Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως η Symntec σταματησε στην εκδοση 15 που δεν δουλευει σε windows 10 γιατι δεν δεχεται την αδεια χρησης 

Για ολα ομως υπαρχει λυση για αυτους που τους αρεσε το προγραμμα οπως εμενα 

Αντιγραφω μεταφρασμενο αυτο που βρηκα και σε μενα δουλεψε :

Αλλαξα συμβατοτητα για windows 7 σε ολα τα αρχεια .

Επιτυχία να πάρει το Ghost 15 να λειτουργήσει στα Windows 10 :-)

Δεν έχω δει κανέναν άλλον να έχει επιτυχία στο Norton Ghost 15 να λειτουργεί στα Windows 10, οπότε φαίνεται να είμαι ο πρώτος που θα το διαχειριστώ !!!

Πώς το έκανα αυτό;

Πήγα στο φάκελο Program Files \ Norton Ghost 15 και άλλαξα τις ιδιότητες κάθε αρχείου εφαρμογής (.exe) που μπορούσα να βρω, έτσι ώστε να τρέχουν σε λειτουργία συμβατότητας για Windows 7. Έχω αλλάξει κάθε σημαντικό αρχείο εφαρμογής με αυτόν τον τρόπο, ένα στο μια φορά, κάνοντας επανεκκίνηση κάθε φορά μέχρι που τελικά μπόρεσα να εισάγω με επιτυχία τον κωδικό άδειας.

Τα αρχεία που άλλαξα ήταν ...

😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Agent \ VProTray.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Agent \ SecurityConfig.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Agent \ VProSvc.exe *****
😄 \ Αρχεία προγράμματος \ Norton Ghost \ Browser \ V2iBrowser.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Console \ VProConsole.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Console \ VProCustomRE.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Console \ VProConsole_.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Console \ DRIVERVALIDATION.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Packages \ Agent \ NORTON ~ 1.exe
😄 \ Program Files \ Norton Ghost \ Utility \ PartInfo.exe

Νομίζω ότι το βασικό αρχείο που πρέπει να αλλάξετε είναι το αρχείο «VProSvc.exe» (με αστερίσκους), καθώς αυτό είναι που επέτρεψε την εγγραφή άδειας να λειτουργήσει με επιτυχία. Ωστόσο, τα άλλα αρχεία μπορεί επίσης να είναι σημαντικά, γι 'αυτό προτείνω να τα αλλάξετε όλα. Εάν έχετε λειτουργικό σύστημα 64-bit, τότε ο φάκελος Norton Ghost 15 βρίσκεται στο φάκελο Program Files (x86).

Η διαδικασία για κάθε αρχείο έχει ως εξής ...

Πλοηγηθείτε στο 😄 \ Program Files \ Norton Ghost 15 \ ...
Επιλέξτε κάθε αρχείο εφαρμογής που αναφέρεται παραπάνω.
Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε «Ιδιότητες».
Κάντε κλικ στην καρτέλα Συμβατότητα.
Κάντε κλικ στο πλαίσιο με την ένδειξη «Αλλαγή ρυθμίσεων για όλους τους χρήστες».
Επιλέξτε το πλαίσιο που λέει "Εκτέλεση αυτού του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για ..."
Επιλέξτε Windows 7 από το αναπτυσσόμενο μενού
Πατήστε OK (δύο φορές) μέχρι να φύγει το παράθυρο Properties.
Κάντε το για όλα τα αρχεία που ανέφερα παραπάνω.
Επανεκκινήστε τον υπολογιστή
Μετά την επανεκκίνηση, κατά την εκτέλεση του Ghost 15, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό άδειας χρήσης. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το παρελθόν, η εγγραφή άδειας πρέπει να είναι επιτυχής.

Έχω ήδη δοκιμάσει να δημιουργήσω ένα αντίγραφο ασφαλείας των Windows 10, ακολουθούμενο από την επαναφορά σε μια προηγούμενη εγκατάσταση των Windows 7 και, στη συνέχεια, την ανάκτηση τελικά στο αντίγραφο ασφαλείας των Windows 10 που μόλις έκανα. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / ανάκτηση ήταν επιτυχής :-)

Εδώ ελπίζω ότι τα βρήκατε όλα αυτά πολύ χρήσιμα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πλεονεκτήματα έχει το norton συγκριτικά με τα εξαιρετικά macrium reflect και aomei backupper ;

Π.χ., είναι πιο σταθερό ;  είναι πιο εύχρηστο ;
Παράγει images με μικρότερη πιθανότητα να είναι corrupted ;
Μπορεί να αντιγράψει δίσκους με bad sectors ;
Είναι πιο φτηνό ;

Αλλιώς, ποιός ο λόγος να κάνει ο χρήστης αυτή τη φασαρία - 
όταν μάλιστα αφού δεν υπάρχει επισήμως συμβατότητα ελλοχεύει ο κίνδυνος "χτυπήσει" μετά από κάποιο update των windows....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα τοσα χρονια που το ειχα δεν με προδωσε ποτε !!! Ουτε μια φορα και το χρειστηκα αρκετες.

Οποτε δεν ξερω αν ειναι πιο καλο ή οχι . Για το κοστος "ιδιο"με τα αλλα .Ο νοων νοειτο !!!

Εχω εγκαταστημενο και το aomei backuppe αλα δεν το χρειστηκα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, micos000 είπε

GPT αναγνωρίζει το ghost;

Οχι. Ειναι πολυ παλιο για τετοιες "καινοτομιες".

Δημοσ.

Παντως ολη η δισικασια ισως μπορει να γινει χωρις το προγραμμα εγκατεστημενο με στικακι boot του ghost

Το εχω απο οταν ηταν μια δισκετα !!!

Δημοσ.

Για κάτι που το χρησιμοποιείς μια στο τόσο , δεν νομίζω να αξίζει να κάνεις όλες αυτές τις πατέντες.Κι εγώ χρησιμοποιούσα το Norton Ghost αλλά τα τελυταία χρόνια χρησιμοποιώ το Acronis True Image (και ας έχω κολήσει ακόμα στα Win7).Επίσης αξιόπιστο όποτε το χρειάστηκα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/5/2021 στις 8:18 ΜΜ, tarantules είπε

Για κάτι που το χρησιμοποιείς μια στο τόσο , δεν νομίζω να αξίζει να κάνεις όλες αυτές τις πατέντες.Κι εγώ χρησιμοποιούσα το Norton Ghost αλλά τα τελυταία χρόνια χρησιμοποιώ το Acronis True Image (και ας έχω κολήσει ακόμα στα Win7).Επίσης αξιόπιστο όποτε το χρειάστηκα.

Μαλλον δεν  με θελει ..Οσες φορες δοκιμασα μου εκανε προβληματα στον υπολογιστη .Κολληματα κλπ 

Δημοσ.

υπαρχει το acronis true image western digital edition που ειναι 100% δωρεαν. Οσοι εχουν δισκο wd στο pc τους ας το κατεβασουν. Εγω αυτο εχω κανει μετα το norton ghost.

υπαρχει παντα και η πιθανη λυση (που δεν εχω δοκιμασει), να εγκαταστησουμε true image western digital edition σε pc που εχει wd δισκο, να κατασκευασουμε το boot iso και το τρεχουμε οπου θελουμε χωρις αυτο το pc να εχει δισκο wd. Οποιος θελει το δοκιμαζει, δωρεαν ειναι ....

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει και το Hiren’s BootCD PE x64 που ειναι live DVD. αυτο σημαινει πως σε καθε νεα φορα που θα το τρεξουμε ... ειναι σαν νεα εγκατασταση, αρα ολες οι εφαρμογες μηδενιζουν το 30 days trial.

εκει θα βρουμε το Acronis TrueImage 2021 build 39216 σε full εκδοση. Και οχι μονο αυτο, υπαρχουν πληθος απο κορυφαιες εφαρμογες / εργαλεια

https://www.hirensbootcd.org/download/

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Υπαρχουν και αλλα εξαιρετικα............ aomei backupper, macrium reflect. Δοκιμασσμενα και τα 2.

Καμμια διαφωνια αλλα αφου ειμαι ικανοποιημενος με το Ghost το κραταω .

Το aomi το εχω δοκιμασει επιτυχως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...