Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω εφαρμογή που απο audio στα ελληνικα και στα αγγλικα (πανω απο 96% accuracy) να μου τα κανει σε κείμενο Α) Να μπορω να διορθωσω τα λάθη του transcription μεσα στην εφαρμογη, το ιδιο το κειμενο που μου δινει (πχ στο speechpal τουλαχιστον παλια αυτο δεν γινονταν) Β) Να μπορει ισως και απο text να μου το δινει και σε audio Γ) Να εχει πολλα δωρεαν λεπτα ομιλιας σε καταγραφη και μετα απο αυτο η χρεωση να πηγαινει μεχρι 20 cent/ λεπτο. Για αλλα features, δεν εχω ακομη ιδεα τι μπορει να μου χρειαστει.

Κατι ακομη, στο skillshare ενω μου εχει τελειωσει το subscription, ακομη εχω προσβαση σε ενα class, αυτο πως γινεται ? Το ειχα παρει παλια και εχει αλλο policy η μπορουσε να παρεις μονο ενα class οποτε για αυτο το εχω ακομη? Η ακομη και τωρα εχεις προσβαση στα videos ακομη και αν τελειωσει το premium subscription σου (Αν καταλαβα καλα το τελευταιο μαλλον δεν ισχυει) ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, apos_1 είπε

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω εφαρμογή που απο audio στα ελληνικα και στα αγγλικα (πανω απο 96% accuracy) να μου τα κανει σε κείμενο Α) Να μπορω να διορθωσω τα λάθη του transcription μεσα στην εφαρμογη, το ιδιο το κειμενο που μου δινει (πχ στο speechpal τουλαχιστον παλια αυτο δεν γινονταν) Β) Να μπορει ισως και απο text να μου το δινει και σε audio Γ) Να εχει πολλα δωρεαν λεπτα ομιλιας σε καταγραφη και μετα απο αυτο η χρεωση να πηγαινει μεχρι 20 cent/ λεπτο. Για αλλα features, δεν εχω ακομη ιδεα τι μπορει να μου χρειαστει.

..

Google Docs δοκίμασες;

Δημοσ.

Δεν μπορω πλεον να βρω το μικροφωνο και ειδικα στα tools, αλλα οπως και να εχει νομιζω αναγνωριζω μονο την μια φωνη και οχι τις υπολοιπες τοσο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apos_1 είπε

Δεν μπορω πλεον να βρω το μικροφωνο και ειδικα στα tools, αλλα οπως και να εχει νομιζω αναγνωριζω μονο την μια φωνη και οχι τις υπολοιπες τοσο

Μήπως άλλαξες browser; Θέλει Chrome (η chromium based).

Το άλλο με τις φωνές δεν το κατάλαβα..

Επεξ/σία από Adrian
Δημοσ.

Ευχαριστω για την απάντηση, όταν ειχα δοκιμάσει με 2 ομιλητες νομιζω έβγαζε σε γραπτό λογο μονο για το 1 ατομο

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, apos_1 είπε

Ευχαριστω για την απάντηση, όταν ειχα δοκιμάσει με 2 ομιλητες νομιζω έβγαζε σε γραπτό λογο μονο για το 1 ατομο

Αυτό δεν το ξέρω, δεν μου είχε τύχει ποτέ να το χρειαστώ.

Όσο για το browser τελικά μόνο με Chrome βλέπω να δουλεύει (ούτε chromium based)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...