ProdromoTh Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω μερικά θεματάκια με την σχολή οδηγών που επέλεξα (ανάθεμα την ώρα) και αναζητώ παρόμοιες εμπειρίες και τις επιλύσεις τους! Αρχικά να πω ότι δεν μπορώ να κάνω δίωρα πρακτικά μαθήματα (και πριν τον κορωνοιο) και όταν τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω διπλά (λόγω του σελφ τεστ πριν από κάθε μάθημα, για να βγαίνει έστω λίγο πιο οικονομικά) μου είπε ότι δεν γίνεται. Επίσης μαθήματα έκανα 2-3 το πολύ την βδομάδα! Και είμαι στα 7 μαθήματα από τα 25 Έχω προπληρώσει δυστυχώς όλο το ποσό! Αλλά έχω περάσει θεωρητική εξέταση! Κάθε βοήθεια δεκτή! Βοηθήστε με γιατί είμαι PetrolHead και βασανίζομαι! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα...σου ειπε εξαρχης οτι δεν μπορεις να κανεις διπλα και παρολαυτα συνεχισες. Αρα με αυτο εισαι οκ υποθετω. 2-3 το πολυ την εβδομαδα, αν υποθεσουμε Σ-Κ δεν κανεις, κανεις μερα παρα μερα. Ποσα θα ηθελες να κανεις?Σου φαινονται λιγα ή πολλα? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 42 λεπτά πριν, ProdromoTh είπε Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω μερικά θεματάκια με την σχολή οδηγών που επέλεξα (ανάθεμα την ώρα) και αναζητώ παρόμοιες εμπειρίες και τις επιλύσεις τους! Αρχικά να πω ότι δεν μπορώ να κάνω δίωρα πρακτικά μαθήματα (και πριν τον κορωνοιο) και όταν τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω διπλά (λόγω του σελφ τεστ πριν από κάθε μάθημα, για να βγαίνει έστω λίγο πιο οικονομικά) μου είπε ότι δεν γίνεται. Επίσης μαθήματα έκανα 2-3 το πολύ την βδομάδα! Και είμαι στα 7 μαθήματα από τα 25 Έχω προπληρώσει δυστυχώς όλο το ποσό! Αλλά έχω περάσει θεωρητική εξέταση! Κάθε βοήθεια δεκτή! Βοηθήστε με γιατί είμαι PetrolHead και βασανίζομαι! Σε τι ακριβως θες βοήθεια; 3
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, γίνεται να κάνεις μεταφορά καρτέλας σε άλλη σχολή οδηγών και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. 1
csontheline Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε τι ακριβως θες βοήθεια; Να μαζευτούμε είτε για έρανο💵, είτε για ξύλο💪.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 24 minutes ago, Ukforthemoment said: Σε τι ακριβως θες βοήθεια; Στο να μεταφερθεί το topic από το γενικό Μπλα Μπλα στο Auto-Moto. 😛 2
BadBoy Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Για να καταλάβω, τα μαθήματα είναι 45λεπτα και όλοι τα κάνουν διπλά, δηλαδή μιάμισι ώρα για να έχει νόημα. Εσύ θέλεις το διπλό από αυτό, δηλαδή να οδηγάς για 3 ώρες ενώ μαθαίνεις ακόμη; Καταλαβαίνω σωστά τι θέλεις; Δεν είμαι Petrolhead και μπορεί να μην τα πιάνω, αν μπορείς εξήγησε μας λίγο παραπάνω. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, BadBoy είπε Για να καταλάβω, τα μαθήματα είναι 45λεπτα και όλοι τα κάνουν διπλά, δηλαδή μιάμισι ώρα για να έχει νόημα. Εσύ θέλεις το διπλό από αυτό, δηλαδή να οδηγάς για 3 ώρες ενώ μαθαίνεις ακόμη; Καταλαβαίνω σωστά τι θέλεις; Δεν είμαι Petrolhead και μπορεί να μην τα πιάνω, αν μπορείς εξήγησε μας λίγο παραπάνω. Αυτο που λες δεν ειναι στανταρ...εχω κανει και 45λεπτα μαθηματα...μην σου πω πιο πολλα 45λεπτα παρα 1μισαωρα. Εγω απο τι καταλαβα θελει 1μισαωρα αλλα ο δασκαλος ειπε οχι. Θα επρεπε να παει σε αλλον δασκαλο. 1
BadBoy Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αυτο που λες δεν ειναι στανταρ...εχω κανει και 45λεπτα μαθηματα...μην σου πω πιο πολλα 45λεπτα παρα 1μισαωρα. Εγω απο τι καταλαβα θελει 1μισαωρα αλλα ο δασκαλος ειπε οχι. Θα επρεπε να παει σε αλλον δασκαλο. Πιθανόν παίζει από μέρος σε μέρος, γιατί όσους έχω ακούσει μιαμισάωρα κάνουν. 45' είναι όντως λίγο και αν είναι έτσι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις σχολή. Το πιο σωστό θα ήταν να ρωτήσεις από πριν αν κάνουν διπλά και να μην πας στην τύχη. 1
ProdromoTh Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα...σου ειπε εξαρχης οτι δεν μπορεις να κανεις διπλα και παρολαυτα συνεχισες. Αρα με αυτο εισαι οκ υποθετω. 2-3 το πολυ την εβδομαδα, αν υποθεσουμε Σ-Κ δεν κανεις, κανεις μερα παρα μερα. Ποσα θα ηθελες να κανεις?Σου φαινονται λιγα ή πολλα? Όχι δεν είχα ρωτήσει πόσες ώρες θα κάνουμε ανά μάθημα και είχα υποθέσει ότι θα κάνουμε 2 διδακτικές ώρες ανά μάθημα δηλαδή 1,5 ώρα 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Σε τι ακριβως θες βοήθεια; Στο αν είναι νορμάλ αυτό ή το κάνει επίτηδες για να τον λαδώσω ώστε να κάνω 1,5 ώρα. Γιατί οι περισσότεροι πελάτες του είναι φοιτητές και προφανώς αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι λείπουν από την πόλη που σπουδάζουν... οπότε δε γίνεται να μην μπορεί να με βολέψει για 1,5 ώρα... 55 λεπτά πριν, phanispal είπε Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια, γίνεται να κάνεις μεταφορά καρτέλας σε άλλη σχολή οδηγών και να συνεχίσεις από εκεί που σταμάτησες. Ναι, απλά το θέμα είναι ότι τα έχω δώσει τα χρήματα εξαρχής. 53 λεπτά πριν, Thresh είπε Στο να μεταφερθεί το topic από το γενικό Μπλα Μπλα στο Auto-Moto. 😛 Αν μπορεί να το κάνει κάποιος mod ας το κάνει αλλιώς να ξεκινήσω καινούργιο εκεί. 13 λεπτά πριν, BadBoy είπε Για να καταλάβω, τα μαθήματα είναι 45λεπτα και όλοι τα κάνουν διπλά, δηλαδή μιάμισι ώρα για να έχει νόημα. Εσύ θέλεις το διπλό από αυτό, δηλαδή να οδηγάς για 3 ώρες ενώ μαθαίνεις ακόμη; Καταλαβαίνω σωστά τι θέλεις; Δεν είμαι Petrolhead και μπορεί να μην τα πιάνω, αν μπορείς εξήγησε μας λίγο παραπάνω. Όχι φίλε εγώ κάνω 45 λεπτά! Ενώ έχω ακούσει ότι οι περισσότεροι κάνουν 1,5 ώρα, δηλαδή δυο διδακτικές ώρες, όπως τις λένε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 21 minutes ago, ProdromoTh said: Αν μπορεί να το κάνει κάποιος mod ας το κάνει αλλιώς να ξεκινήσω καινούργιο εκεί. Το έκανα λίγο πριν το post. 😛 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, ProdromoTh είπε Αρχικά να πω ότι δεν μπορώ να κάνω δίωρα πρακτικά μαθήματα (και πριν τον κορωνοιο) και όταν τον ρώτησα αν μπορώ να κάνω διπλά (λόγω του σελφ τεστ πριν από κάθε μάθημα, για να βγαίνει έστω λίγο πιο οικονομικά) μου είπε ότι δεν γίνεται. 4 ώρες πριν, ProdromoTh είπε Όχι δεν είχα ρωτήσει πόσες ώρες θα κάνουμε ανά μάθημα και είχα υποθέσει ότι θα κάνουμε 2 διδακτικές ώρες ανά μάθημα δηλαδή 1,5 ώρα Με μπερδεψες...πανω λες οτι δεν μπορεις να κανεις 2πλα μαθηματα, και οτι τον ρωτησε και ειπε οτι δεν γινεται... μετα μου λες δεν ειχα ρωτησει ποσες ωρες θα κανουμε ανα μαθημα αλλα ειχες υποθεση απο μονος σου για 2ωρα...τελικα τον ειχες ρωτησει η οχι? Αν ναι αυτος σου ξηγηθηκε εξ αρχης αρα τελειωσε, αν οχι λαθος σου που το υπεθεσες, και δεν νομιζω οτι θα βρεις το δικιο σου. 4 ώρες πριν, ProdromoTh είπε Στο αν είναι νορμάλ αυτό ή το κάνει επίτηδες για να τον λαδώσω ώστε να κάνω 1,5 ώρα εγω σου λεω απο δικη μου προσωπικη εμπειρια, συνηθως δεν ειχε χρονο για 2πλα. καναμε 1-2 διπλα που ετυχε να εχει χρονο τις πρωτες εβδομαδες και αλλα 2 την εβδομαδα πριν την εξεταση. Τωρα λαδωμα για διπλα μαθηματα πρωτη φορα το ακουω... 1
ProdromoTh Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Τον ρώτησα σήμερα και μου απάντησε ότι δεν γίνεται, απλά το είπα σαν παράπονο ότι "δεν μπορώ να κάνω δίωρα" και ακούστηκε λάθος! Οκ :Ρ Και εμένα μου φαίνεται περίεργο να το κάνει επίτηδες αλλά με αυτά που γίνονται... δε ξες.. Αλλά αφού έκανες και εσύ μονό-ώρα τότε μάλλον είναι αυτό που λες!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 32 λεπτά πριν, ProdromoTh είπε Αλλά αφού έκανες και εσύ μονό-ώρα τότε μάλλον είναι αυτό που λες σου λεω δεν υπαρχει στανταρ... απο τι ξερω τωρα βεβαια τα πραγματα πρεπει να ειναι ζορισμενα γιατι πολυ καιρο δεν γινοντουσαν μαθηματα και πριν το lockdown λογω της απεργιας και θα εχει πλακωσει πολυς κοσμος. Αλλα δεν νμζ οτι μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Τωρα για την ποσοτητα των μαθηματων δεν μας ειπες...σου φαινονται λιγα η πολλα τα 2-3/εβδομαδα?
ProdromoTh Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Τωρα για την ποσοτητα των μαθηματων δεν μας ειπες...σου φαινονται λιγα η πολλα τα 2-3/εβδομαδα? Κοίτα εμένα μου φαίνονται νορμάλ τα 3, δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά αλλά άλλο να κάνεις 2 1,5ωρα και άλλο 2 45λεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα