venuets Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Asus ROG Gladius II Ασύρματο Gaming Mouse 69,90€ από Πλαίσιο https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pontikia/asus-pontiki-rog-gladius-ii-asirmato_3321762?qId=245b1fcde37b0743ffa258766b715f38&qIx=products τιμη Skroutz 109 https://www.skroutz.gr/s/17665973/Asus-ROG-Gladius-II-Wireless-Ασύρματο-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html 4
venuets Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Roku123 είπε Εχει hotswap switches γαματο! τοσο καλο ειναι;
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, tsoubas είπε τοσο καλο ειναι; Ναι. Πολύ δυνατό mouse με δυνατότητα αλλαγής των switches
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tsoubas είπε τοσο καλο ειναι; Σαν ποντικι ειναι οκ, βαρυ για τα γουστα μου, το hotswap παντως ειναι φοβερο. Μπορεις να βαλεις οτι switch θελεις χωρις να ανοιγεις το ποντικι απο κατω, αλλιως θελει σιδερο για να βγαλεις τα παλια και να βαλεις καινουρια. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από MessatsuRoku 1
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Για gaming με απότομες κινήσεις κλπ νομίζω ειναι οκ. Γενικά πολύ ποιοτικό mouse με κορυφαίο αισθητήρα
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Σαν ποντικι ειναι οκ, βαρυ για τα γουστα μου, το hotswap παντως ειναι φοβερο. Μπορεις να βαλεις οτι switch θελεις χωρις να ανοιγεις το ποντικι απο κατω, αλλιως θελει σιδερο για να βγαλεις τα παλια και να βαλεις καινουρια. Ακριβώς. Πολύ θετικό το ότι μπορείς ξεκούραστα και εύκολα να αλλάξεις διακόπτες είτε λόγω βλάβης των αρχικών είτε να δοκιμάσεις διαφορετικούς ανάλογα την αρεσκεία σου ( χρήση, αίσθηση, feedback κ.α. )
venuets Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ακριβώς. Πολύ θετικό το ότι μπορείς ξεκούραστα και εύκολα να αλλάξεις διακόπτες είτε λόγω βλάβης των αρχικών είτε να δοκιμάσεις διαφορετικούς ανάλογα την αρεσκεία σου ( χρήση, αίσθηση, feedback κ.α. ) εάν κάποιος έχει να προτείνει και διακόπτες από που αγοράζω για να υπάρχουν ας μου στείλει ένα μνμ η ας το βάλει εδώ. αγόρασα 2 οπότε σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλους διακόπτες
7nisiotis Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tsoubas είπε εάν κάποιος έχει να προτείνει και διακόπτες από που αγοράζω για να υπάρχουν ας μου στείλει ένα μνμ η ας το βάλει εδώ. αγόρασα 2 οπότε σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλους διακόπτες aliexpress ebay 1
nikoskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Για το Πλαίσιο, μονάδα μέτρησης του όγκου είναι το γραμμάριο. Κατά τα άλλα τίμια τιμή.
Roku123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, tsoubas είπε εάν κάποιος έχει να προτείνει και διακόπτες από που αγοράζω για να υπάρχουν ας μου στείλει ένα μνμ η ας το βάλει εδώ. αγόρασα 2 οπότε σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλους διακόπτες Kailh GM8.0 Japanese Omrons TTC Gold Dustproof Απο aliexpress κυριως 3
ShooterX Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Όλα καλα με το mice μέχρι να δεις το βάρος του...😂 1
evansicaria Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 εμένα με τρελένουν τα βαριά ποντίκια μου φαίνονται πιο στιβαρά και μπορω να σχεδιάσω με μεγαλύτερη ακρίβια
ShooterX Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, evansicaria είπε εμένα με τρελένουν τα βαριά ποντίκια μου φαίνονται πιο στιβαρά και μπορω να σχεδιάσω με μεγαλύτερη ακρίβια Για σχέδιο δεν ξερω..ίσως.. αλλά σε gaming ισχύει το αντιθετο... Κατι για gaming κ απότομες κινήσεις που διαβάζω δεν παίζει να είναι το καλύτερο σενάριο για αυτό το ποντικι με 124+ γραμμάρια βάρος..
venuets Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, ShooterX είπε Για σχέδιο δεν ξερω..ίσως.. αλλά σε gaming ισχύει το αντιθετο... Κατι για gaming κ απότομες κινήσεις που διαβάζω δεν παίζει να είναι το καλύτερο σενάριο για αυτό το ποντικι με 124+ γραμμάρια βάρος.. Δηλαδή για λολακι λες δεν κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα