ppaio Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 39 λεπτά πριν, *nenya* είπε Οταν ανοίξουν και τα γυμναστήρια 🤣 Ουτε στις 15 Μαιου δηλαδη...? Θα τρελαθουμε... 1
kage Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 αν δεν πέσουν τα νούμερα σε μεθ...χλωμο να ανοιξουν...παρολ αυτά Κάπου είδα ακόμη κ γνωστά ΝΕΤ καφε να νοικιάζουν εδώ κ μηνες τα setup τους σε σπιτια...
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ppaio είπε Ποτέ θα ανοίξουν τα ίντερνετ καφέ ? Να σε ρωτήσω επειδή έχεις και μια κάποια ηλικία μάλλον 25+, γιατί πας στο ίντερνετ καφέ? Νομίζα ότι πλέον είναι κυρίως για 15χρονα που παίζουν fortnite, χωρίς παρεξήγηση Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από DimosthenisG
ppaio Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Να σε ρωτήσω επειδή έχεις και μια κάποια ηλικία μάλλον 25+, γιατί πας στο ίντερνετ καφέ? Νομίζα ότι πλέον είναι κυρίως για 15χρονα που παίζουν fortnite, χωρίς παρεξήγηση Εκει που παω εχει απο 15+ μεχρι 70+...Κυριως για την ταχυτητα του Ιντερνετ , την τεραστια οθονη που δεν μπορω να εχω σπιτι, αλλα και γιατι οχι για την ατμοσφαιρα... 1
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, ppaio είπε Εκει που παω εχει απο 15+ μεχρι 70+...Κυριως για την ταχυτητα του Ιντερνετ , την τεραστια οθονη που δεν μπορω να εχω σπιτι, αλλα και γιατι οχι για την ατμοσφαιρα... Οκ καταλαβα, όταν πήγαινα το 2005 ήταν δύσκολο να έχεις όλα αυτά, σήμερα όμως θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει 50+ ταχύτητα ίντερνετ και οθοναρα 27-32 ιντσες 1 1
ppaio Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Οκ καταλαβα, όταν πήγαινα το 2005 ήταν δύσκολο να έχεις όλα αυτά, σήμερα όμως θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει 50+ ταχύτητα ίντερνετ και οθοναρα 27-32 ιντσες Το μαγαζι που παω εχει 100 μηχανακια και με δυσκολια καθε ημερα γεμιζει το 1/3 λογω του οτι σημερα υπαρχουν οι δυνατότητες αυτες και στο σπιτι ...Επιπλεον με το δημογραφικο και την μεταναστευση οι χωροι αυτοι στερουνται της φυσικης τους πελατειας ...οποτε οι καπως ηλικιωμένοι ειναι αυτοι που στηριζουν καπως περισσοτερο το μαγαζι ...Εγώ ξοδεύω ένα 10ρικο ενώ ο πιτσιρίκας 3-5 ευρώ...
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, ppaio είπε Το μαγαζι που παω εχει 100 μηχανακια και με δυσκολια καθε ημερα γεμιζει το 1/3 λογω του οτι σημερα υπαρχουν οι δυνατότητες αυτες και στο σπιτι ...Επιπλεον με το δημογραφικο και την μεταναστευση οι χωροι αυτοι στερουνται της φυσικης τους πελατειας ...οποτε οι καπως ηλικιωμένοι ειναι αυτοι που στηριζουν καπως περισσοτερο το μαγαζι ...Εγώ ξοδεύω ένα 10ρικο ενώ ο πιτσιρίκας 3-5 ευρώ... Ναι ξέρω ότι πλέον όλα όσα έμειναν έχουν καλές κάρτες γραφικών που ένας πιτσιρικάς δεν μπορεί να αγοράσει. Όπως και ωραία πληκτρολόγια, γρήγορα μηχανάκια κλπ Απλά μου κάνει εντύπωση να πηγαίνει ένας μεγαλύτερος, εκτός αν είναι για την παρέα που το καταλαβαίνω
StamTheMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Να σε ρωτήσω επειδή έχεις και μια κάποια ηλικία μάλλον 25+, γιατί πας στο ίντερνετ καφέ? Νομίζα ότι πλέον είναι κυρίως για 15χρονα που παίζουν fortnite, χωρίς παρεξήγηση 29 λεπτά πριν, ppaio είπε Εκει που παω εχει απο 15+ μεχρι 70+...Κυριως για την ταχυτητα του Ιντερνετ , την τεραστια οθονη που δεν μπορω να εχω σπιτι, αλλα και γιατι οχι για την ατμοσφαιρα... Χωρις να θελω να κρινω τον TS: Στα νιατα μου δουλευα κανα 3ρι χρονια σπαστα ( συνολο παρουσιας 5 ) σε theweb,μπορω να πω οτι απο ενα σημειο και μετα ,και μεχρι να φυγω εντελως απο εκει,σιχαινομουν να πατησω εκει μεσα,στο τελος πηγαινα μονο για το 8ωρο. Επειδη ημουν μεσα στα κολπα,μιλουσα με ολο τον κοσμο εκει μεσα,εβγαινα για βολτα/καφε και μου μιλουσε ολος ο κοσμος,αλλα οταν ξεμπλεξα απο εκει μεσα συνειδητοποιησα οτι περαν καποιων ατομων που ηταν στο προσωπικο,οι υπολοιποι ηταν παντελως αχρηστοι ανθρωποι. Καμενοι ολων των ηλικιων που μεναν με τους γονεις τους,και η μονη τους εννοια ηταν να ερθει 00.00 για να παρουν το lan party ( 12 ωρες με 6 ευρω ) .Πιο πριν πηγαιναν για καφε αν ειχαν ξυπνησει,και συζητουσα μονο για τα παιχνιδια που επαιζαν. Απο καθε δουλεια που εχω φυγει,σιγουρα εχω κανει καποιες γνωριμιες που με εχουν βοηθησει στη ζωη μου,απο το συγκεκριμενο μαγαζι,αν εξαιρεσεις εναν πολυ κοντινο φιλο απο το προσωπικο,δεν εχω αποκομισει ΤΙΠΟΤΑ. 2 χρονια μετα την αποχωρηση μου απο το χωρο,ξαναμπηκα στο μαγαζι,και ειδα τους ιδιους ακριβως ανθρωπους,στις ιδιες ακριβως καρεκλες,απλα πιο..χοντρους.. Πλεον δε μπορω να περασω ουτε απ'εξω απο τετοια μαγαζια, ο χαμος που γινεται εκει μεσα δεν αντεχεται. Σιγουρα ο TS ειναι σε αλλο κλιμα απο οσα λεει,αλλα ειναι λογικο να εχει τετοια απορια και ο φιλος πιο πανω. 2 1 1
BlueBlade Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 38 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε σήμερα όμως θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει 50+ ταχύτητα ίντερνετ I cry in adsl (Αθήνα, να χέσω τις διαφημίσεις τους για FTTH ενώ ακόμα ούτε VDSL σε ολόκληρη την πρωτεύουσα δεν έχουν αξιωθεί να βάλουν...) 4 1
kage Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκιμάστε wisp με το πιο μεγάλο "πιάτο" π εχουν μέχρι να έρθει vdsl ή starlink Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από kage
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, kage είπε Δοκιμάστε wisp με το πιο μεγάλο πιάτο π εχουν μέχρι να έρθει vdsl ή starlink που το αγοράζεις το wisp? Και γιατί όχι ένα μοντεμ 4g και το πρόγραμμα της βονταφον με τα 40 ευρώ?
kage Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Wireless Internet service provider Winet skytelecom ftn novelcomm inalan grnet365 ewi freetoconnect(μπορεί να υπάρχουν κ άλλες)και όλες οι κινητής με unlimited data..(κάποιες της κινητης ίσως να ριχνουν ταχύτητα μετά από κάποια gb αλλά λίγο π κοίταξα είναι πολύ παραπανω σε ευρω τα real unlimited) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από kage 1
Pokemon640 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Να σε ρωτήσω επειδή έχεις και μια κάποια ηλικία μάλλον 25+, γιατί πας στο ίντερνετ καφέ? Νομίζα ότι πλέον είναι κυρίως για 15χρονα που παίζουν fortnite, χωρίς παρεξήγηση Θα σου απαντήσω ως 30 χρ. Η περιοχή που μένω δεν έχει ταχύτητες upload πάνω από 1Mbps. Είναι μονόδρομος να παω σε νετκαφέ για να ανεβάσω τις εργασίες της σχολής και της δουλειάς ταυτόχρονα. 2ον, να και κάτσω εκεί, θα παίξω και κάποιο game όσο προχωράει το Upload. 5 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Οκ καταλαβα, όταν πήγαινα το 2005 ήταν δύσκολο να έχεις όλα αυτά, σήμερα όμως θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να έχει 50+ ταχύτητα ίντερνετ και οθοναρα 27-32 ιντσες Δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τέτοια οθόνη, γιατί θέλει και κάρτα γραφικών, τουτέστιν : € + € + € * € ! Εξίσου ανάλογο και ότι δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα για μισθωμένες γραμμές (κάνα χιλιάρικο το μήνα+). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις