MariosPatrik Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλησπέρα , Επειδή έχω διαβάσει στο Internet ένα σωρό πράγματα και δεν έχω καταλάβω ειλικρινά τίποτα , μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ισχύει για τους ήδη φοιτούντες φοιτητές , όσον αφορά την διάρκεια σπουδών με βάση το νέο νομοσχέδιο Κεραμέως ? Ευχαριστλω πολύ !
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 11:16 ΜΜ, MariosPatrik είπε Καλησπέρα , Επειδή έχω διαβάσει στο Internet ένα σωρό πράγματα και δεν έχω καταλάβω ειλικρινά τίποτα , μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ισχύει για τους ήδη φοιτούντες φοιτητές , όσον αφορά την διάρκεια σπουδών με βάση το νέο νομοσχέδιο Κεραμέως ? Ευχαριστλω πολύ ! Είναι ν+2 έτη για σπουδές 4 ετων και ν+3 για σπουδές που διαρκούν παραπάνω,π.χ. ιατρικές σχολές. Αλλά ισχύει για τους νέους φοιτητές από τον Σεπτέμβριο, τους οποίους θα τους πιάσει το νωρίτερο μετά από 6 χρόνια. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Για τους ήδη φοιτητές, αιώνιους και μη δεν τους αγγίζει, οπότε δεν τους νοιάζει.Βγάλτε συμπέρασμα σχετικά με τις διαμαρτυρίες και καταλήψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα