BarcodeCrew Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Έχουμε ίδιο αμάξι στήν οικογένεια . Αγοράστηκε μετ/σμένο . Θέλει και σε εμάς αλλαγή. Φυσικά θα αλλαχτούν και τα 4 αμορτισέρ αλλά τα πίσω χτυπάνε . Δέν πρέπει να τα είχε αλλάξει ο πρηγούμενος . Του έκανα ένα μάζεμα σε βάσεις μηχανής ( ειδικά τού λαδιού) και ψαλίδια και μπαλάκια ψαλιδιών . Εγω κοιτούσα για Kyb να βάλω , αλλά διαβάζω όχι και τόσο καλές κριτικές . Απλώς να είναι ασφαλές , οδηγείται απο άτομο 60 ετών + , δέν θέλει κάτι απαιτητικό πλέον . Θα αφήσω τα ίδια ελατήρια εγω. Μετά η επόμενη επιλογή είναι τα Blistein B6 . 8 μηνες ειμαι με KYB μεχρι τωρα κανενα προβλημα και ενας φιλος σε seat ibiza 2003' ουτε αυτος εχει
meletis_m Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Gamel0rd είπε Πίσω χτυπούσαν και εσένα; τι άλλαξες και έστρωσε; Δέ εχω αλλάξει ακόμη τίποτα . Γιατί του έκανα μάζεμα σε σύστημα διεύθυνσης και φρένα . Το ψάχνω για το τι θα βάλω . Η χρήση του γίνεται απο οδηγό ηλικίας 60+ ετών και δέν χρειάζεται κάτι εξεζητημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα