Προς το περιεχόμενο

MaxPeedingRods Coilovers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ! 

Έχω αγοράσει ένα coilover για το αμάξι μου.. 

Το αμάξι μου είναι ένα Mazda 6 2006 το 1.800

Βρε παιδιά.. Τα μπροστά είναι κομπλέ.. 

Και τα από πίσω ειναι λες και χτυπάει σίδερο με σίδερο.. 

Δεν είναι σκασμένα! Και μου έστειλαν και 2ο σετ για τα πίσω σαν αντικατάσταση.. 

Ξέρω ότι, ότι δίνεις παίρνεις.. Αλλά στις καταστάσεις που είμαστε αυτην την στιγμή δεν μπορούμε ολοι να δώσουμε πολλά λεφτά.. Ιδίως για απλό σετακι με Kayaba και eibach ελατήριο μου είπαν 550€! 

Αυτά τα αγόρασα 278€

Ρώτησα πολλούς μάστορες αλλά ούτε αυτοί βρήκαν τι φταίει.. Συνεμπλοκ δεν είναι.. 

Τι μπορεί να είναι ρε σεις.. Με έχει τρελάνει! 

Έχει πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο με coilovers; 

Βοήθεια!🙏🏻

Επεξ/σία από Gamel0rd
Δημοσ.

1ον: και το δεύτερο σετ που σου έστειλαν κάνει το ίδιο? Ίσως είναι λάθος ο κωδικός για το μοντελο σου και κάτι δεν ταιριάζει. Μου κάνει εντύπωση να είναι αστοχία υλικού δεύτερη φορά.

2ον: έκανες πολύ κακή επιλογή.. τα αμορτισέρ είναι θέμα ασφάλειας στον δρόμο και ρισκαρεις με maxspeedingrods? Στείλτε πίσω και προσπάθησε να πάρεις τα λεφτά σου.

3ον: από ότι κατάλαβα θες χαμήλωμα. Βάλε τα Κόνι τα πορτοκαλί με 3ποντα eibach ελατήρια να κάνεις δουλειά σου. Είναι ναι μεν entry level αλλά τουλάχιστον δεν είναι της πλάκας..

Δημοσ.

Τα δεύτερα που μου έστειλαν ήταν ίδια άλλης παρτίδας.. 

Το ξέρω ρε φιλαράκι.. Απλά οι καιροί μας είναι δύσκολοι.. Και είναι πολύ δύσκολο να δώσεις 700 ευρώ για ανάρτηση.. Είχα ακούσει αρκετά καλά λόγια για την εταιρία και από το χωριό μου που έβαλαν αρκετά άτομα και είπαν είναι πολύ καλή για τα λεφτά της.. 

Τους έστειλα μήνυμα ναι, τους είπα επιστροφή προϊόντος και επιστροφή χρημάτων.. 

Δεν το είδαν ακόμη.. Αλλά άμα κάτσει η υπόθεση λέω να βάλω της tein τα flex z νομίζω.. Τα βρήκα στην Θεσσαλονίκη στα 560 ευρώ με τα περαστικά, δεν μπορεί να μην είναι καλή.. Μιλάμε για tein.. 

4 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

1ον: και το δεύτερο σετ που σου έστειλαν κάνει το ίδιο? Ίσως είναι λάθος ο κωδικός για το μοντελο σου και κάτι δεν ταιριάζει. Μου κάνει εντύπωση να είναι αστοχία υλικού δεύτερη φορά.

2ον: έκανες πολύ κακή επιλογή.. τα αμορτισέρ είναι θέμα ασφάλειας στον δρόμο και ρισκαρεις με maxspeedingrods? Στείλτε πίσω και προσπάθησε να πάρεις τα λεφτά σου.

3ον: από ότι κατάλαβα θες χαμήλωμα. Βάλε τα Κόνι τα πορτοκαλί με 3ποντα eibach ελατήρια να κάνεις δουλειά σου. Είναι ναι μεν entry level αλλά τουλάχιστον δεν είναι της πλάκας..

Κοπανάνε.. Και όταν το αμορτισέρ είναι εκτός αυτοκινήτου και το πατήσεις έχει άμεση απόκριση .. Το αμάξι να είναι άχρηστο.. Να μην μπορείς να το περπατήσεις ούτε μισό μέτρο.. Δεν το κουνάω φυσικά.. 

Για άλλο μοντέλο δεν νομίζω.. Γιστι τα μπροστά δεν θα έμπαιναν καθόλου.. Τα μπροστά μπήκαν τα πίσω είναι το θέμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες AP μην βάλεις tein. Κάπου εκεί παίζει και η AP και είναι τρομερό coilover και θυγατρική της KW.

Αλλιώς koni πορτοκαλί και ελατήρια με κάνα 450€

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα σε TA Technix σε AP και σε Blueline.. Και καμιά δεν βγάζει για το μοντέλο μου.. Είπα να δω για mondeo του 2006 μοντέλο.. Έχουν ίδιο ακριβώς πάτωμα.. Για το mondeo έχει πολλές επιλογές.. Λες να κάνω κανένα τέτοιο πάντρεμα; εδώ ο άλλος πήγε και έβαλε ανάρτηση από σιλβια σε Ρχ7 και τις έχει 3 χρόνια απροβληματιστα σε πίστα! 

5 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Δες AP μην βάλεις tein. Κάπου εκεί παίζει και η AP και είναι τρομερό coilover και θυγατρική της KW.

Αλλιώς koni πορτοκαλί και ελατήρια με κάνα 450

Αμα αλλαξω μόνο τα πίσω αμορτισέρ και βάλω κονι ρυθμιζόμενα; λες να έχω θέμα; και αυτά που έχω τώρα ρυθμιζόμενα είναι.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gamel0rd είπε

Ήμουν ανάμεσα σε TA Technix σε AP και σε Blueline.. Και καμιά δεν βγάζει για το μοντέλο μου.. Είπα να δω για mondeo του 2006 μοντέλο.. Έχουν ίδιο ακριβώς πάτωμα.. Για το mondeo έχει πολλές επιλογές.. Λες να κάνω κανένα τέτοιο πάντρεμα; εδώ ο άλλος πήγε και έβαλε ανάρτηση από σιλβια σε Ρχ7 και τις έχει 3 χρόνια απροβληματιστα σε πίστα! 

Αυτό δεν το ξέρω και δεν μπορώ να σε πάρω στον λαιμό μου. Μια ερώτηση δεν είναι κόπος να τους κάνεις.

TA και JOM blueline για κανένα λόγο. Αντίστοιχες της maxspeedingrods είναι.. μετά δες σε ST αν θες οπωσδήποτε coilover αλλά είναι πιο ακριβές από AP.. γνώμη μου βάλε αμορτισέρ και ελατήρια. Δες στον rella πόσο πάνε τα Κόνι τα πορτοκαλί με τα ελατήρια

Δημοσ.

Θα κάνω ερώτηση σε αρκετούς αύριο να πάρω γνώμες.. 

Αλλά άμα γίνεται ίσως αλλάξω μόνο τα πίσω αμορτισέρ και κρατήσω τα μπροστά.. 

Γιατί και αυτή δεν είναι κακή ανάρτηση.. Η μπροστά τουλάχιστον.. 

Όταν έβαλα το μανισιο αμορτισέρ πίσω (ναι κοπανουσε και αυτό αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως αυτά) τα μπροστά ήταν κούτσουρο.. Παρά πολύ καλό! 

Γιαυτό λέω να κρατήσω την μπροστά και να αλλάξω πίσω.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gamel0rd είπε

Θα κάνω ερώτηση σε αρκετούς αύριο να πάρω γνώμες.. 

Αλλά άμα γίνεται ίσως αλλάξω μόνο τα πίσω αμορτισέρ και κρατήσω τα μπροστά.. 

Γιατί και αυτή δεν είναι κακή ανάρτηση.. Η μπροστά τουλάχιστον.. 

Όταν έβαλα το μανισιο αμορτισέρ πίσω (ναι κοπανουσε και αυτό αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως αυτά) τα μπροστά ήταν κούτσουρο.. Παρά πολύ καλό! 

Γιαυτό λέω να κρατήσω την μπροστά και να αλλάξω πίσω.. 

Φιλαρακι αυτά τα παντρεματα σε τόσο σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου είναι άσχημες λύσεις.. Για μένα για κανένα λόγο μην το κάνεις..

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω φίλε 

Θα πάρω τηλέφωνα παντού αύριο να ρωτήσω.. Ίσως τα στείλω αυτά πίσω άμα τα δεχτούν για να με στείλουν τα λεφτά μου πίσω.. 

Αλλά να σε πω και κάτι..

Αλλωστε σε χωριό ζω, μέσα στο χωριό μετακινουμαι με 40 και 60 χιλιόμετρα.. Να μου πεις δεν έχει σχέση.. Πάλι το μετακινείς.. Απλά το point μου είναι ότι δεν κάνω μεγάλες αποστάσεις πολλών χιλιομέτρων την ώρα.. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Gamel0rd είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ! 

Ξέρω ότι, ότι δίνεις παίρνεις.. Αλλά στις καταστάσεις που είμαστε αυτην την στιγμή δεν μπορούμε ολοι να δώσουμε πολλά λεφτά.. Ιδίως για απλό σετακι με Kayaba και eibach ελατήριο μου είπαν 550€! 

Αυτά τα αγόρασα 278€

Ρώτησα πολλούς μάστορες αλλά ούτε αυτοί βρήκαν τι φταίει.. Συνεμπλοκ δεν είναι.. 

Βοήθεια!🙏🏻

Εγω KYB εβαλα με κοστολογιο 160€ σε ενα nissan primera p11,για το δικο σου πωσο πανε δηλαδη ?

Δημοσ.

Σε οσους πήγα και το σήκωσαν επάνω μου είπαν ότι ήταν εντάξει 

1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Βάση αμορτισέρ είναι οκ; Να πας να γίνει έλεγχος σε 2-3 συνεργεία.

Μόλις τώρα, BarcodeCrew είπε

Εγω KYB εβαλα με κοστολογιο 160€ σε ενα nissan primera p11,για το δικο σου πωσο πανε δηλαδη ?

Εγω που ρώτησα Θεσσαλονίκη μου είπαν γύρω στα 560 με 570 με τα μεταφορικά και ευθυγράμμιση (μαζί με ελατήρια) 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gamel0rd είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ! 

Αυτά τα αγόρασα 278€

Βοήθεια!🙏🏻

Έχουμε ίδιο αμάξι στήν οικογένεια . Αγοράστηκε μετ/σμένο . Θέλει και σε εμάς αλλαγή. Φυσικά θα αλλαχτούν και τα 4 αμορτισέρ αλλά τα πίσω χτυπάνε . Δέν πρέπει να τα είχε αλλάξει ο πρηγούμενος . Του έκανα ένα μάζεμα σε βάσεις μηχανής ( ειδικά τού λαδιού) και ψαλίδια και μπαλάκια ψαλιδιών .

Εγω κοιτούσα για Kyb να βάλω , αλλά διαβάζω όχι και τόσο καλές κριτικές . Απλώς να είναι ασφαλές , οδηγείται απο άτομο 60 ετών + , δέν θέλει κάτι απαιτητικό πλέον . Θα αφήσω τα ίδια ελατήρια εγω. 

Μετά η επόμενη επιλογή είναι τα Blistein B6 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Έχουμε ίδιο αμάξι στήν οικογένεια . Αγοράστηκε μετ/σμένο . Θέλει και σε εμάς αλλαγή. Φυσικά θα αλλαχτούν και τα 4 αμορτισέρ αλλά τα πίσω χτυπάνε . Δέν πρέπει να τα είχε αλλάξει ο πρηγούμενος . Του έκανα ένα μάζεμα σε βάσεις μηχανής ( ειδικά τού λαδιού) και ψαλίδια και μπαλάκια ψαλιδιών .

Εγω κοιτούσα για Kyb να βάλω , αλλά διαβάζω όχι και τόσο καλές κριτικές . Απλώς να είναι ασφαλές , οδηγείται απο άτομο 60 ετών + , δέν θέλει κάτι απαιτητικό πλέον . Θα αφήσω τα ίδια ελατήρια εγω. 

Πολύ σκληρά τα B6. Είναι πιο πολύ για σπορ χρήση. Βάλε τα μαύρα τα B4 που είναι πάνω κάτω σαν τα εργοστασιακά

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Πίσω χτυπούσαν και εσένα; τι άλλαξες και έστρωσε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...