jok Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλησπερα εχει παρει κανεις αυτο το καινουργιο της eurobank που ειναι εως 3000€ και αν ναι με τι εκκαθαριστικο; Ρωταω εδω γιατι σιγουρα θα παρω καποια ποιο κατατοπιστικη/συγκεκριμενη απαντηση παρα τις γενικευμενες απαντησεις της τραπεζας ευχαριστω πολυ
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jok είπε Καλησπερα εχει παρει κανεις αυτο το καινουργιο της eurobank που ειναι εως 3000€ και αν ναι με τι εκκαθαριστικο; Ρωταω εδω γιατι σιγουρα θα παρω καποια ποιο κατατοπιστικη/συγκεκριμενη απαντηση παρα τις γενικευμενες απαντησεις της τραπεζας ευχαριστω πολυ Θα σε γδάρουν. 3 χιλιάρικα θα πάρεις και θα πρέπει να δώσεις πίσω 4000 Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από DimosthenisG
jok Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Θα σε γδάρουν. 3 χιλιάρικα θα πάρεις και θα πρέπει να δώσεις πίσω 4000 Το χω δει αυτο με το επιτοκιο 😕 αλλα με ενδιαφερει γιατι εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια μτχ οχηματος γνωστου μου που ετσι και το ανεβασει αγγελια θα εξαφανιστει οποτε κοιτουσα αυτο για κατι αμεσο
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, jok είπε Το χω δει αυτο με το επιτοκιο 😕 αλλα με ενδιαφερει γιατι εχω βρει μια πολυ καλη ευκαιρια μτχ οχηματος γνωστου μου που ετσι και το ανεβασει αγγελια θα εξαφανιστει οποτε κοιτουσα αυτο για κατι αμεσο Καταλαβα, αν είναι τόσο καλή ευκαιρία πες του να τον πληρώσεις κάτι παραπάνω με δόσεις πχ 3500 σε 5 μήνες, ή πάρε δανεικά από κάναν φίλο σου. Πάντως πάνε οι καλές εποχές που έπαιρνες 5 10 χιλιάρικα με μια επίσκεψη στη τράπεζα
trevor2000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 τελικά το πηρες;;;; και αν ναι ποιο ειναι το οριο του εκκαθαριστικου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα