Janedoe Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας. Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος θέμα. Πρόσφατα ξεκινησα εργασια σαν freelancer και επειδη παει καλα θελω να το συνεχισω αλλα δηλωνοντας κ κάνοντας τις νόμιμες διαδικασίες. Υπάρχει κάποιος λογιστής να με βοηθήσει; ή κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάποιο λογιστή. Σας ευχαριστώ.
asdfnikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 13 ώρες πριν, Janedoe είπε Καλησπέρα σας. Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος θέμα. Πρόσφατα ξεκινησα εργασια σαν freelancer και επειδη παει καλα θελω να το συνεχισω αλλα δηλωνοντας κ κάνοντας τις νόμιμες διαδικασίες. Υπάρχει κάποιος λογιστής να με βοηθήσει; ή κάποιος που να έχει να μου προτείνει κάποιο λογιστή. Σας ευχαριστώ. Πάνω σε ποιον τομέα; Στην Ελλάδα η στο Εξωτερικό;
Janedoe Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Δουλευω απο Ελλάδα virtual assistant για εταιρία της Αγγλιας Επεξ/σία 5 Μαΐου 2021 από Janedoe
DimosthenisG Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Janedoe είπε Δουλευω απο Ελλάδα virtual assistant για εταιρία της Αγγλιας Υπολόγιζε ένα 3χιλιαρο το χρόνο ασφάλεια κλπ
Janedoe Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Ψαχνω για καποιο λογιστη να με αναλάβει.. αν έχετε κάποιον ή ξερετε καποιον πείτε μου.
Senpriun Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/5/2021 στις 8:41 ΜΜ, Janedoe είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.. Ψαχνω για καποιο λογιστη να με αναλάβει.. αν έχετε κάποιον ή ξερετε καποιον πείτε μου. τελικά τι έγινε με αυτό το θέμα ; Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Senpriun
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα