Προς το περιεχόμενο

Δεν κάνει απεγκατάσταση το norton util 2002!

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λείπει λέει το αρχείο uninst.isu.

Όλα αυτά από την προσθαφαίρεση προγραμματων.

Καμιά λύση?

Δημοσ.

Μπορείς να το ξαναεγκαταστήσιες και να κάνεις repair installation ή να ψάξεις στο διαδίκτυο να βρείς ένα utility το symantec products remover εάν θυμάμαι σωστά

Δημοσ.

δεν έχω το cd για να κάνω reinstall, και στο site της symantec πρέπει να έχουν σβήσει τα αρχεία βοήθειας γιατί είναι παλιό τα πρόγραμμα :(

Δημοσ.

Θα πρέπει να το βρείς γιατί αλλιώς εκτος από το utility που σου είπα η μόνη λύση εκτός του format που δεν την αναφέρω κάν θα είναι να το σβήσεις χειροκίνητα και μετά ότι κλειδιά υπάρχουν στη registry να ψαξεις να τα βρείς αφου ΠΡΩΤΑ πάρεις backup της registry και να τα διαγράψεις,καθώς και ότι αναφορά για το norton υπάρχει στα αρχεία εκίννησης των Windows.Ξέρω ότι αυτό που σου προτείνω είναι αρκετά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.Για να αποφύγεις όμως όλη αυτή τη διαδικασία καλό θα ήταν να ψάξεις απο κάποιον φίλο να βρείς το cd εγκατάστασης του Norton γιατί αλλιώς δεν θα καταφέρεις να το απεγκαταστήσεις

ΥΓ:Το utility που σου είπα κάνει όλη τη δουλειά στη registry που σου είπα.Θα κοιτάξω αν το έχω πουθενά για να στο στείλω μπας και γλυτώσεις τον κόπο της registry.Δεν είναι μεγάλο,o;yte kan 1 ΜΒ.

Καλή επιτυχία! :D

Δημοσ.

Format με τιποτα.Που χρόνος να ξαναστήσω το μηχάνημα.

Ένας φίλος που έχει το cd έχει φύγει στο Βέλγιο

Και η διαδικασία που περιγράφεις δεν είναι για τα κυβικά μου.

Πάντως κανε ένα ψαχτήρη.Μπας και με σώσεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...