LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Πηρε ενας φιλος τα ηχεια της προσφορας εγω του ειπα να τα παρει. Τα συνδεσαμε στον φορητο του μεσω Bluetooth και οπου και να βαλουμε την ενταση στον φορητο δεν αλλαζει στα ηχεια παιζει δυνατα. Σε αντιθεση με με το κινητο του που τα συνδεσαμε μπορει απο το κινητο να αλλαξει την ενταση.
Dr.Tesla Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μήπως έχει ανοιχτή καμία ρύθμιση για absolute volume? Συνήθως μπαίνουν τέτοιες ρυθμίσεις για να έχεις Hardware volume από τη συσκευή, αντί του software volume από την πηγή.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Dr.Tesla είπε Μήπως έχει ανοιχτή καμία ρύθμιση για absolute volume? Συνήθως μπαίνουν τέτοιες ρυθμίσεις για να έχεις Hardware volume από τη συσκευή, αντί του software volume από την πηγή. Εγώ δεν έκανα κάτι αλλά που είναι αυτό να το δούμε;
Dr.Tesla Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-version-1803-april-2018-update-broke/5be7a2a0-2caa-47f0-8054-fba5d7b4f282 Ρίξε μία ματιά σε αυτό. Από όσο φαίνεται είναι γενικό θέμα με κάποια bluetooth audio devices. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει μιας και δεν έχω ηχεία. Αλλά δείχνει να είναι η μόνη λύση για τέτοιες περιπτώσεις. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Dr.Tesla είπε https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-hardware/windows-10-version-1803-april-2018-update-broke/5be7a2a0-2caa-47f0-8054-fba5d7b4f282 Ρίξε μία ματιά σε αυτό. Από όσο φαίνεται είναι γενικό θέμα με κάποια bluetooth audio devices. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει μιας και δεν έχω ηχεία. Αλλά δείχνει να είναι η μόνη λύση για τέτοιες περιπτώσεις. Δουλεψε με το registry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα