Προς το περιεχόμενο

Dell Ispiron 3735 battery issue.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

'Εχω ένα dell Aspire 3735 το οποίο καθότι παλιό του άλλαξα την μπαταρία του με μία μη original προφανώς.

Από τότε που την άλλαξα, το laptop όταν φορτίζει ενώ είναι πάνω στο ρεύμα μόλις πάει 100% σταματάει να φορτίζει και καταναλώνει όλη την μπαταρία μέχρι να σου βγάλει ένδειξη "Low battery" και να κάνω ένα sleep και να ξαναπάρει μπρος να φορτίζει. 

Δεν είναι κακό σα γεγονός αλλά βλέπεις κάτι και πολλές φορές πρέπει να το σταματήσεις και να κάνεις sleep και awake μόνο και μόνο για να συνεχίσεις αυτό που έκανες.

Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα μπαταρίας αλλά software. Δεν έχω καταφέρει να βρω να αντικαταστήσω τον driver από το site της dell. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη.

Στη διάθεση σας για υποθέσεις και διαγνώσεις.

Ευχαριστώ Σταμάτης,

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι φταίει η μπαταρία. Προφανώς είναι εντελώς για τα μπάζα και δεν μπορεί το λάπτοπ να την "διαβάσει" σωστά συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το dell power manager μήπως και στρώσει.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Εγώ πάλι πιστεύω ότι φταίει η μπαταρία. Προφανώς είναι εντελώς για τα μπάζα και δεν μπορεί το λάπτοπ να την "διαβάσει" σωστά συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το dell power manager μήπως και στρώσει.

Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το κατεβάσω και θα το δω. Θα επικοινωνήσω και με τον προμυθευτή μιας και δεν πρέπει να την έχω πάνω από χρόνο αν είναι έτσι μπας και πατήσω σε καμία εγγύηση και μου στείλει τουλ άλλη.

Ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...