Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Apache

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εκεί που ήμουν net κολλάει ο υπολογιστής, δεν έκανε απολύτως τίποτα βγάζω την μπαταρία από το laptop για να κλείσει, ξεκινώ ξανά το laptop Και από τότε πετάει error στο apache.exe και δεν τρέχει ο apache. έκανα repair, remove και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα, όταν πάει να ξεκινήσει μου λέει error στο apache.exe. έχω τον apache 1.3.28. Ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε βοήθεια.

Δημοσ.

vlepo nikolaki graftikes sto forum e? kala ekanes einai poli kala edo pera. loipon paides katebasa alli ekdosi apache kai pali ta idia. meta apo idea filou prospathisa na kano scandisk kai den oloklironete i diadikadia!!! paizei tipota gia bad sectors lete???

Δημοσ.

Κάνε uninstall τον Apache , και δες αν στο ξανακάνει.

Αν δεν το ξανακάνει , κάτι έχει ο Apache σου , ή ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ τα Windows σου ( έχει κάποιο πρόβλημα η εγκατάστασή σου ).

Αν το ξανακάνει , τότε σίγουρα τα έχουν παίξει τα Windows σου.

Δημοσ.

φίλε έχω κάνει απεγκατάσταση τον Apache, ξανά εγκατάσταση, κατέβασα άλλη έκδοση του Apache, αλλά τίποτα. Η τελευταία μου προσπάθεια θα είναι να κάνω repair τα windows, αλλιώς το επόμενο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι κανά format.

Δημοσ.

πω πω μη μου λες τέτοια γιατί βαριέμαι πάρα πολύ. για να ξαναπεράσω αυτά που έχω μέσα θέλω πολύ καιρό... αλλά από την άλλη τον χρειάζομαι τον Apache δεν γίνεται γιατί έχω αρκετή δουλειά με php και τώρα αναγκάζομαι να φορτώνω την σελίδα στο site μου για να βλέπω τι γίνεται με την εργασία μου.

Δημοσ.

Αν μένεις Αθήνα , μπορώ αν θες να έρθω να το κοιτάξω ( μην και τυχόν γλιτώσεις το Format ).

Μπορώ αν θες να σε βοηθήσω στην εγκατάσταση , κλπ...

Δημοσ.

φίλε χίλια ευχαριστώ μόνο και μόνο για την πρόταση, Αθήνα μένω κανονικά αλλά σπουδάζω Γιάννενα και μέχρι τον Ιούλιο θα είμαι εδώ και Αθήνα θα κατέβω τότε για λίγες μέρες οπότε δύσκολο να βρεθούμε. δεν έχω πρόβλημα να κάνω format έχω κάνει πολλές φορές απλώς το να στηθούν ξανά τόσα προγράμματα με τρομάζει λίγο. έχω και recovery cd για να τελειώσω πιο γρήγορα την εγκατάσταση αλλά μάλλον θα βρω την ευκαιρία να βάλω τα xp professional και όχι τα home που έχω τώρα. θα δοκιμάσω και repair και αν δεν γίνει τίποτα δεν πειράζει τι να κάνουμε...format...

Δημοσ.

Τίποτα φίλε μου , σιγά το πράγμα.

Καλύτερα να κάνεις format παρά repair.

Έστω αν και με repair φτιαχτεί το πρόβλημα...

Και ναι , βάλε τα Professional αντί των Home.

Και φυσικά το Service Pack 1a ( όχι το 2 ! )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...