Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι διαχειριστης στην πολυκατοικια και ειχαμε μια διαρροη στην κοινοχρηστη παροχη νερου και η ΕΥΔΑΠ δεν εκανε τον κοπο να μας ειδοποιησει,οποτε μεχρι να παρουμε χαμπαρι ο λογαριασμος  εφτασε αρκετα ευρω.

Εχω δυο ερωτησεις για την εκδοση των κοινοχρηστων

Ο λογαρισμος του νερου τωρα βαρυνει μονο τους ιδιοκτητες;

Η επισκευη βαρυνει παλι μονο τους ιδιοκτητες;

Για να μην αρχισει διαμαχη μεταξυ ενοικιαστων και ιδιοκτητων δηλωνω οτι ειμαι ιδιοκτητης οποτε ετσι και αλλιως πληρωνω,απλα δε θελω να εχω γκρινιες απο τους συγκατοικους.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κανονικα εφοσον ειναι βλαβη στις εγκαταστάσεις του κτιρίου βαρύνει τους ιδιοκτήτες και για τις δύο χρεώσεις

Αυτο σκεφτηκα και εγω,αλλα περα απο την επιπλεον καταναλωση ,εχει γινει και κανονικη καταναλωση νερου που αυτοι την πληρωνουν ολοι.Πως θα την υπολογισω αυτη;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cumulus είπε

Αυτο σκεφτηκα και εγω,αλλα περα απο την επιπλεον καταναλωση ,εχει γινει και κανονικη καταναλωση νερου που αυτοι την πληρωνουν ολοι.Πως θα την υπολογισω αυτη;

Βαλε την επισκευη μονο στους ιδιοκτητες και την καταναλωση σε καθε διαμερισμα. Για μενα για την καταναλωση το πιο δικαιο ειναι ισόποσα!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, cumulus είπε

Ίσως βλέποντας το μέσο όρο κατανάλωσης από παλιούς λογαριασμούς κοινοχρήστων?

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cumulus είπε

Ειμαι διαχειριστης στην πολυκατοικια και ειχαμε μια διαρροη στην κοινοχρηστη παροχη νερου και η ΕΥΔΑΠ δεν εκανε τον κοπο να μας ειδοποιησει,οποτε μεχρι να παρουμε χαμπαρι ο λογαριασμος  εφτασε αρκετα ευρω.

Για να μην αρχισει διαμαχη μεταξυ ενοικιαστων και ιδιοκτητων δηλωνω οτι ειμαι ιδιοκτητης οποτε ετσι και αλλιως πληρωνω,απλα δε θελω να εχω γκρινιες απο τους συγκατοικους.

Αν κάνεις προσφυγή και τους κλαφτεις πιθανότατα το μεγαλύτερο μέρος του ποσού θα σας το χαρίσουν.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cumulus είπε

Πρώτα από όλα ο λογαριασμός ενδέχεται να μειωθεί, σου παραθέτω link να δεις τις προϋποθέσεις και το τι πρέπει να κάνεις:

https://www.eydap.gr/userfiles/47614413-661a-4fba-ba7c-a14f00cfa261/miosi_logariasmou.pdf

Επίσης δεν θα έπρεπε να σκας εσύ για το ποιος θα πληρώσει, δεν είναι δουλειά σου, ας τα βρουν μεταξύ τους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.

Εγώ στη θέση σου την επισκευή θα την χρέωνα στους ιδιοκτήτες και την κατανάλωση στους ενοικιαστές, και αν σου κάνει κανένας παράπονο πες του να τα βρει με τον ιδιοκτήτη του.

Δημοσ.

Αν και δεν αναφερεις ποσο ειναι το παραπανω ποσο της καταναλωσης, αυτο που μπορεις να κανεις για πιο δικαιο ειναι αιτηση στην ευδαπ για μειωση, μετα χρεωνεις στους ενοικιαστες το ποσο που συνηθως πληρωνεται στην ευδαπ σαν καταναλωση και το υπολοιπο στους ιδιοκτητες με την επισκευη.

Δημοσ.

Αφανής διαρροή λέγεται το χαρτί π ζητάνε από υδραυλικό...σε παρόμοια περίπτωση νομίζω δεν το δέχτηκαν επειδή ήταν κοινόχρηστη παροχη

Δημοσ.

Δηλώνεις αφανή διαρροή και παίρνεις έκπτωση.

Μετά βάζεις την όποια κατανάλωση σε ενοικιαστές και την επισκευή στους ιδιοκτήτες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τη μείωση τη γνωρίζω αλλά είπαμε να πληρώσουμε το λογαριασμό ,μη γίνει καμια στραβή και μας το κόψουν και στους επόμενους λογαριασμόυς αφαιρούμε το ποσό της μείωσης .

Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση, η καταναλωση στους διαμενοντες και η επισκευη στους ιδιοκτητες,οτιδηποτε αλλο ειναι πολυ περιπλοκο 

Τα υπολοιπα τα βρισκεις μετα

Προσωπικα με ειχαν βοηθησει στην ΕΥΔΑΠ σε μια αναλογη περιπτωση και μου εκαναν μια λογικη εκπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...