Petros Electron Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Καλημέρα, Ασχέτως με το τι εχεις μεσα στον SSD το BIOS κανονικά θα έπρεπε να τον "βλέπει". Δοκίμασε και με το AOMEI Backupper Standard να δεις. Αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.
micos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Απενεργοποίησε το secure boot και έλεγξε την σύνδεση του δίσκου μήπως δεν κούμπωσε καλά. Στο bios δες στην 1η καρτέλα αν εμφανίζεται συσκευή κουμπωμένη σε κάποια sata υποδοχή. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2021 από micos000
teodgeor Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Οταν παω να κανω καποια αλλαγη στο bios οπως αυτο να απενεργοποησω το secure boot μετά στην επανεκκινηση μου βγαζει αυτο και δεν μπορω να κανω κατι. Δεν το έχω ξαναδει αυτο
vagelis2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, teodgeor είπε Οταν παω να κανω καποια αλλαγη στο bios οπως αυτο να απενεργοποησω το secure boot μετά στην επανεκκινηση μου βγαζει αυτο και δεν μπορω να κανω κατι. Δεν το έχω ξαναδει αυτο Πατα τον αριθμό που σου γράφει και μετά enter για να αποθήκευση τις ρυθμίσεις που έκανες... 5451(δεν φαίνεται καλά στη φοτο) + enter
teodgeor Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δεν το γραφει δυστηχως εκει ειναι το θεμα ... Αλλα ευχαριστω εβγαλα ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα