Samothrax Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και καλή Πρωτομαγιά (ά ρε Εθνάρχη Μεταξά που καθιέρωσες την κομμουνιστική γιορτή και τώρα την γιορτάζουμε όποια μέρα να΄ναι... Κι ούτε ένα ευχαριστώ...) Έχουμε μία μικρή μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων και η μητέρα μου κάνει μεγάλες ποσότητες μαρμελάδες, θέλει ένα μπλέντερ. Αλλά επειδή βλέπω ότι έχουν μικρά δοχεία, σκέφτηκα μήπως είναι καλύτερο ένα ραβδομπλέντερ. Τι λέτε; Δηλαδή σε ένα μπλέντερ αν βάλει 5-6 κιλά πορτοκάλια, θα πρέπει να το γεμίσει - αδειάσει τουλάχιστον 8-10 φορές, ενώ με το ραβδομπλέντερ δε θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει μέσα σε μια μεγάλη λεκάνη ή κατσαρόλα, πορτοκάλι - πορτοκάλι; Εννοείται με πολλά Watt... Πείτε μου την γνώμη σας, κυρίως οι νοικοκυρές. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από Samothrax
CONAN_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 ακριβώς αύτό. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τα αλέθει όλα μαζί. Εγω μια-δυο φορές το χρόνο κάνω με αυτόν τον τρόπο μαρμελάδα, με ενα ραβδομπλέντερ των 10€. Εσυ δες κάτι καλύτερο
Samothrax Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, CONAN_ είπε ακριβώς αύτό. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα τα αλέθει όλα μαζί. Εγω μια-δυο φορές το χρόνο κάνω με αυτόν τον τρόπο μαρμελάδα, με ενα ραβδομπλέντερ των 10€. Εσυ δες κάτι καλύτερο Πόσα Watt είναι το δικό σου;
CONAN_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, Samothrax είπε Πόσα Watt είναι το δικό σου; Δεν ξερω ειναι ενα της πλάκας, αγορασμένο απο Praktiker αλλα για την δουλεια που το θελω ειναι μια χαρα.
SB_1957 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Δεν ξερω ειναι ενα της πλάκας, αγορασμένο απο Praktiker αλλα για την δουλεια που το θελω ειναι μια χαρα. Λάθος παράθεση! Συγγνώμη 36 λεπτά πριν, Samothrax είπε Πόσα Watt είναι το δικό σου; Πάρε κάποιο με πολλά watt αλλά το κυριότερο, βρες τις οδηγίες χρήσης και διάλεξε αυτό που μπορεί να δουλέψει περισσότερη ώρα. Γιατί αν δουλέψει περισσότερη ώρα από όση λέει στις οδηγίες χρήσης θα καεί και θα χρειαστεί άλλο! Επίσης να είναι ανοξείδωτη όλη η ράβδος γιατί κυκλοφορούν κάποια που είναι πλαστική! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από SB_1957
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα