Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2021 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

με 5-6 άτομα δουλειά δε γίνεται...

Ισχύει. Αλλά πιστεύω ότι βρίσκονται κανα 10 - 12 άτομα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτήσω και εγώ κάτι και αν μπορεί κάποιος παιδί ας μου απαντήσει-βοηθήσει.

Τρέχω αγώνα full laps. Γιατί όταν έρχεται η ώρα για πιτ στοπ πρέπει να μπω με το στανιό να το κάνω κατευθείαν? π.χ. μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω πιτ στοπ στο 18-25 γύρο, μόλις φτάνει η ώρα του γύρου νιώθω το αυτοκίνητο να κόβει δεξιά ή αριστερά αναλόγως από ποια μεριά είναι τα πιτς. Αν μπορέσω και το κρατήσω χωρίς να μπω για πιτ στοπ, κόβει υπερβολικά την ταχύτητα του μονοθεσίου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vassilis018 είπε

να ρωτήσω και εγώ κάτι και αν μπορεί κάποιος παιδί ας μου απαντήσει-βοηθήσει.

Τρέχω αγώνα full laps. Γιατί όταν έρχεται η ώρα για πιτ στοπ πρέπει να μπω με το στανιό να το κάνω κατευθείαν? π.χ. μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω πιτ στοπ στο 18-25 γύρο, μόλις φτάνει η ώρα του γύρου νιώθω το αυτοκίνητο να κόβει δεξιά ή αριστερά αναλόγως από ποια μεριά είναι τα πιτς. Αν μπορέσω και το κρατήσω χωρίς να μπω για πιτ στοπ, κόβει υπερβολικά την ταχύτητα του μονοθεσίου.

Έχεις βάλει ως assist το steering και το braking ? Βγάλε ένα screenshot με τα assists σου. Καλύτερα αυτά τα δύο να τα έχεις στο off δεν βοηθάνε τόσο εκτός εάν είσαι εντελώς αρχάριος ή παίζεις με keyboard

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Έχεις βάλει ως assist το steering και το braking ? Βγάλε ένα screenshot με τα assists σου. Καλύτερα αυτά τα δύο να τα έχεις στο off δεν βοηθάνε τόσο εκτός εάν είσαι εντελώς αρχάριος ή παίζεις με keyboard

με keyboard παίζω, τα ίδια settings είχα και στο 2020 και δεν είχα αυτό το θέμα. όπως επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις και το fuel mix

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

με keyboard παίζω, τα ίδια settings είχα και στο 2020 και δεν είχα αυτό το θέμα. όπως επίσης δεν μπορείς να αλλάξεις και το fuel mix

Βγάλε μία φωτογραφία τα settings να δοκιμάσω με τα ίδια να δω πως συμπεριφέρεται σε εμενα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Βγάλε μία φωτογραφία τα settings να δοκιμάσω με τα ίδια να δω πως συμπεριφέρεται σε εμενα.

τελικά ήταν το steering assist. Ευχαριστώ Τώρα έχω άλλο θέμα σε 5 λεπτά μέσα κράσαρε 3 φορές το παιχνίδι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

τελικά ήταν το steering assist. Ευχαριστώ Τώρα έχω άλλο θέμα σε 5 λεπτά μέσα κράσαρε 3 φορές το παιχνίδι

Κάνε ένα ευχέλαιο 😛

Πέρα από την πλάκα , κοίτα μήπως τρέχει κάτι από πίσω που τερματίζει τον επεξεργαστή ή αν γεμίζει η ραμ (όσες φορές μου έχει κρασαρει φταίει η ραμ ή κάποιο τυχαίο bug) , αλλιώς περιμένεις για update ή σβήνεις και ξανακατεβαζεις το game 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Περίεργο σε εμένα δεν έχει βγάλει κάτι

Ίσως στο έκανε χθες, γιατί χθες βγήκε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι έχει πολύ κακά bugs και είναι bugιες χρόνων από προηγούμενους τίτλους! Και μιας και το έπιασα και πάλι και ήρθα αντιμέτωπος μαζί τους είπα να τα γράψω.

Tα 3 που με ζορίζουν πολύ:

1) Δε γίνεται να δείχνει βροχή ο καιρός στα ούτε τα μισά του αγώνα, να πιάνει όντως να βρέχει να βλέπεις ξεκάθαρα τις σταγόνες, το σπρέι που ξεκινά να εμφανίζεται και να αλλάζει η πίστα και να σου επικοινωνεί ο μηχανικός ότι "βλέπουμε τον καιρό είναι όλα οκ κάτσε με τα slick, είναι τα πιο γρήγορα τώρα" και το αμάξι να πατινάρει και να μην μπορεί να οδηγηθεί, ναι οκ alpha romeo έχω πάρει δεν έχει τρελό development αλλά όχι και έτσι.
Και έτσι όπως γίνεται δε ξέρεις αν είναι να βάλεις wet ή intermediate όταν αποφασίσεις να μπεις στα pit.
Σε μια φάση στον Καναδά μπήκα ενώ ρωτούσα τον μηχανικό για τον καιρό και έλεγε όλα καλά, τα slick κράτα και το αμάξι σε ότι στροφή υπήρχε με πετούσε απ'έξω (είχα δει τον καιρό και το είχα στήσει το μονοθέσιο για βροχερό καιρό), η πλάκα είναι στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο άνοιξε την επικοινωνία είπε πω βρέχει πολύ αλλά πάρτο πάνω σου αν θα μείνεις με τα slick ή δοκιμάσεις wet ελαστικά. Μπήκα και έβαλα τα wet και το αυτοκίνητο ήταν σα την πέτρα στο κέρλινκ, πατινάζ μόνο! Ενώ όλα τα άλλα μονοθέσια έβαλαν ενδιάμεσα, μπήκα στα καπάκια έβαλα ενδιάμεσα και πάλι δεν οδηγούταν το αμάξι.
Σε 2 αγώνες μου χάλασε τον αγώνα ο άμπαλος ο  Jeff.

2) Για το ΑΙ ότι είναι για τα μπάζα, το λέμε κάθε χρόνο.
Στούκαρα στον 5-6ο γύρο στο Αζερμπαϊτζάν στην 1η στροφή μετά την ευθεία της εκκίνησης, είχα 2-3 μονοθέσια πίσω μου κάπου 5δευτ, δεν ήθελα να κάνω flashback και το άφησα έτσι και τα 2 από αυτά ήρθαν και έπεσαν πάνω μου, όσο έβλεπα με την slomo camera του replay 😛 , οπότε καταλαβαίνετε τί γίνεται μέσα σε αγώνα...ακολουθούν μόνο την αγωνιστική γραμμή, είναι τέρμα χαζά να σε αποφύγουν και όσο ανεβάζεις την δυσκολία αυτά άλλο τόσο βιδώνονται στην άσφαλτο και πάνε τραίνο :P .

3) Ο μηχανικός κάποιες φορές μου λέει ότι πήρα ζημιά στα sidepods και στο πάτωμα, ενώ τα βλέπω πράσινα και ενώ κάνω τέλειους γύρους χωρίς να πατάω τα κέρμπς.
Το χειρότερο όλων είναι όταν κάνω κάποιες φορές πιτ στοπ μου αλλάζουν την μπροστινή αεροτομή χωρίς να υπάρχει ένδειξη ζημιάς, ούτε και γω να έχω πέσει πάνω σε άλλον, τί γίνεται; Οπότε κοιτάζω στο hud να το γυρίζω σε NO το autorepair γιατί σε έναν αγώνα που είχα φτύσει αίμα να είμαι στην θέση που ήμουν, απλώς μου τον κατέστρεψαν αφού άλλαξαν την αεροτομή μαζί.

----

Αν και παίζω τόσα χρόνια, δεν έχω μάθει ποτέ να στρίβω, είμαι αργός και έχω υπερστροφή, φέτος κυρίως παρατηρώ ότι το έχω το φαινόμενο αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά,  τί κάνω λάθος;
(παίζω με το xbox one controller) 

(ναι έχω την τελευταία έκδοση Patch 1.18.1)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Εγώ πάλι στο φετινό παιχνίδι έχω σιχαθεί να έχω υποστροφή στις πιο πολλές πίστες και αναγκάζομαι να τρέχω 1-11 roll bars :(

Γενικά όμως ναι είναι μεγάλο θέμα φέτος ότι το balancing των ελαστικών είναι αρκετά off. Εν ολίγοις τα medium είναι τσιτ, και μπορούν να βγάλουν σχεδόν όλον τον αγώνα με αρκετά σταθερό ρυθμό, μέχρι και 70% φθορά.

Παράλληλα τα σκληρά, αν και δεν έχουν καθόλου φθορά, και γίνονται γύρο με τον γύρο πιο γρήγορα, εν τέλει απλά είναι πολύ αργά και δεν φτάνουν ποτέ τον ρυθμό των μεσαίων, παρά μόνο στους τελευταίους 2-3 γύρους του στιντ, πράγμα που τα καθιστά άχρηστα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. ΟΛΕΣ οι πίστες φέτος μπορούν να βγουν άνετα soft-medium, με εξαίρεση τον Καναδά που εκεί είναι αρκετά πιο αργό από το soft-medium-medium. ΜΗΔΕΝ στρατηγική φέτος.

Για να μην μιλήσω για τα βρόχινα, που στις πιο πολλές περιπτώσεις είναι πιο αργά από τα ενδιάμεσα, ακόμα και σε καταστάσεις φουλ βροχής. Στον φετινό τίτλο έχουμε δει ακόμα και τα μαλακά σε αρκετές περιπτώσεις να είναι στον ίδιο ή και καλύτερο ρυθμό από τα ενδιάμεσα, με προφανή βροχόπτωση (ακόμα και eSports δλδ αρκετές φορές έχουν μπει για μαλακά αντί για ενδιάμεσα).

Επίσης ναι είναι γνωστό bug φέτος ότι αν πάρεις ελαφριά ζημιά στο μονοθέσιο ΔΕΝ φαίνεται στο mfd panel. Πρέπει να είναι κάποιο κακό αστείο από πλευράς codemasters φέτος, γιατί το ξέρουν από το release ακόμα. Η μόνη λύση είναι να ρωτάς τον Jeff "vehicle condition" και θα σου πει αν έχεις κάπου θέμα, αλλιώς αν σου πει μόνο για λάστιχα είσαι κομπλέ ;)

Καλά και για το AI που πάει τάπα σε κάποιες στροφές σε ψηλή δυσκολία (φάση ούτε eSports να μην το πιάνουν) είχαν βγάλει patch που υποτίθεται το έφτιαξαν, αλλά σχεδόν το ίδιο σπασμένο είναι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@xtrmsnprθέλω μια βοήθεια αν γνωρίζεις 

Έκανα μεταφορά το παιχνίδι σε άλλο δίσκο και δεν μου βρίσκει τα setups από το steam workshop που έχεις ανεβασει. Δοκίμασα να βγάλω και να τα ξαναπεράσω αλλά τίποτα , δοκίμασα και να σβήσω ότι φάκελο έχει σχέση με το workshop και να τα ξανακατεβαζω αλλά τίποτα , δεν δείχνει να κατεβαίνει κατι. Καμια ιδέα πως μπορώ να τα επαναφέρω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...