aetos1988 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στο F1 2020 δοκίμασα με τιμόνι και η διαφορά σε σχέση με το χειριστήριο πρέπει να ήταν και πάνω από ένα δευτερόλεπτο δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη πάντως
just getting started Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Nik1239 είπε @xtrmsnpr , @just getting startedμήπως ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος πιθανός χρόνος με controller στο spa ? (Time trial) Καταφερα να κάνω 1:42.614 με xbox x controller , ίσως μπορώ να βρω γύρω στα 3-4 δέκατα ακόμα διορθώνοντας κάποια μικρό λαθάκια αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει παρακάτω. Το setup είναι του Piotr Stachulec που απλώς έκανα copy paste. Δοκίμασα και του Tonizza αλλά δεν με βόλεψε καθόλου. Πείτε αν έχετε καταφέρει καλύτερο χρόνο ή αν υπάρχει κάποιο καλύτερο setup για αυτή την πίστα αν ξέρετε. Δοκιμάζω τις ικανότητες μου για να δω τον καλύτερο χρόνο που μπορώ να κάνω σε σύγκριση με τους τοπ από τα eSports γιατί σκεφτομαι να πάρω τιμονιέρα αν δω ότι είμαι καλός γιατί το χιλιάρικο αν δεν είμαι σίγουρος για τις ικανότητες μου δεν το σκάω , (ίσως κάποια fanatec + setup) για να μπω στα eSports. Πόση διαφορά έχει η οδήγηση με τιμονιέρα σε σχέση με ένα controller ? Είναι πάνω από δευτερόλεπτο ; Θα τσεκαρω μόλις γυρίζω σπίτι, αλλά γενικά αν βρεις στο leaderboard οποιασδήποτε πίστας τον Louis Welch, είναι ο γρηγορότερος παίκτης σε controller. Αλλά γενικά αυτός είναι άρρωστος, σκέψου τρέχει σε τοπ λίγκες εναντίον eSports drivers. Σκέψου κάτι πιο ρεαλιστικό θα ήταν 5-6 δέκατα πίσω από αυτόν.
Nik1239 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, just getting started είπε Θα τσεκαρω μόλις γυρίζω σπίτι, αλλά γενικά αν βρεις στο leaderboard οποιασδήποτε πίστας τον Louis Welch, είναι ο γρηγορότερος παίκτης σε controller. Αλλά γενικά αυτός είναι άρρωστος, σκέψου τρέχει σε τοπ λίγκες εναντίον eSports drivers. Σκέψου κάτι πιο ρεαλιστικό θα ήταν 5-6 δέκατα πίσω από αυτόν. Τελικά μείωσα ακόμα 3 δέκατα βεβαια με πολλά flashback 😅. Δες αν τον βρεις στην πίστα του σπα μέχρι τωρα αυτήν έχω δοκιμάσει , αύριο βράδυ θα δοκιμάσω άλλη μια.
just getting started Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 35ος είναι με 1:41.125 Ούτε 4 δέκατα από τον πρώτο, David Tonizza
Nik1239 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, just getting started είπε 35ος είναι με 1:41.125 Ούτε 4 δέκατα από τον πρώτο, David Tonizza Ενδιαφέρον , θα δοκιμάσω το setup του μήπως καταφέρω και φτάσω λίγο πιο κοντά ακόμα
just getting started Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Νταξ γενικά παρόμοια είναι όλα τα setup του time trial γιατί κανείς δεν θέλει να αποκαλύψει τι ακριβώς χρησιμοποιεί για κάθε πίστα. Αν θυμάμαι καλά δλδ μόνο τις πιέσεις άλλαξε σε σχέση με τους πρώτους. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Patch 1.16.852849 - Available Now
M4tR1x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Έχετε κάνει κάνα custom lobby μεταξύ σας τελικά; Ψήνω να κάνουμε κανένα 2
just getting started Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μπορούμε ναι, αν θέλετε ανταλλάσσουμε steam user names και κανονίζουμε πότε θέλετε Υπάρχει εντωμεταξύ και το co op career που ενώ με είχε ψήσει σαν ιδέα ούτε που το ακούμπησα xD
M4tR1x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Εγω ειμαι μεσα. Δεν έχω αγοράσει το 21 πήγαινα καρφί για το 22. Αν όμως είμαστε ενεργοί το παίρνω χθες.
Nik1239 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, M4tR1x είπε Εγω ειμαι μεσα. Δεν έχω αγοράσει το 21 πήγαινα καρφί για το 22. Αν όμως είμαστε ενεργοί το παίρνω χθες. Το 22 θα αργήσει πολύ ακόμα αν βρεις το 21 κάνα 20αρικο τσιμπα το 29 λεπτά πριν, just getting started είπε Μπορούμε ναι, αν θέλετε ανταλλάσσουμε steam user names και κανονίζουμε πότε θέλετε Υπάρχει εντωμεταξύ και το co op career που ενώ με είχε ψήσει σαν ιδέα ούτε που το ακούμπησα xD Εγώ είμαι μέσα 1
just getting started Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, M4tR1x είπε Εγω ειμαι μεσα. Δεν έχω αγοράσει το 21 πήγαινα καρφί για το 22. Αν όμως είμαστε ενεργοί το παίρνω χθες. Βασικά ανάλογα, αν έχεις το 20 και δεν σε ενδιαφέρουν οι καινούριες πίστες μπορείς και να περιμένεις το 22 που θα έχει τα καινούρια μονοθέσια και κάποιους ωραίους κανονισμούς όπως ελεύθερη επιλογή ελαστικών στην εκκίνηση αγώνα Αν και στο 22 μάλλον δεν θα έχουμε portimao
M4tR1x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, just getting started είπε Βασικά ανάλογα, αν έχεις το 20 και δεν σε ενδιαφέρουν οι καινούριες πίστες μπορείς και να περιμένεις το 22 που θα έχει τα καινούρια μονοθέσια και κάποιους ωραίους κανονισμούς όπως ελεύθερη επιλογή ελαστικών στην εκκίνηση αγώνα Αν και στο 22 μάλλον δεν θα έχουμε portimao Αν θα το πάρω το 21 τώρα θα είναι καθαρά για να κάνουμε lobby μεταξύ μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα