Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2021 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Εχει Τουρκία , Κατάρ;

έχεις απόλυτο δίκιο, τις είχα ξεχάσει ότι έτρεξαν και εκεί. Δεν τις έχει!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

έχεις απόλυτο δίκιο, της είχα ξεχάσει ότι έτρεξαν και εκεί. Δεν τις έχει!

Αυτό είναι το θέμα ότι δεν τις έχει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Αυτό είναι το θέμα ότι δεν τις έχει.

Τις είχα ξεχάσει τελείως ότι δεν της έχει το παιχνίδι. Έχουν πει γιατί?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Τις είχα ξεχάσει τελείως ότι δεν της έχει το παιχνίδι. Έχουν πει γιατί?

Όχι κάνει τα στραβά μάτια η ea , περιμένω πως και πως να αρχίσω ένα career με όλο το calendar αλλά που... δεν έχω σκοπό να πάρω την νέα μιας και ψιλό απογοητεύτηκα με την συγκεκριμένη και η επόμενη που θα είναι εντελώς διαφορετικη δεν θα παίζει καλά day one , ίσως αν την πετύχω κάνα 20αρικο θα την πάρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχές του παιχνιδιού είχαν πει κάποιοι developers σε φόρουμ ότι ειδοποιήθηκαν τελευταία στιγμή λόγω ακυρώσεων άλλων αγώνων ότι θα μπουν στο καλεντάρι (όπως όλοι μας άλλωστε), οπότε και δεν θα είχαν χρόνο να σχεδιάσουν άλλες δύο πίστες όταν έπρεπε ήδη να προσθέσουν άλλες 3.

Επίσης κάτι είχαν πει ότι τους παίρνει σχεδόν έναν χρόνο να σχεδιάσουν μια πίστα  (μαζί με την δουλειά για το AI), το οποίο άμα θέλουμε το πιστεύουμε.

Γενικά τους καταλαβαίνω σε αυτό. Εμένα με ενοχλεί περισσότερο ότι δεν έχουν αλλάξει τις χαράξεις στις παλιότερες πίστες, και ότι κάποιες από αυτές (Spa κυρίως) είναι απλά απαρχαιωμένες από άποψη ακρίβειας.

EDIT: μόλις είδα τα patch notes και επιτέλους φτιάξανε το σπασμένο AI σε συγκεκριμένες γρήγορες στροφές. Bug που είχαν αναφέρει οι παίκτες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από just getting started
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα το παιχνιδι από το steam, κατέβηκε αλλά δεν ξεκινά, verify τα αρχεία και παλι τίποτα, στο νετ έχει θέμα με παρομοια συμπεριφορά, αλλά δεν βρίσκω κάτι συγκεκριμένο, οκ, αν έχεις ενημερωμένους οδηγους λειτουργικό κλπ, έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι σχετικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 2 μέρες χωρίς λυση καθώς όλες οι λυσεις στο νετ είναι τόσο generic στα όρια του κωμικού, εψαξα tech support  στο steam, με έστειλαν στην code masters και φυσικά μου γνωστοποιούν ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο, όποτε πιθανολογω ότι μάλλον θα έγραψα το παιχνιδι εγώ ίσως...... 

Η λυση βρέθηκε αλλά όχι από steam, αλλά η έκδοση από το θείο παιζει άψογα χωρίς κανένα θέμα.... 

Refund και στον αγυριστο προσωπικα

Επεξ/σία από itanium
Δημοσ.

@xtrmsnpr , @just getting startedμήπως ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος πιθανός χρόνος με controller στο spa ? (Time trial)

Καταφερα να κάνω 1:42.614 με xbox x controller , ίσως μπορώ να βρω γύρω στα 3-4 δέκατα ακόμα διορθώνοντας κάποια μικρό λαθάκια αλλά δεν νομίζω να πηγαίνει παρακάτω. Το setup είναι του Piotr Stachulec που απλώς έκανα copy paste. Δοκίμασα και του Tonizza αλλά δεν με βόλεψε καθόλου. Πείτε αν έχετε καταφέρει καλύτερο χρόνο ή αν υπάρχει κάποιο καλύτερο setup για αυτή την πίστα αν ξέρετε. 

Δοκιμάζω τις ικανότητες μου για να δω τον καλύτερο χρόνο που μπορώ να κάνω σε σύγκριση με τους τοπ από τα eSports γιατί σκεφτομαι να πάρω τιμονιέρα αν δω ότι είμαι καλός γιατί το χιλιάρικο αν δεν είμαι σίγουρος για τις ικανότητες μου δεν το σκάω , (ίσως κάποια fanatec + setup) για να μπω στα eSports. Πόση διαφορά έχει η οδήγηση με τιμονιέρα σε σχέση με ένα controller ? Είναι πάνω από δευτερόλεπτο ;

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν έχω ιδέα να σε βοηθήσω. Αν δεις στο leaderboard από εκεί δε θα πάρεις μια ιδέα;

Επίσης βρήκα αυτό το ωραιό mod, μαζί με διάφορα άλλα.

F1TV - Lap Timer Overlay

Βλεπω χρόνους που έχουν κάνει πολλοί αλλά δεν λέει αν τους έκαναν με τιμόνι ή χειριστήριο δυστυχώς. 

Όσο για το mod , ωραίο φαίνεται θέλει εφαρμογή να κατεβάσω για να παίξει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...