Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2021 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/9/2021 στις 1:26 ΠΜ, GjokerR είπε

Εγώ αντιγράφω από ένα φίλο σε μια λιγκα, που απ όσο ξέρω τα αντιγράφει από αλλού και τα φέρνει στα μέτρα του μετά 😂

Βέβαια όταν πρωτοπήρα δικό του, τρομαξα να κάνω λαπ γιατί συνήθως τα παίζει στα όρια του overstreer 

φέτος δε μπορώ να ξεπεράσω το oversteer και έχω γυρίσει το traction control στο full... 🤔 ειδικά στις f2, είναι κλάμα!

ερώτηση,

θα φτιάξουμε καμία λίγκα εδώ να παίζουμε;
Είμαστε καμία 20αρια ή μπα;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

φέτος δε μπορώ να ξεπεράσω το oversteer και έχω γυρίσει το traction control στο full... 🤔 ειδικά στις f2, είναι κλάμα!

ερώτηση,

θα φτιάξουμε καμία λίγκα εδώ να παίζουμε;
Είμαστε καμία 20αρια ή μπα;

Εγώ είπα να δοκιμάσω στο φετινό να κλείσω το traction control και έκανα ανά στροφή flashback γιατί έφευγε πολύ ποιο εύκολα από ότι περίμενα (παίζω με xbox series x controller).

Εγώ είμαι μέσα για Λίγκα άμα βρεθούν άτομα 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Εγώ είπα να δοκιμάσω στο φετινό να κλείσω το traction control και έκανα ανά στροφή flashback γιατί έφευγε πολύ ποιο εύκολα από ότι περίμενα (παίζω με xbox series x controller).

Εγώ είμαι μέσα για Λίγκα άμα βρεθούν άτομα 

ναι και γω με το xbox one gamepad παίζω. Με το τιμόνι κουράζομαι πολύ με την ανάδραση :P ,είπαμε να το ευχαριστηθούμε όχι να νιώθω ότι κάνω μαραθώνιο.
Σκέψου στο medium το είχα και μου φευγε, έβαζα δεν έβαζα setups.

Αν μαζευτούμε, να φτιάξουμε μια λίγκα, πλάκα θα χει. Το θέμα είναι να μπορούμε όλοι, ίδια μέρα,ίδια ώρα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

ναι και γω με το xbox one gamepad παίζω. Με το τιμόνι κουράζομαι πολύ με την ανάδραση :P ,είπαμε να το ευχαριστηθούμε όχι να νιώθω ότι κάνω μαραθώνιο.
Σκέψου στο medium το είχα και μου φευγε, έβαζα δεν έβαζα setups.

Αν μαζευτούμε, να φτιάξουμε μια λίγκα, πλάκα θα χει. Το θέμα είναι να μπορούμε όλοι, ίδια μέρα,ίδια ώρα

Πιστεύω τα σαββατοκύριακα θα μπορεί να βρεθεί μια ώρα από όλους 

Δημοσ.

Αν παίζεις με traction control off θέλει πολύ απαλά το γκάζι στις εξόδους των στροφών και με το controller πρέπει να έχεις χέρια χειρουργού για να το καταφέρεις :P Ενώ αν παίζεις με τιμόνι και pedals έχεις καλύτερη αίσθηση στο πόδι και είναι και μεγαλύτερο το travel έτσι και αλλιώς σε σχέση με τα triggers του controller.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι είμαι ανάποδα :P

Προσωπικά, πεντάλ που έρχονται με τιμονιέρες τύπου Logitech g29 ή Thrustmaster t300 rs το travel είναι άθλιο και το φρένο τόσο ελαφρύ που δεν καταλάβαινα πόσο το πατούσα.

Αντιθέτως με το Xbox one controller δεν έχω κανένα θέμα, φυσικά με traction control/abs off.

Edit:

Πάντως αν ψήνεστε να παίξουμε μέσα είμαι, απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να δεσμευτώ για συγκεκριμένη ώρα κάθε βδομάδα

Επεξ/σία από just getting started
Δημοσ.
2 ώρες πριν, just getting started είπε

Εγώ πάλι είμαι ανάποδα :P

Προσωπικά, πεντάλ που έρχονται με τιμονιέρες τύπου Logitech g29 ή Thrustmaster t300 rs το travel είναι άθλιο και το φρένο τόσο ελαφρύ που δεν καταλάβαινα πόσο το πατούσα.

Αντιθέτως με το Xbox one controller δεν έχω κανένα θέμα, φυσικά με traction control/abs off.

Edit:

Πάντως αν ψήνεστε να παίξουμε μέσα είμαι, απλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να δεσμευτώ για συγκεκριμένη ώρα κάθε βδομάδα

ας ξεκινήσουμε με κανα απλό αγώνα online να δούμε πως μας βγαίνει

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Και νέο patch 1.12

Από χτες εχει μπει

Με μια ματιά είναι ωραία πίστα πιο καλοφτιαγμένη (γραφικά) από όλες τις υπόλοιπες πλην της Πορτογαλίας

Δημοσ.

Η πίστα είναι καλοφτιαγμένη

Δυστυχώς όμως μαζί με το patch ήρθε και fix για ένα "exploit" όπου οι γρήγοροι οδηγοί μπορούσαν να κλειδώσουν σκόπιμα τους πίσω τροχούς κατά το φρενάρισμα για να περιστρέφουν πιο γρήγορα το αυτοκίνητο.

Και από εκεί που τα φρένα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικά από πέρσι και πρακτικά σε συνθήκες αγώνα δεν μπορούσες να τα έχεις κάτω από 56-54%, τώρα έχουμε επιστρέψει στα δεδομένα του 2020 όπου σε όλες τις πίστες απλά τα βάζουμε στο 50%

Πραγματικά ένα βήμα μπροστά δύο πίσω είναι ο φετινός τίτλος

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/9/2021 στις 3:12 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Έτοιμα τα setups!  Τα ανέβασα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το f1carsetup.com έχει δώσει τα setups του, τα οποία βρίσκω και πολύ τίμια. Είναι ανεβασμένα όπως τα δίνουν εκείνοι, οπότε σε αυτούς τα εύσημα!
Στο site θα βρείτε και διάφορα mods για τα παιχνίδια της f1 (δε λειτουργούν σε online προφανώς)

F1-2021-logo.png.23c0fc7d7765611e807c3fa923f50315.png

F1 2021 setups (all tracks by f1carsetup.com)

καλά γκάζια και προσοχή στα κέρμπς!

Έτοιμη και η Jeddah, όπως την ανέβασε το site

Θα την βρείτε εδώ

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2602539482 

Πλέον είναι ανεβασμένες όλες οι πίστες του 2021!

(έχω παρατηρήσει ότι φέτος είναι κάπως πιο στο πόδι φτιαγμένα τα setups που ανέβασαν στο site εκεί, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τραγικά)

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...