xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Για αυτό δεν έχω τα track limits στο strict σε κανένα f1 από 18-21 που έχω παίξει μιας και είναι αρκετά άδικο και σπαστικό αυτό ακριβώς! και για πείτε, πως είναι η οδήγηση, πέρα από την υποστροφή
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε αυτό ακριβώς! και για πείτε, πως είναι η οδήγηση, πέρα από την υποστροφή Με την μια ώρα που έχω παίξει θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ κοντά με αυτό που βλέπουμε στην πραγματικότητα ουσιαστικά πολύ ρεαλιστικός
Orestis5 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Εγώ που το δοκίμασα φίλο έχουν αλλάξει το tyre model λίγο για να είναι πιο ρεαλιστικό και τα kerbs είναι πολύ πιο δύσβατα φέτος. Πάντως θα συμφωνήσω πως για κάποιον που έχει το 2020 από την στιγμή που δεν έχουν μπει οι νέες πίστες και στις τιμές που το είδα τώρα δεν νομίζω ότι αξίζει ιδαιτερα για αγορά
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε έκπτωση -25% μέχρι τις 14/9 https://store.steampowered.com/app/1134570/F1_2021/ και free weekend αυτό το ΣΚ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από xtrmsnpr
just getting started Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Επίσης αρχές την άλλη βδομάδα θα μπει η πίστα του portimao στο παιχνίδι
Nik1239 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, just getting started είπε Επίσης αρχές την άλλη βδομάδα θα μπει η πίστα του portimao στο παιχνίδι Πηγή;
just getting started Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Πηγή; Στο official Twitter του παιχνιδιού εδώ και μερικές μέρες οι codemasters στα τουιτς βάζουν στα italics ένα γράμμα την ημέρα από την λέξη portimao Την Δευτέρα θα φτάσουν στο τελευταίο. Αν δεν βαρεθω μπορεί να βάλω κανένα λινκ σε λίγο
Nik1239 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, just getting started είπε Στο official Twitter του παιχνιδιού εδώ και μερικές μέρες οι codemasters στα τουιτς βάζουν στα italics ένα γράμμα την ημέρα από την λέξη portimao Την Δευτέρα θα φτάσουν στο τελευταίο. Αν δεν βαρεθω μπορεί να βάλω κανένα λινκ σε λίγο Α το εχω δει και εγω αυτο αλλα δεν ξερω ημερομηνια
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, just getting started είπε Στο official Twitter του παιχνιδιού εδώ και μερικές μέρες οι codemasters στα τουιτς βάζουν στα italics ένα γράμμα την ημέρα από την λέξη portimao Την Δευτέρα θα φτάσουν στο τελευταίο. Αν δεν βαρεθω μπορεί να βάλω κανένα λινκ σε λίγο έχω πάει μέχρι 31/8 και πραγματικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο https://twitter.com/formula1game αλλά anw, τώρα που το πήρα, αναμένετε τα setups που θα ανεβάσω 2
just getting started Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε έχω πάει μέχρι 31/8 και πραγματικά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο https://twitter.com/formula1game αλλά anw, τώρα που το πήρα, αναμένετε τα setups που θα ανεβάσω Κι όμως, δες αυτό https://mobile.twitter.com/Formula1game/status/1436615501682257921
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Πσσσ είναι πονηροί..καλά ότι έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς όλες τις πίστες είναι τρομερά τραγικό! Να το κάνω refund να το πάρω Χριστούγεννα? Θα υπάρχουν όλες ή @@?
Nik1239 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Πσσσ είναι πονηροί..καλά ότι έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς όλες τις πίστες είναι τρομερά τραγικό! Να το κάνω refund να το πάρω Χριστούγεννα? Θα υπάρχουν όλες ή @@? Portimao θα βγει από βδομάδας λογικά τώρα οι υπόλοιπες δεν ξέρω Αν δεν έχεις σκοπό να παίξεις πολύ και έχεις είδη του 20 θα έλεγα refund και το αγοράζεις όταν βγει προσφορά προς το Νοέμβριο 1
just getting started Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Πσσσ είναι πονηροί..καλά ότι έβγαλαν το παιχνίδι χωρίς όλες τις πίστες είναι τρομερά τραγικό! Να το κάνω refund να το πάρω Χριστούγεννα? Θα υπάρχουν όλες ή @@? Γενικά ήταν το χειρότερο release των τελευταίων χρόνων, από μεριάς bugs και online experience. Επίσης το handling αυτήν τη στιγμή έχει προβλήματα: 1. απίστευτη υποστροφή στις γρήγορες στροφές που λύνεται κάνοντας αυστηρά συγκεκριμένα setup 2. για τους πιο γρήγορους υπάρχει ένα "exploit" που στις αργές στροφές μπορείς να κλειδώσεις ελαφρά τα πίσω φρένα για να ξεκολλήσει το πίσω μέρος και να περιστραφεί το αυτοκίνητο πιο γρήγορα με ένα ελαφρύ drift. Πράγμα άκρως μη ρεαλιστικό για τα συγκεκριμένα μονοθέσια. Για το δεύτερο οι codemasters έχουν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν ενημέρωση που θα το φτιάξουν και θα βγει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Οκτώβριο. Βέβαια αν παίζεις offline μπορεί και να μην σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Στα των πιστών τώρα, αυτή τη βδομάδα θα βγει το Πορτιμάο, αλλά για Ίμολα και Τζέντα κουβέντα ακόμα. Αν έκαναν τόσο καιρό για μια πίστα, εγώ θα έλεγα καλό Νοέμβρη για τις άλλες, αλλά κανείς δεν ξέρει. Συμβουλή μου, καλύτερα κάνε refund αν έχεις προηγούμενο τίτλο και δεν σε καίει το online/leagues. Που αν σε έκαιγε ρεαλιστικά μιλώντας θα το είχες ήδη. Δεκέμβρη λογικά όπως κάθε χρόνο θα έχει πολύ γενναιόδωρη έκπτωση, και μάλλον με όλο το περιεχόμενο. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Και εσείς πονηροί είστε, δε τα είπατε αυτά 😝.Αλλά περίεργο έχει πολύ θετικές βαθμολογίας. ερώτηση γιατί δεν είχε πίστες μέσα? Τι φάση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα