Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Λοιπόν εδώ και μια ώρα είναι διαθέσιμη η f1 2021 και αφού τη είχα κατεβάσει πριν κάνα δυο μέρες που με άφηνε τώρα με άφησε και να παίξω Λοιπόν έχουμε και λέμε AI : αρκετα επιθετικό , δεν αφήνει χώρους εύκολα όπως η περσινή Ηχος μονοθεσίου: ΤΡΟΜΕΡΟΣ καμιά σχέση με τους περσινους , ακούγεται πολύ ωραία το turbo και ακούγεται επίσης ωραία και αληθινά ο ήχος της εξάτμισης όταν οδηγάς βλέποντας όλο το μονοθέσιο Intro : εβαλαν ότι παίζει και στην τηλεόραση στο σήμα 5λεπτου μαζί με το κλασικό ea sports στην αρχή αρχή Γραφικά μονοθεσίων : πολυ ωραία θα έλεγα ότι είναι μια μικρή αναβάθμιση από την περσινή χωρίς το rt με το rt on θα είναι πιστεύω πολύ πιο όμορφα όλα Δεν έχει παλαιότερα μονοθέσια όπως η 2020 που με χάλασε αρκετά μιας και ήθελα καμιά φορά να ακούσω κάνα v10 , v12 για να ...με πάρει μετά εύκολα ο ύπνος 😂 F2 δεν δοκίμασα ακόμα το αφήνω για αύριο Χειρισμός : με το controller του xbox series X/S παίζει άψογα και ο χειρισμός είναι καλός λίγο καλύτερος και προς το πιο αληθινό θα έλεγα Damage : πολυ ωραίο τώρα που έκαναν να μπορούν να χαλάνε και τα sidepods αλλά και η πίσω πτέρυγα , πάντως έστω και λίγο να είναι χάνεις χρόνο αισθητό , επίσης η Ρόδες αν δεν ήταν ενωμένες με το μονοθέσιο με κάποιο τρόπο θα είχαν φύγει προς φεγγάρι μεριά διότι αν τρακάρεις με ~150χλμ έναν που πάει με 50 είναι λες και του την έριξες με τα διπλάσια και ο τροχός (σου πάντα ) πάει περίπατο στο λιβάδι δίπλα Γενικα για τρέξεις σωστά χωρίς να σου φεύγει εύκολα το μονοθέσιο πρέπει να ασχοληθείς αρκετά με ρυθμίσεις φρένων κλπ ενώ στην 20 ήταν πολύ πιο απλά και συνήθως δεν τα αγγιζαμε όσοι βαριομασταν Επίσης τα widgets πχ χρόνος , sectors , κατάταξη κλπ είναι πολύ μεγάλα και δεν δείχνουν ωραία στο μάτι , ίσως μικραίνουν αλλά δεν το έψαξα ακόμα Και κάτι άλλο που με χάλασε είναι ότι λείπει η Αυστραλία από τις πίστες εκτός αν είμαι τόσο τυφλός που δεν την είδα Βέβαια έβγαλε ειδοποίηση μόλις μπήκα να κοιτάω για πιθανά updates μιας και θα προστεθούν νέες πίστες στο μέλλον ελπίζω σύντομα imola, portimao , jeddah και instabul park Αυτά με μια πρώτη ματιά μισής ώρας και αύριο θα τα αναλυσω παραπάνω μιας και θα δοκιμάσω και όλα τα modes , braking point , career mode , my team , online , και αυτό που μπαίνεις στην θέση κάποιου οδηγού στο πρωτάθλημα όπως είναι τώρα και το συνεχίζεις εσύ . Κάτι παράξενο που παρατήρησα είναι ότι δεν έχω βρει κάποιο bug , γιατί παιχνίδι της ea είναι πλέον δεν μπορεί όλο και κάτι θα έχει 😂 1
just getting started Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Η Αυστραλία είναι κανονικά στο παιχνίδι απλά είναι πολύ πιο πίσω στην σειρά γιατί προοριζόταν ο αγώνας για Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά. Επίσης μην περιμένετε αλλαγές στην χάραξη πιστών που ήταν ήδη στο calendar. Δηλαδή Αυστραλία και Ισπανία θα είναι ίδιες και θα μείνουν ίδιες, το επιβεβαίωσαν και οι codemasters. Τουλάχιστον θα μπουν οι imola, portimao, Jeddah, και αυτό βέβαια με αρκετή καθυστέρηση, κατά πάσα πιθανότητα μετά τον Νοέμβριο αν κρίνω από το πόσο τους πήρε να ενημερώσουν τα πιτ στη Γαλλία για το 19. Όποτε οι πιο πολλές λίγκες κινδυνεύουν να τελειώσουν το calendar πριν καν μπορέσουν να τρέξουν σε αυτές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 On 05/07/2021 at 00:30, panos0100 said: Απ ότι ξερω η πισω αεροτομη εσπαζε κανονικα στο F1 του 2014, απο εκει και υστερα το συστημα ζημιας ολο και χειροτερο γινοταν Αντε επιτέλους, να δουμε λιγο ρεαλιστική ζημιά, τελευταίο παιχνίδι με ρεαλιστική ζημιά και γενικα όλα ρεαλιστικά ακομα και μηχανικές βλάβες για εμενα ητανε το gp4 infogrames κοβόταν στην μεση το μονοθέσιο. Τώρα στο καινούριο F1 αν και κάποια βίντεο που είδα δεν βλέπω να σπανε τα πλαινα και η πισω αεροτομή, να στραβώνουν μόνο; Πωπω τι μου θύμισες! Geoff Crammond's Grand Prix 4. Το έχω original και το παίζω στο Athlon XP με τη GeForce 2 GTS σε Windows 98SE ακόμα... Περνάω ειλικρινά πιο ευχάριστα την ώρα μου με αυτό παρά με το F1 2019, που ήταν και το τελευταίο που έχω παίξει από τη σειρά. Βέβαια τα πράγματα ακούγονται ενθαρρυντικά για τον φετινό τίτλο. 1
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Πωπω τι μου θύμισες! Geoff Crammond's Grand Prix 4. Το έχω original και το παίζω στο Athlon XP με τη GeForce 2 GTS σε Windows 98SE ακόμα... Περνάω ειλικρινά πιο ευχάριστα την ώρα μου με αυτό παρά με το F1 2019, που ήταν και το τελευταίο που έχω παίξει από τη σειρά. Βέβαια τα πράγματα ακούγονται ενθαρρυντικά για τον φετινό τίτλο. Πριν λίγο το έβαλα στο λαπτοπ πάει σφαίρα με δυπιρινο επεξεργαστή, πηρα τον david coulthard πιστα Γερμανια hockenheim η παλια διαδρομή με τις ευθείες, μόλις μπήκε δεύτερο γυρο κλατάρισμα πισω ελαστικού, παρα πολύ ρεαλιστική F1 τοσο σε βλάβες οσο και σε ζημιά μονοθεσίου την άλλη φορα με είχε βγάλει άλλη βλάβη στο σύστημα του διαφορικού. Δυστυχώς ούτε τις easports που είχανε βγει ποιο μετα 2003 ήτανε καλες ούτε και τώρα για εμένα προσωπικά η καλύτερη F1 της εποχής εκείνης ήτανε το GP4 αλλά και τώρα, τα γραφικά ήτανε απίστευτα για τότε 1
aetos1988 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Για όσους θέλουν να δουν τις επιδόσεις σε διάφορες gpu: https://www.computerbase.de/2021-07/f1-2021-benchmark-test/3/#diagramm-f1-2021-1920-1080 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Οι φάτσες τους παραείναι τραγικές , δε μπορώ να τις βλέπω.
just getting started Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Εννοείς στα podium celebrations, ή στην αρχή στην ανακοίνωση του grid εκκίνησης; Γιατί στο δεύτερο το έχουν κάνει επίτηδες για να μην φαίνεται τραγική η διαφορά με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και του παίκτη. Πάντως πρώτες εντυπώσεις, αν και έχω παίξει ελάχιστα, τρομερά υποστροφικό μοντέλο χειρισμού.
Nik1239 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, just getting started είπε Πάντως πρώτες εντυπώσεις, αν και έχω παίξει ελάχιστα, τρομερά υποστροφικό μοντέλο χειρισμού. Το παρατήρησα και εγώ να πω την αλήθεια αλλά δεν με ενοχλησε γιατί κάνει το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και μπορείς να κάνεις τα λαθη που κάνουν και οι οδηγοί στην πραγματικότητα , σε ορισμένα σημεία σε κάποιες πίστες αν πατήσεις κατευθείαν τέρμα γκάζι σου φεύγει αλλά συνήθως λίγο όχι τελείως και μπορείς να το σώσεις
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, just getting started είπε Εννοείς στα podium celebrations, ή στην αρχή στην ανακοίνωση του grid εκκίνησης; Γιατί στο δεύτερο το έχουν κάνει επίτηδες για να μην φαίνεται τραγική η διαφορά με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και του παίκτη. Πάντως πρώτες εντυπώσεις, αν και έχω παίξει ελάχιστα, τρομερά υποστροφικό μοντέλο χειρισμού. στον σχηματισμό του grid καλέ. Το σκέφτομαι να το πάρω για να σας δώσω τα setups, αλλά 40€ τώρα.....
Nik1239 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε στον σχηματισμό του grid καλέ. Το σκέφτομαι να το πάρω για να σας δώσω τα setups, αλλά 40€ τώρα..... Εγώ έδωσα 67 pre order τι μου λες για 40€ , αν τα έχεις φυσικά αξίζει πιστεύω έχει πολύ ψωμί
just getting started Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Βασικά για κάποιον που έχει το προηγούμενο και δεν παίζει σε λίγκα δεν ξέρω αν πολύ αξίζει να το πάρει. Σίγουρα αξίζει για όσους έχουν το 19 και πίσω. Και το breaking point μόλις το ξεκίνησα είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει ιδιαίτερο challenge αν ξέρεις τι κάνεις (ακόμα και στην μεγαλύτερη δυσκολία), χώρια που τα σενάρια αγώνων είναι πολύ μικρά
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, just getting started είπε Βασικά για κάποιον που έχει το προηγούμενο και δεν παίζει σε λίγκα δεν ξέρω αν πολύ αξίζει να το πάρει. Σίγουρα αξίζει για όσους έχουν το 19 και πίσω. Και το breaking point μόλις το ξεκίνησα είναι λίγο αδιάφορο και δεν έχει ιδιαίτερο challenge αν ξέρεις τι κάνεις (ακόμα και στην μεγαλύτερη δυσκολία), χώρια που τα σενάρια αγώνων είναι πολύ μικρά Εγώ ασχολούμαι μόνο με career mode στο online σπάνια παίζω γιατί υπάρχουν πολλοί ..... και δεν μπορείς να τρέξεις σωστά χωρίς να βγεις μια φορά έξω Το breaking point όντως είναι αρκετά μικρό αλλά και σχετικά εύκολο
just getting started Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Εννοείται αν δεν είσαι μέρος σε οργανωμένη λίγκα εκτός παιχνιδιού πολύ απλά δεν μπαίνεις online. Κακά τα ψέματα στον τομέα του online δεν είναι ούτε iracing, αλλά ούτε καν Grand Turismo sport. Χίλιες φορές το AI σε αυτήν την περίπτωση. Ακόμα και στα strict track limits είναι τόσο lazy οι devs που και μόνο που ακουμπάει ο εσωτερικός πίσω τροχός στο κερμπ από ελάχιστο γλίστρημα, παίρνεις παρατήρηση άσχετα αν είναι χιλιοστά μετά την άσπρη γραμμή και ο μπροστά εσωτερικά τροχός είναι ξεκάθαρα μέσα στην πίστα. Κανένα σοβαρό racing game δεν ρίχνει τις ποινές έτσι απλά.
Nik1239 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, just getting started είπε Εννοείται αν δεν είσαι μέρος σε οργανωμένη λίγκα εκτός παιχνιδιού πολύ απλά δεν μπαίνεις online. Κακά τα ψέματα στον τομέα του online δεν είναι ούτε iracing, αλλά ούτε καν Grand Turismo sport. Χίλιες φορές το AI σε αυτήν την περίπτωση. Ακόμα και στα strict track limits είναι τόσο lazy οι devs που και μόνο που ακουμπάει ο εσωτερικός πίσω τροχός στο κερμπ από ελάχιστο γλίστρημα, παίρνεις παρατήρηση άσχετα αν είναι χιλιοστά μετά την άσπρη γραμμή και ο μπροστά εσωτερικά τροχός είναι ξεκάθαρα μέσα στην πίστα. Κανένα σοβαρό racing game δεν ρίχνει τις ποινές έτσι απλά. Για αυτό δεν έχω τα track limits στο strict σε κανένα f1 από 18-21 που έχω παίξει μιας και είναι αρκετά άδικο και σπαστικό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα