xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, just getting started είπε Λοιπόν, έκανα προπαραγγελια από εκεί και την επόμενη μέρα μου ήρθε αυτό στο μέιλ "Your pre-order has been cancelled due to EA (Electronic Arts) pulling the game from all 3rd party stores and sources. They are not going to provide pre-order keys for launch, and as such we feel it necessary to cancel your order. We deeply apologize for this. This news was unprecedented during a pre-order period. The issue lies squarely with EA" Και όντως μέσα λιγότερο από 24ωρο το παιχνίδι έχει εξαφανιστεί από τους επίσημους μεταπωλητές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (από τους οποίους μάλλον θα εξαφανιστεί επίσης) Πραγματικά απορώ με την EA... Ωωωω!!!! Τί κόλπα είναι αυτά? Steam Ινδία, ίδια τιμή με κλειδαδικα
just getting started Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα για εκεί πάει ;D Και αφού συνέχισα λίγο τη συζήτηση με το support του wingamestore και αυτοί μείναν λίγο όταν το άκουσαν και επειδή δεν ξέρουν καν αν θα πάρουν κλειδιά έστω στο release είπαν να τα ακυρώσουν όλα Λένε τέτοιο πράγμα δεν έχουν ξαναδεί, πόσο μάλλον για παιχνίδι που ήταν μήνες σε preorder Off-topic λίγο αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το support τους, εκτός από το ότι απάντησαν αμέσως σχεδόν και συνέχισαν με διάθεση τη συζήτηση (μέσω μέιλ), ακύρωσαν την συναλλαγή επιτόπου και είχα τα λεφτά μου κατευθείαν, σαν να μην έγινε η συναλλαγή. Σε αντίθεση ας πούμε με το αμαζον μια φορά που από ακύρωση περίμενα πόσες μέρες να ενημερωθεί το πραγματικό υπόλοιπο της κάρτας σε σχέση με το λογιστικό, και μετά από άλλες πόσες μέρες επιστράφηκαν τα λεφτά.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 21 ώρες πριν, just getting started είπε Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα για εκεί πάει ;D Και αφού συνέχισα λίγο τη συζήτηση με το support του wingamestore και αυτοί μείναν λίγο όταν το άκουσαν και επειδή δεν ξέρουν καν αν θα πάρουν κλειδιά έστω στο release είπαν να τα ακυρώσουν όλα Λένε τέτοιο πράγμα δεν έχουν ξαναδεί, πόσο μάλλον για παιχνίδι που ήταν μήνες σε preorder Off-topic λίγο αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το support τους, εκτός από το ότι απάντησαν αμέσως σχεδόν και συνέχισαν με διάθεση τη συζήτηση (μέσω μέιλ), ακύρωσαν την συναλλαγή επιτόπου και είχα τα λεφτά μου κατευθείαν, σαν να μην έγινε η συναλλαγή. Σε αντίθεση ας πούμε με το αμαζον μια φορά που από ακύρωση περίμενα πόσες μέρες να ενημερωθεί το πραγματικό υπόλοιπο της κάρτας σε σχέση με το λογιστικό, και μετά από άλλες πόσες μέρες επιστράφηκαν τα λεφτά. εδώ πωλούνται κανονικά πάντως από διάφορα μαγαζιά χωρίς κάποιο μήνυμα https://www.allkeyshop.com/blog/buy-f1-2021-cd-key-compare-prices/
just getting started Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Ναι όλα τα grey market έμειναν ανεπηρέαστα Φαντάζομαι απλά θα δώσουν τα κλειδιά τελευταία στιγμή;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, just getting started είπε Ναι όλα τα grey market έμειναν ανεπηρέαστα Φαντάζομαι απλά θα δώσουν τα κλειδιά τελευταία στιγμή; όλα τα preorders από κλειδάδικα πάντα δίνουν τα κλειδιά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού,δεν άλλαξε αυτό. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) εμένα μου φαίνεται ίδιο πάντως.. τα ηχητικά με τον μηχανικό καρμπόν, και ο εκφωνητής. ελάχιστες αλλαγές. Ελπίζω το ΑΙ να είναι καλό και να μη σε παίρνει τραίνο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2021 από xtrmsnpr 1
just getting started Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μην περιμένεις ιδιαίτερες αλλαγές στο AI Γενικά λένε ότι συμπεριφέρονται αρκετά καλύτερα όταν τρώνε μπλε σημαίες, και ότι είναι λίγο πιο επιθετικά με την άμυνα τους αλλά πέρα από αυτό μια από τα ίδια Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα AI πάντως στα f1 είναι το ότι δεν κουβαλάνε αρκετή ταχύτητα στο apex με αποτέλεσμα να "κολλάς" πίσω τους και να μην μπορείς να επιταχύνεις αρκετά γρήγορα, αλλά και το γεγονός ότι στις ευθείες είναι υπερβολικά γρήγορα. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου δυσκολίας. Επίσης δεν έχουν φυσικότητα και ακολουθούν τις γραμμές με ακρίβεια ο ένας πίσω από τον άλλον χωρίς παραμικρή απόκλιση, συν το γεγονός ότι είναι τόσο προβλέψιμα που μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις exploit και να αμυνθείς απέναντι τους. Τουλάχιστον, χωρίς να είμαι σίγουρος, κρίνοντας από τα διάφορα βίντεο που έχω δει στο YouTube φαίνεται να μην είναι σπασμένα πια στην ευθεία και αντί αυτού να πηγαίνουν στις στροφές γρήγορα 1
Nik1239 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, just getting started είπε Μην περιμένεις ιδιαίτερες αλλαγές στο AI Γενικά λένε ότι συμπεριφέρονται αρκετά καλύτερα όταν τρώνε μπλε σημαίες, και ότι είναι λίγο πιο επιθετικά με την άμυνα τους αλλά πέρα από αυτό μια από τα ίδια Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα AI πάντως στα f1 είναι το ότι δεν κουβαλάνε αρκετή ταχύτητα στο apex με αποτέλεσμα να "κολλάς" πίσω τους και να μην μπορείς να επιταχύνεις αρκετά γρήγορα, αλλά και το γεγονός ότι στις ευθείες είναι υπερβολικά γρήγορα. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτου δυσκολίας. Επίσης δεν έχουν φυσικότητα και ακολουθούν τις γραμμές με ακρίβεια ο ένας πίσω από τον άλλον χωρίς παραμικρή απόκλιση, συν το γεγονός ότι είναι τόσο προβλέψιμα που μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις exploit και να αμυνθείς απέναντι τους. Τουλάχιστον, χωρίς να είμαι σίγουρος, κρίνοντας από τα διάφορα βίντεο που έχω δει στο YouTube φαίνεται να μην είναι σπασμένα πια στην ευθεία και αντί αυτού να πηγαίνουν στις στροφές γρήγορα Εγώ από ότι έχω δει μιας και έχω πάνω από 50ωρες career mode (F1 2020) , στις ευθείες είναι γρήγορα αλλά αν ενεργοποιήσεις ERS , fuel mix standard/rich δεν σε περνάνε ότι μονοθέσιο και να έχεις και κάποιες φορές χωρίς να έχεις drs . Στις ευθείες ακολουθούν την αγωνιστική γραμμή ίσως λίγο πιο δεξιά/αριστερά μερικές φορές αλλά μέχρι εκεί + όταν αλλάζουν γραμμή για να κάνουν προσπέραση. Στις στροφές μπαίνουν κάπως αργά αλλά φεύγουν αρκετά γρήγορα πράγμα που γίνεται και σε εσένα . Επίσης μπορείς να κάνεις προσπέραση σχεδόν σε κάθε στροφή με εξαίρεση τις 2-3εις συνεχόμενες που εκεί χάνεις εντελώς την αγωνιστική γραμμή και σε περνούν . Περιμένω να δω αν βγει κάποια έκπτωση στην f1 2021 για να την πάρω διότι έχει πολύ διαφορετικούς ήχους που μοιάζουν περισσότερο στους αληθινούς και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ 1
aetos1988 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Κρίνοντας από το παραπάνω βίντεο έχω να πω ότι τον ήχο της Ferrari τον πέτυχαν πολύ καλά! 1
panos0100 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2021 στις 2:41 ΜΜ, xtrmsnpr είπε κάποιος δαγκώνει την πίσω αεροτομή στις στούκες Πάντως οι μπαριέρες μένουν άθικτες, ακλόνητες από τις στούκες... θα φτάσουμε και εκεί ίσως στην f1 2030 , μιας και πήρε 10 χρόνια να βάλουν ζημιά στην πίσω αεροτομή και στο πάτωμα σε 3 ώρες ξεκινάει αυτή η παρουσίαση Απ ότι ξερω η πισω αεροτομη εσπαζε κανονικα στο F1 του 2014, απο εκει και υστερα το συστημα ζημιας ολο και χειροτερο γινοταν Στις 14/6/2021 στις 12:50 ΜΜ, xtrmsnpr είπε διάφορες αλλαγές φέτος και στην ζημιά που ζητάτε! Αντε επιτέλους, να δουμε λιγο ρεαλιστική ζημιά, τελευταίο παιχνίδι με ρεαλιστική ζημιά και γενικα όλα ρεαλιστικά ακομα και μηχανικές βλάβες για εμενα ητανε το gp4 infogrames κοβόταν στην μεση το μονοθέσιο. Τώρα στο καινούριο F1 αν και κάποια βίντεο που είδα δεν βλέπω να σπανε τα πλαινα και η πισω αεροτομή, να στραβώνουν μόνο; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από panos0100
just getting started Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Το πρόβλημα είναι ότι και με το καινούριο μοντέλο ζημιάς, θα μπορούμε να περνάμε πάνω από όλα τα κερμπ χωρίς να πεθαίνουμε ζημιά στην ανάρτηση. Όποτε άλλη μια χρονιά που θα έχουμε πολύ πιο επιθετικές γραμμές από το AI και προφανώς λιγότερο ρεαλιστικές. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 THE F1 2021 GAME RATINGS ARE HERE AND THEY’VE SERIOUSLY DIVIDED OPINION
Nik1239 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Άντε πέντε μέρες ακόμα , έχω κάνει pre order μια βδομάδα τώρα και νιώθω ότι μου έκλεψαν τα λεφτά 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα