Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 ετοιμάζομαι για αγγλικά Toeic επίπεδο β2 ξέρετε άν μπορούν να πέσουν ίδια με αυτά που είναι στα practice test δηλαδή μπορούν να πέσουν ίδιες εικόνες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) απο προσωπικη εμπειρια πριν χρονια που το εδωσα.οταν φτασεις στο listening πριν ξεκινησει η ομιλια να εχεις διαβασει τι σου ζηταει το θεμα να συμπληρωσεις.θα σου ειναι πολυ πιο ευκολο να συμπληρωσεις την ασκηση μετα (διαβαζεις το θεμα πριν και συμπληρωνεις τα κενα την ωρα που ακους το listening καθως γνωριζεις απο πριν τι ζηταει και πας στο επομενο μετα με τον ιδιο τροπο).δεν ειναι δυσκολο παντως.εγω το εδωσα 23 χρονια μετα που ειχα τελειωσει τα φροντιστηρια το πηρα με 900 ποντους.ειχα βεβαια επαφες με τουριστες ολο αυτο το διαστημα Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από astrea966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Θελει μεγάλη προσπάθεια για να ΜΗΝ πάρεις το Toeic σε επίπεδο Β2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 7:12 ΜΜ, yannis27gr είπε Θελει μεγάλη προσπάθεια για να ΜΗΝ πάρεις το Toeic σε επίπεδο Β2. Ότι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, thanasisxask είπε Ότι να ναι... Εισαι γνωστης, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Εισαι γνωστης, ε; Όχι δεν είμαι αλλά έχω στρωθεί και διαβάζω. Έχω τελειώσει γιατρός, θέλει μεγάλη προσπάθεια να μην τελειώσεις στα πέντε χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Εγω πάλι είμαι καθηγητής αγγλικών κι έχω ετοιμάσει εκατοντάδες μαθητές για τα διάφορα πιστοποιητικά επιπέδου Β2. Το TOEIC είναι από τα πολύ πολύ εύκολα και δύσκολα κάποιος κόβεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα