Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταίο διάστημα κουρευω τα γένια με μια κουρευτική της philips. Χωρίς σκάλα αφήνει γενιά 1,5-2 ημερών. Θα ήθελα αν υπάρχει ξυριστικη ενδιάμεσα σε αυτό και το ξυράφι. Οι ξυριστικες έχουν επιλογές για βάθος, ή όλες ξυρίζουν όπως το ξυράφι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι με προσαρμογέα για τις διάφορες σκάλες, απλώς αφαίρεσέ τον όλο και εφάρμοσε τη μηχανή απευθείας στο πρόσωπο. 

Αυτό γίνεται και στις περιπτώσεις όπου κάποιος έχει καιρό να ξυριστεί και προκειμένου να μην "μπουκώσει" η λεπίδα του ξυραφιού, κατά το ξύρισμα (παίρνει δηλαδή, τα πολλά μέχρι ένα ικανό βάθος και από εκεί και πέρα, εφαρμόζει ξυραφάκι). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν είναι με προσαρμογέα για τις διάφορες σκάλες, απλώς αφαίρεσέ τον όλο και εφάρμοσε τη μηχανή απευθείας στο πρόσωπο. 

Αυτό γίνεται και στις περιπτώσεις όπου κάποιος έχει καιρό να ξυριστεί και προκειμένου να μην "μπουκώσει" η λεπίδα του ξυραφιού, κατά το ξύρισμα (παίρνει δηλαδή, τα πολλά μέχρι ένα ικανό βάθος και από εκεί και πέρα, εφαρμόζει ξυραφάκι). 

Χωρίς προσαρμογέα τα κουρευω, αλλά θα ήθελα λίγο παραπάνω βάθος.

Δημοσ.

Έχω την Soocas ET2 και νομίζω κάτι τέτοιο πρέπει να ψάχνεις. Δεν ξυρίζει σε βάθος όπως ένα ξυραφάκι ή μια μηχανή με στρογγυλεμένη κεφαλή.

Αντίστοιχη σε Philips είναι η OneBlade, αλλά δεν έχει το άνοιγμα στο κέντρο και δεν ξέρω αν θα κάνει την ίδια δουλειά.

Δημοσ.
Στις 4/5/2021 στις 1:15 ΜΜ, jimmy213 είπε

Έχω την Soocas ET2 και νομίζω κάτι τέτοιο πρέπει να ψάχνεις. Δεν ξυρίζει σε βάθος όπως ένα ξυραφάκι ή μια μηχανή με στρογγυλεμένη κεφαλή.

Αντίστοιχη σε Philips είναι η OneBlade, αλλά δεν έχει το άνοιγμα στο κέντρο και δεν ξέρω αν θα κάνει την ίδια δουλειά.

Δλδ αυτες με στρογγυλεμενη κεφαλη εχουν το ιδιο αποτελεσμα με το ξυραφι; Και πως γινεται να μην ερεθιζουν το δερμα χωρις να χρειαζεται να βαλεις αφρο;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να αγοράσω μια ξυριστηκή μηχανή για προσώπου, σώματος, μύτη.

Ποια μάρκα να πάρω και τι να προσέξω;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, alexgr10 είπε

Γεια σας.

Θέλω να αγοράσω μια ξυριστηκή μηχανή για προσώπου, σώματος, μύτη.

Ποια μάρκα να πάρω και τι να προσέξω;

https://www.skroutz.gr/s/27561352/Philips-Multigroom-Series-7000-13-in-1-Σετ-Επαναφορτιζόμενης-Κουρευτικής-Μηχανής-Silver-Black-MG7715-15.html

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τρομερή μηχανή, την πήρα πριν λίγο καιρό. Πρώτη σοβαρή μηχανή που έχω και έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...