Witcher1st Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Σκέφτομαι να αγοράσω διάδρομο γυμναστικής, λόγω έλλειψης χρόνου για τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρώτον κατά πόσο βολεύει όταν έχεις 2 μικρά παιδιά; Διαβάζω ότι μερικοί καλοί διάδρομοι έχουν βάρος πάνω από 80 κιλά. Είναι εύκολη η μετακίνησή τους; Η αναδίπλωση σε καθημερινή βάση; Το πάτωμα του σπιτιού είναι ξύλινο. Μπορεί να επηρεάσει κάπου την απόδοση του διαδρόμου; Από την άλλη μπορεί να πάθει κάτι το ξύλινο πάτωμα με τόσο βάρος από πάνω; Και τι ακριβώς παίζει με τον θόρυβο; Αν και το καλό είναι ότι από κάτω δε μένει κάποιος στο μισό σπίτι, αν και η ηχομόνωση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Σχετικά με το θόρυβο επίσης, επειδή θα τρέχω το βράδυ που θα κοιμούνται όλοι, υπάρχουν σχετικά αθόρυβοι διάδρομοι; Διαβάζω ότι θέλει κάποια παύση μετά από 40-45 λεπτά τρεξίματος; Ισχύει αυτό σε όλους τους διαδρόμους; Λόγω υπερθέρμανσης μοτέρ; Το ποσό δε παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο, εάν υπάρχουν άτοκες δόσεις. Βλέπω καλούς διαδρόμους με 700 αλλά και με 1500 ευρώ. Επίσης καλές αξιολογήσεις βλέπω και για τους διαδρόμους των xtreme stores με κάποιους να έχουν μέχρι και 5 χρόνια εγγύηση. Διαβάζω πολλά σχολια ότι οι διάδρομοι στο τέλος μένουν διακοσμητικοί, αλλά δεν ισχύει στην περίπτωση μου. Μου αρέσει το τρέξιμο, αλλά πλέον δεν μπορώ να λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή.
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, Lazostat είπε Διαβάζω πολλά σχολια ότι οι διάδρομοι στο τέλος μένουν διακοσμητικοί, αλλά δεν ισχύει στην περίπτωση μου. Μου αρέσει το τρέξιμο, αλλά πλέον δεν μπορώ να λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή. 3 φίλους με διαδρόμους. στους 2 αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο. ο ένας από αυτούς τον έχει για να ακουμπάει τα ρούχα. Ο 3ος δε ξέρω τι έχει κάνει. θα τον ρωτήσω
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Γενικώς, τέτοια όργανα γυμναστικής για οικιακη χρηση, γίνονται λίαν συντόμως διακοσμητικό στοιχείο όπως αναφέρθηκε. Βέβαια, είναι απολύτως κατανοητή η ανάγκη για άσκηση εν μέσω διαφόρων περιοριστικων συνθηκών. Αν έχεις μπάτζετ σε αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις καλό διάδρομο. Σκεφτόμουν και εγώ να πάρω κάποτε έναν διάδρομο για περπάτημα σε πολύ χαμηλότερο μπάτζετ αλλά δεν υπήρχαν καλοί, τωρα αν είναι να δώσω τόσα χρήματα για κάτι προτιμώ να βγαίνω έξω. Θόρυβος αν τον θες για τρέξιμο όταν τρέχεις και ο άλλος κοιμάται από κάτω, όχι τόσο από το μοτέρ του.
basilis_k6 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 δεν ξερω τιποτα απο όσα ρωτησες αλλα βρε συ, αν τρεχεις νυχτα που εξω ειναι τοσο ωραια γιατι να δωσεις λεφτα? ακομα και γυρω απο τα 5-6 τετραγωνα να κανεις ειναι μια χαρα. αποψη μου 1
Bitbit Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 εγώ ποτέ δε κατάλαβα τη λογική του να πάρεις διάδρομο ή ποδήλατο γυμναστικής. Δε μπορώ να σκεφτώ χειρότερο τρόπο να πετάξει κάποιος τα χρήματα του. 1-2 άτομα που ξέρω και έχουν θέμα υγείας και πρέπει να τρέχουν, βγαίνουν έξω και τρέχουν στο γήπεδο ή περπατάνε.. Τώρα για την έλλειψη χρόνου, τι θα πει έλλειψη χρόνου; Αν έχεις έλλειψη χρόνου τότε δε μπορείς ούτε έξω να τρέξεις ούτε μέσα στο σπίτι. Πάρτε ένα ποδήλατο (κανονικό) να κάνετε και τη βόλτα σας. Αν λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων δεν υπάρχει χρόνος και το σκέφτεσαι ότι μόλις θα πας σπίτι θα ρίχνεις ένα τρέξιμο τότε είναι σίγουρο ότι σε λίγο διάστημα θα το παρατήσεις.
Witcher1st Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Οι μοναδικές ώρες που μπορώ να τρέχω είναι μετά τις 10 το βράδυ. Και πάλι θα πρέπει να είμαι σπίτι, γιατί εγώ έχω το ένα μωρό στο σαλόνι και η γυναίκα το άλλο στο δωμάτιο.
alipkok Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Η αγορά διαδρόμου , για μένα τουλάχιστον, ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούσα να μου κάνω. Εδώ κ 1.5 χρόνο τον χρησιμοποιω 4 φορές την βδομάδα τουλάχιστον.Προφανως κ το τρέξιμο έξω είναι πολύ καλύτερο αλλά υπό συνθήκες, ο διάδρομος αποτελεί ιδανικη εναλλακτική. Το μυστικό στο να μην καταλήξει κρεμαστρα, κατα την ταπεινή μου άποψη, έγκειται στην θέληση, στον χαρακτηρα και στη συνέπεια του κάθε ανθρώπου. Αν είσαι άνθρωπος που αθλεισαι/τρέχεις λόγω τρόπου ζωής, αγάπης για το άθλημα κ όχι γιατί ο γιατρός ή ο διαιτολόγος στο πρότεινε κ πρέπει ξαφνικά στα 30+,40+,50+ να αρχίσεις την γυμναστική για να χάσεις περιττά κιλα, τότε είναι πολύ πιθανό να πιάσει τόπο ο διάδρομος. Δεν έχω μοντέλο να προτείνω , συμβουλεύω όμως να πας από το μαγαζί , να τον "τρέξεις" κ να βεβαιωθεις ότι κάλυπτει τις ανάγκες σου (ιπποδύναμη,κλίση, θόρυβος,αναδιπλωση,ροδακια). Δώσε βαρύτητα στην υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μετά την αγορά ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις. Με ένα καλό υποστρώμα, το θέμα του παρκέ λύνεται, για τα επίπεδα θορύβου, όσο καλός κ να είναι διαδρομος, αθόρυβος τελείως δεν θα είναι. Υπολόγισε κ τον θόρυβο του πέλματος επανω στον τάπητα(όσο αέρινο κ να είναι το τρέξιμο σου έναν θόρυβο θα κάνει). Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από alipkok 5
cumulus Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 46 λεπτά πριν, alipkok είπε Η αγορά διαδρόμου , για μένα τουλάχιστον, ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούσα να μου κάνω. Εδώ κ 1.5 χρόνο τον χρησιμοποιω 4 φορές την βδομάδα τουλάχιστον.Προφανως κ το τρέξιμο έξω είναι πολύ καλύτερο αλλά υπό συνθήκες, ο διάδρομος αποτελεί ιδανικη εναλλακτική. Το μυστικό στο να μην καταλήξει κρεμαστρα, κατα την ταπεινή μου άποψη, έγκειται στην θέληση, στον χαρακτηρα και στη συνέπεια του κάθε ανθρώπου. Αν είσαι άνθρωπος που αθλεισαι/τρέχεις λόγω τρόπου ζωής, αγάπης για το άθλημα κ όχι γιατί ο γιατρός ή ο διαιτολόγος στο πρότεινε κ πρέπει ξαφνικά στα 30+,40+,50+ να αρχίσεις την γυμναστική για να χάσεις περιττά κιλα, τότε είναι πολύ πιθανό να πιάσει τόπο ο διάδρομος. Δεν έχω μοντέλο να προτείνω , συμβουλεύω όμως να πας από το μαγαζί , να τον "τρέξεις" κ να βεβαιωθεις ότι κάλυπτει τις ανάγκες σου (ιπποδύναμη,κλίση, θόρυβος,αναδιπλωση,ροδακια). Δώσε βαρύτητα στην υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μετά την αγορά ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις. Με ένα καλό υποστρώμα, το θέμα του παρκέ λύνεται, για τα επίπεδα θορύβου, όσο καλός κ να είναι διαδρομος, αθόρυβος τελείως δεν θα είναι. Υπολόγισε κ τον θόρυβο του πέλματος επανω στον τάπητα(όσο αέρινο κ να είναι το τρέξιμο σου έναν θόρυβο +1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα