RaKa Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Καλησπέρα σας. Συγγνώμη αν το έχω βάλει σε λάθος κατηγορία θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα που αντιμετωπίζω στο νέο μου σπίτι. Μπήκαμε πριν λίγες μέρες, το σπίτι είναι ουσιαστικά το ισόγειο μιας στροφής μεζονέτας που απλά έχουν κλειστεί οι σκάλες κ έγινε διαμέρισμα από μόνο του. Και ρωτάω εγώ, Δεν έχω δει κάπου πρίζα για ρούτερ. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι δεν έχει γραμμή και δε γίνεται να κάνω σύνδεση; (Γίνεται αυτό αφού ο πάνω όροφος έχει ; ) Τι εναλλακτικές έχω για ίντερνετ αν όντως δε γίνεται; Σκέφτηκα είτε φορητό γουαι φαι ειτε ενισχυτή σήματος απ' τον πάνω όροφο να το "μοιράζομαι" με τη σπιτονοικοκυρά. Τα φώτα σας παρακαλώ
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Ειναι απλό Φέρε εναν ηλεκτρολόγο να σου περάσει ενα καλώδιο απο το διαμέρισμα σου μεχρι εκει που έρχεται το δημόσιο δίκτυο στην μεζονέτα, μετα κανείς αίτηση σε καποιον πάροχο και σε συνδέουν
RaKa Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και χρονια πολλα! ειναι ευκολη/γρηγορη αυτη η διαδικασια; το κοστος πανω κατω;
RaKa Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δεν μπορει να μπει powerline για να μοιραστει το γουαι φαι του επανω οροφου;
ilpapacha Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Αν είσαι σε ξεχωριστή γραμμή, δεν μπορεί να δουλέψει το power line. Από την στιγμή που είναι διαφορετικό σπίτι/διαμέρισμα και το ενοικιάζει, θα πρέπει να έχει δικό του ρολόι/παροχή/πίνακα. Θα χρειαστεί να συνεννοηθείς με την σπιτονοικοκυρά σου, αν σου επιτρέπει να παίρνεις από την δική της σύνδεση. Μπορείς να το κάνεις με ένα/δυο repeaters/extenders, αναλόγως το σήμα/διαμόρφωση του χώρου κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα