mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας πάνω σε ενα project που δουλευω. Πληροφορίες υπάρχουν αλλά τα αγγλικά μου δέν είναι τόσο καλά και δεν βγαζω άκρη. Θέλω να δίνω μια εντολή μέσω του Poewershell και να κάνω συχρονισμό φακέλων απο έναν υπολογιστή σε έναν άλλο στο ίδιο δίκτιο. πχ απο τον φάκελο του ενός υπολογιστή D:/Games/Amongus να το κάνει mirror στον ίδιο φάκελο D:/Games/Amongus σε έναν άλλο υπολογιστή, Θέλω mirror γιατί αν τα αρχεία είναι ιδια να μην χρειάζετε να κάνει κάτι, Πχ να γίνετε την 1η φορά και κάθε επόμενη φορα εφόσον δέν εχει διαφορετικά αρχεία να μήν κάνει τίποτα, αν μετά κάνω κάποιο update στον 1ο φάκελο να το περνάει στον 2ο αλλά μόνο τα αρχεία που είναι διαφορετικά! υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει ?
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 https://old.reddit.com/r/PowerShell/comments/67swm9/sync_files_from_one_folder_to_another/ Και αλλαζεις τα $source και $destination που εχει στην αρχη. 1
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Επειδή είναι μέσω δικτιου source πως θα το βάλω ; 192.198.xx.xx/D:/games/amongus ?
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Για δοκιμασε ετσι \\192.168.1.5\public\mitsos\ Στο παραπανω παραδειγμα, public ειναι το ονομα του share στο δικτυο, πχ σε σενα φανταζομια ειναι σκετο d:, και mitsos ο φακελος μεσα σε αυτο το share, δηλαδη το /games/amongus σε σενα. Επισης, για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σωστο το path, καντο copy paste στην address bar ενος explorer να δεις αν το ανοιγει.
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, jim_p είπε Για δοκιμασε ετσι \\192.168.1.5\public\mitsos\ Στο παραπανω παραδειγμα, public ειναι το ονομα του share στο δικτυο, πχ σε σενα φανταζομια ειναι σκετο d:, και mitsos ο φακελος μεσα σε αυτο το share, δηλαδη το /games/amongus σε σενα. Επισης, για να εισαι σιγουρος οτι ειναι σωστο το path, καντο copy paste στην address bar ενος explorer να δεις αν το ανοιγει. Σωστά θα το κάνω δοκιμές τώρα ευχαριστω 2 ώρες πριν, jim_p είπε https://old.reddit.com/r/PowerShell/comments/67swm9/sync_files_from_one_folder_to_another/ Και αλλαζεις τα $source και $destination που εχει στην αρχη. Δεν κάνει τίποτα, ούτε σφάλμα δεν βγάζει εχω βάλει σωστά τα path απλά γράφει PS C:\Windows\system32> ξανά χωρίς να κάνει καμία εργασία ενό στο destinasion φακελο εχω διαγράψει τον φάκελο
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Υπάρχει και το απλο, να συγχρονίσεις αυτούς του δυο υπολογιστές και φακέλους σε ενα could px dropbox και δεν ξανα ασχολείσαι ποτε
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Υπάρχει και το απλο, να συγχρονίσεις αυτούς του δυο υπολογιστές και φακέλους σε ενα could px dropbox και δεν ξανα ασχολείσαι ποτε Δέν γίνετε αυτό έχω πολλούς φακέλλους και μεγάλους παιχνίδια κυρίος τα οποια οποτε εχουν update θέλω να τα περνάω σε 1 pc και μετά να τρέχω το bat η την εντολή απο το powersell και να περνάει τα νέα αρχεία στο εκάστοτε pc δοκίμασε με διάφορους τροπους ετρεξα και μια εντολή robocopy.exe /R:0 W:0 "\\192.168.X.X\Games\AmongUs" "D:\games\AmongUs" /MIR /Z /LOG:mirror.log και μου βγάζει σφάλμα ERROR : Invalid Parameter #4 : "D:\games\AmongUs" δικίμασα και σto destination να βάλω ip και οχι D:/ πάλι το ίδιο σφάλμα, τι κάνω λάθος?
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Ωραία το έκανα και δούλεψε με μια απλή εντολή robocopy.exe \\192.168.χ.χχχ\Games\AmongUs D:\games\AmongUs /MIR Απλά τώρα μεταφέρει μόνο μικρά αρχεία και οχι μεγάλα
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δοκίμασε με το SyncExp. Βάλε τον host και τον mirror φάκελο και αν θέλεις ο mirror να είναι ακριβώς ίδιος με το host βάλε σε όλες τις επιλογές Host->Mirror. Μπορείς να ορίσεις πολλά tasks και να ξεκινήσεις όλα μαζί ή επιλεκτικά.
mastoras007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασε με το SyncExp. Βάλε τον host και τον mirror φάκελο και αν θέλεις ο mirror να είναι ακριβώς ίδιος με το host βάλε σε όλες τις επιλογές Host->Mirror. Μπορείς να ορίσεις πολλά tasks και να ξεκινήσεις όλα μαζί ή επιλεκτικά. Το εφτιαξα, απλά οπου είχε πολούς υποφακέλους επρεπε να βάλω " " βασικά το πήγα ανάποδα δοκίμασα σε ενα και δούλεψε χωρίς αυτα οπότε υπέθεσα οτι θα δουλέψει σε όλα αλλά οχι μόλις τα εβαλα δουλευει ρολόι τα εβαλα σε λίστα ολα μαζι και ξεκινάει απο το πρώτο και συνεχίζει ελένχει αν δεν εχει διαφορά στα αρχεία συνεχίζει στο επόμενο αν εχει τα περναει τελειώνει και μετα πάει στο επόμενο, Μου ελυσε τα χέρια..θα κάνω οτι update θέλω στον σέρβερ και θα το περνάει με το που κάνουν τα Pc ρεσταρτ αυτόματα γιατί εδωσα εντολή να ξεκινάει με τα windows. πολύ καλή φάση, ευχαριστώ για την βοήθεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα