Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2021 στις 12:58 ΠΜ, Tsilitheo2 είπε

Μπορεις να αναφερεις καποιο???

Επανήλθα σαν την άδικη κατάρα!!!

Αναφορά σε κείμενο

Έτσι, στον οδηγό θα δείξουμε τη διαδικασία μέσω του Galaxy A32 5G που παρουσιάσαμε πρόσφατα, καθώς η Samsung φαίνεται να μην βάζει τέτοιου είδους περιορισμούς με τη μεταφορά εφαρμογών στην SD.

...

Τέλος, μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Xiaomi, δεν μας επιτρέπει να μεταφέρουμε εφαρμογές στην SD σε αρκετές νεότερες συσκευές. Σε μια τέτοια περίπτωση, απαιτείται να κάνουμε root στη συσκευή.

https://www.pcsteps.gr/136433-εφαρμογές-στην-sd-για-έξτρα-χώρο-android/

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Krusty είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι το ψειριζεις τοσο.... Ακομα και αν η σαμσουνγκ το προσφερει ακομα , σε mid range μοντελα οπως αυτο που παρεθεσες απο που δεν γνωριζω (σε premium μοντελα σιγουρα οχι) , σου δινει την δυνατοτητα να μεταφέρεις τα data στην sd. Οχι το apk

Μολις ειδα το λινκ... 

Επιπροσθέτως, οι μεγάλες εφαρμογές στο Android, όπως τα παιχνίδια, αφήνουν τα περισσότερα από τα στοιχεία τους στην εσωτερική μνήμη.

Για παράδειγμα, το παιχνίδι Asphalt 8 βάζει μόλις 64MB δεδομένων στην κάρτα microSD. Το υπόλοιπο 1.4GB παραμένει στο τηλέφωνο ή το tablet   αυτο το διαβασες;;;. Για ποια μεταφορα μιλας;;

Επεξ/σία από Tsilitheo2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/5/2021 στις 2:29 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

1) Δεν καταλαβαινω γιατι το ψειριζεις τοσο....

2) Ακομα και αν η σαμσουνγκ το προσφερει ακομα , σε mid range μοντελα οπως αυτο που παρεθεσες απο που δεν γνωριζω (σε premium μοντελα σιγουρα οχι)

3) Για παράδειγμα, το παιχνίδι Asphalt 8 βάζει μόλις 64MB δεδομένων στην κάρτα microSD. Το υπόλοιπο 1.4GB παραμένει στο τηλέφωνο ή το tablet   αυτο το διαβασες;;;. Για ποια μεταφορα μιλας;;

1)Εσύ με ρώτησες ποια κινητά το υποστηρίζουν αυτό. Μετά ανέφερες ότι δεν φταίει η Xiaomi, αλλά έτσι το παίρνει το Android από την Google. Τώρα στο τέλος ανέφερες για παιχνίδια που οι ίδιοι οι προγραμματιστές τους δεν το επιτρέπουν με τον παραπάνω τρόπο της Samsung, που απλώς αλλάζεις μια ρύθμιση.

Βρήκα άλλους δύο τρόπους. Μερικά κινητά Android επιτρέπουν την διαμόρφωση της sd ως εσωτερική μνήμη και πολλοί βρήκαν επιτυχία. Δεν ξέρω αν το Asphalt 8 που ανέφερες παραπάνω το καταλαβαίνει αυτό και κάνει πάλι τα ίδια. Τα high end παιχνίδια στην τελική είναι ένα υποσύνολο των παιχνιδιών, που είναι ένα υποσύνολο των apk.

Αν δεν σου άρεσε Motorola G7 παραπάνω (και άλλες πόσες μάρκες από τον ίδιο youtuber), υπάρχει και άλλος τρόπος:

Άλλοι βρήκαν επιτυχία στο "Force allow apps on external storage". Στην τελευταία κατηγορία προφανώς δεν πάει να θέλει ο προγραμματιστής του παιχνιδιού εσωτερική μνήμη, αν λειτουργήσει θα μπει στην εξωτερική λογικά. Ένας συγκεκριμένα από τους πολλούς που είχαν επιτυχία με το τελευταίο τρόπο είχε Νokia 5!

2)

Tutorial Tech YT

πριν από 11 μήνες

What's your phone model and version? For compilation purposes..

John Wick

πριν από 11 μήνες

@Tutorial Tech YT  Galaxy S9

πηγή: τα σχόλια στο παραπάνω βίντεο.

3)Οι εφαρμογές GPS εκτός σύνδεσης θα μπορούσαν να έχουν Gigabytes από χάρτες στην SD κάρτα έτσι, ένα μικρό παράδειγμα που θα μπορούσε να γίνει και με τους τρεις παραπάνω τρόπους που παρέθεσα, η Xiaomi όμως δεν επιτρέπει.

Επεξ/σία από Krusty
Δημοσ.

Τα περι asphalt 8 παραπανω ,ειναι απο το λινκ που παρεθεσες... Διαβασε το ολο.... Οσο για τα gps που χρησιμοποιω ,οταν κατεβαζω data για χαρτες με ρωταει που θελω να εγκατασταθουν. Αυτα ομως σε ανδροιδ 8. Ξαναλεω: Αν θες πληρη μεταφορα σε καρτα μνημης ,ξεκλειδωνεις bootloader ,custom recovery και ταυτόχρονα root ή ηδη ρουταρισμενη ρομ. Και link2sd

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως έτσι είναι για το asphalt 8 και προφανώς και για άλλα παιχνίδια. Ίσως σε κουράζω με τις πολλές ερωτήσεις, αλλά βλέπω πολύ χάος με το Android. Μετά το root και το link2sd θα μου επιτρέπει το asphalt 8 την μεταφορά του στην sd κάρτα;

Πάντως είναι αξιοσημείωτο ότι μπορώ στον Η/Υ να παίζω πχ NBA 2Κ21 από τον μηχανικό σκληρό μου δίσκο και να μην μου επιτρέπεται από το Android ή τον δημιουργό του παιχνιδιού να το παίζω (πχ το asphalt  8 ) από μια κάρτα SD class 10 που είναι προφανώς πολύ γρηγορότερη και στις εφαρμογές από τον σκληρό δίσκο.

Kαι εγώ να μην τα παραλέω στο Xiaomi redmi 6a αν και υπάρχει η επιλογή για προγραμματιστές για μεταφορά σε SD κάρτα δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το ίδιο και στο κινητό Android 11 TCL 20SE. Μάλιστα και στα δύο δεν υπάρχει και η επιλογή για διαμόρφωση της κάρτας SD ως εσωτερική.

Στις 2/6/2021 στις 2:26 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Τα περι asphalt 8 παραπανω ,ειναι απο το λινκ που παρεθεσες... Διαβασε το ολο.... Οσο για τα gps που χρησιμοποιω ,οταν κατεβαζω data για χαρτες με ρωταει που θελω να εγκατασταθουν. Αυτα ομως σε ανδροιδ 8. Ξαναλεω: Αν θες πληρη μεταφορα σε καρτα μνημης ,ξεκλειδωνεις bootloader ,custom recovery και ταυτόχρονα root ή ηδη ρουταρισμενη ρομ. Και link2sd

Επεξ/σία από Krusty
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω…Εν ολίγοις μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο την εσωτερικη μνημη στην καρτα sd?

Και αν ναι μπορειτε να μου γραψετε αναλυτικά την διαδικασία?

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Για να σέρνεται όλο το τηλέφωνο; Εκτός και αν δεν έχουμε 2022 και γυρίσαμε 10 χρόνια πίσω.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Για να σέρνεται όλο το τηλέφωνο; Εκτός και αν δεν έχουμε 2022 και γυρίσαμε 10 χρόνια πίσω.

Μήπως υπάρχει διαφορά μόνο στην ταχύτητα εκκίνησης και στα loading times και όχι στο gameplay;Αν όντως διαβάζει αρχεία απο την micro sd.

Γιατί στις παλιές εκδόσεις android, το μεγαλύτερο μέρος χωρητικότητας της εφαρμογής μεταφερόταν στην micro sd, ενώ κάποια απαραίτητα αρχεία παρέμεναν στην εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού.Αυτό φαινόταν στον αποθηκευτικό χώρο της κάθε εφαρμογής, έγραφε πόσο χώρο έχει δεσμεύσει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Villas96 είπε

Γειά σας παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω…Εν ολίγοις μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο την εσωτερικη μνημη στην καρτα sd?

Και αν ναι μπορειτε να μου γραψετε αναλυτικά την διαδικασία?

Ευχαριστώ :D

Ρουταρησμα και μετά αυτός εδώ ο τρόπος 

Και για τα παιχνίδια που έχουν φάκελο (obb) https://www.doctorandroid.gr/2015/07/link2sd-obb-sd.html?m=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...