Jim190 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Θέλω να ακούω τις συνομιλίες του ενσύρματου σταθερου τηλεφώνου μου από το ασύρματο ακουστικό μου ? Ο Παππους έχει άνοια και τηλεφωνεί κάποιους συγγενείς ή ακόμα και άγνωστους και τους λένε τρέλα πράγματα . Θέλω να ακούω τι λέει ώστε να ξέρω να κλείνω το τηλέφωνο . Έχω ασύρματο τηλέφωνο και ο παππούς μου έχει ενσύρματο . Πώς θα μπορώ να ακούω τι λέει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Και δεν ακους; Ελπιζω να εννοεις οτι ειναι παράλληλα οι συσκευές επανω στην ιδια γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 εαν ειναι παραλληλα φυσικα και θα ακους απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jim190 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δεν ξερω τι εννοείται παράλληλες Τα έχω συνδέσει έτσι ώστε να είναι όλα στο phone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doit Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 αν ολα ειναι στο phone 1, άκους. Δεν μπορείς όμως να κλείνεις τη γραμμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα