Kthulhou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 οκ, μια χαρά είσαι....drivers κ antivirus, antitrojan,antimalware κλπ κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tronis20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, Montezuma είπε Διέγραψα το μεγάλο Partition και και ο δισκος έγινε ένα partition .οπότε ξεκίνησα την εγκατάσταση. Τελείωσε η εγκατάσταση και έχω 3 partition στον δίσκο (το θεωρώ νορμαλ) 1 είναι 100 mb που περιέχει τα EFI 2 το Κύριο διαμέρισμα 465 GB 3 Το διαμέρισμα Αποκατάστασης Διαγράφτηκε επιτέλους εκείνο το περίεργο διαμέρισμα (partition) των 16 mb που δεν ήξερα τι ρόλο βάρουσε και δεν Διαγραφοταν με τίποτα, ότι και να έκανα... Αυτή είναι η τωρινή εικόνα του δίσκου μετά την εγκατάσταση.. Αυτο το "partition" των 16mb ηταν unallocated χωρος γιαυτο ηταν και μαυρο. Απλα στα uefi δεν σε αφηνει να κανεις extend και ειχε κολλησει εκει και σε μπερδευε. Εκανες λαθος εγκατασταση οταν εκανες το φορματ, λογικα δεν ειχες σβησει το main partition των windows και απλα εκανες ξανα εγκατασταση στο ηδη υπαρχων partition. Με τον ιο τι γινεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Αν ο δίσκος ειναι 2,5αρις εγω που είχα κατι παρόμοιο και δεν εσβηναν τα windows ενα partition, τον έβαλα στο PS4 και πέρασα το λειτουργικό του PS4 και έσβησε τα πάντα. Μετα τον έβαλά στο PC και κατάφερα να τον φτιάξω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Kthulhou είπε οκ, μια χαρά είσαι....drivers κ antivirus, antitrojan,antimalware κλπ κλπ κλπ Ποιο antitrojan προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 σε καθαρό σύστημα, μετά το antivirus (kaspersky πχ) θα έβαζα spybot Search and Destroy και θα έκανα ένα imune system κ registry backup. μετά εγκατάσταση malware bytes, hitman pro, κ update αυτών κ θα κούμπωνα το Usb με το backup κλπ θα το scan-άρουν (το Backup) κ θα πρέπει να πιάσουν τα πάντα από τη στιγμή που με καθαρή εγκ/ση είναι οκ το σύστημα, δε θα θέλει κάτι παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Montezuma είπε Διέγραψα το μεγάλο Partition και και ο δισκος έγινε ένα partition .οπότε ξεκίνησα την εγκατάσταση. Μ' αρέσει που στο έγραψα καθαρά να επιλέξεις αυτό που λέει "Μονάδα δίσκου 0 - Διαμέρισμα 1" και να το διαγράψεις και εσύ επέλεγες τον μη εκχωρημένο χώρο.. Τέλος καλό, όλα καλά πάντως. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, kakopoihmeno_kouneli είπε Δεν ισχύει. Γιατί δεν ισχύει? Αν θες σωστή εγκατάσταση των windows σε ενα δίσκο χωρίς dual boot και ειδικά με την υποψία malware, αυτός είναι ο σωστός ορθόδοξος επι ΠΑΣΟΚ τροπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, Kthulhou είπε σε καθαρό σύστημα, μετά το antivirus (kaspersky πχ) θα έβαζα spybot Search and Destroy και θα έκανα ένα imune system κ registry backup. μετά εγκατάσταση malware bytes, hitman pro, κ update αυτών κ θα κούμπωνα το Usb με το backup κλπ θα το scan-άρουν (το Backup) κ θα πρέπει να πιάσουν τα πάντα από τη στιγμή που με καθαρή εγκ/ση είναι οκ το σύστημα, δε θα θέλει κάτι παραπάνω Το Kaspersky το είχα, αλλά δεν ξέρω γιατί, αλλά μετά από κάνα χρόνο "τρελαθηκε" και άρχισε να βαράει χωρίς λόγο, και έτσι το έβγαλα, άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή, τράβηξα του Χριστού τα Πάθη να το βγάλω. Τωρα έχω μόνο των windows. To Hitman είναι με πληρωμή.....αλλά 2ιναι πολύ καλό. (Είχα βρει ένα κόλπο κάποτε για να το έχω δωρεάν...αλλά δεν το θυμάμαι.. Δεν νομίζω να έχω θέμα με το antivirus των windows.. Malwarebytes έβαλα και Spybot&destroy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 17 ώρες πριν, Montezuma είπε To Hitman είναι με πληρωμή για 1 μήνα είναι δωρεάν, μπορείς άνετα να σκανάρεις το υπάρχον backup σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Τελος η εγκατασταση, και το σκαναρισμα με Malwarebytes και Spybot serach&Destroy το BackUp , και όλα καλα μέχρι τώρα. @Kthulhou θα το δοκιμασω για ενα μηνα , νομιζω αξιζει , το εξερω ειναι πολυ καλο, το ειχα παλια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μεχρι τωρα ολα καλα. Εκανα scan και το συστημα αλλα και τον εξωτερικο και βγηκαν πεντακαθαροι.. (με εξαιρεση κατι ''καλουδια'' που εχω για να κανω την δουλεια μου)... Οσο αφορα τον ιο , δεν καταλαβα απο που το κολλησα ,διοτι ειδα πολλες αναρτησεις που ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα , και λεγανε οτι μαλλον ευθυνοταν μια αναωαθμηση των windows..... Το αρχειο που μου ειχε στειλει ο πελατης μου, το ελεγξα με οτι Antivirus και Antimalware υπαρχει, αλλα μου το βγαζανε καθαρο (αρχειο εξελ)... Και ετσι εν'τελει δεν ξερω τι ειδος ιου ηταν η αν εξαφανιστικε η οχι και πως... Σας Ευχαριστω ολους παιδια, για την βοηθεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Montezuma είπε Μεχρι τωρα ολα καλα. Εκανα scan και το συστημα αλλα και τον εξωτερικο και βγηκαν πεντακαθαροι.. (με εξαιρεση κατι ''καλουδια'' που εχω για να κανω την δουλεια μου)... Οσο αφορα τον ιο , δεν καταλαβα απο που το κολλησα ,διοτι ειδα πολλες αναρτησεις που ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα με μενα , και λεγανε οτι μαλλον ευθυνοταν μια αναωαθμηση των windows..... Το αρχειο που μου ειχε στειλει ο πελατης μου, το ελεγξα με οτι Antivirus και Antimalware υπαρχει, αλλα μου το βγαζανε καθαρο (αρχειο εξελ)... Και ετσι εν'τελει δεν ξερω τι ειδος ιου ηταν η αν εξαφανιστικε η οχι και πως... Σας Ευχαριστω ολους παιδια, για την βοηθεια..... Ίσως και να μην είναι τόσο απλό. Ίσως να είχες ήδη κάτι μέσα καιρό τώρα και ξαφνικά να άνοιξε μια πόρτα για να περάσει. Ίσως να ήταν χρονοπρογραμματισμένος να λειτουργήσει μετά από πολύ καιρό. Τα καλούδια που αναφέρεις για την δουλειά αν κατάλαβα καλά μπορούν να το κάνουν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Montezuma Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 23 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ίσως και να μην είναι τόσο απλό. Ίσως να είχες ήδη κάτι μέσα καιρό τώρα και ξαφνικά να άνοιξε μια πόρτα για να περάσει. Ίσως να ήταν χρονοπρογραμματισμένος να λειτουργήσει μετά από πολύ καιρό. Τα καλούδια που αναφέρεις για την δουλειά αν κατάλαβα καλά μπορούν να το κάνουν αυτό Δεν νομιζω να ηταν καιρο μεσα, διοτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, το κανω ενα πληρες σκαναρισμα με οτι Antivirus & Antimalware υπαρχει... οποτε κατι θα ειχαν βρει.. Τα καλουδια, ειναι απο εμπιστευτικη πηγη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 τώρα λοιπόν μπορείς να πάρεις ένα full image του συστήματός σου και να το έχεις έτοιμο , ο μη γένοιτο, ξαναχρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, Montezuma είπε Δεν νομιζω να ηταν καιρο μεσα, διοτι τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, το κανω ενα πληρες σκαναρισμα με οτι Antivirus & Antimalware υπαρχει... οποτε κατι θα ειχαν βρει.. Τα καλουδια, ειναι απο εμπιστευτικη πηγη.. Τα anti-X προγράμματα προστατεύουν όσο και η ζώνη σε ένα αυτοκίνητο. Αν τρέχεις σαν τρελός δεν θα σε σώσει. Μην στηρίζεσαι ότι τα antivirus ξέρουν όλες τις ευπάθειες εκεί έξω, τις περισσότερες φορές ευπάθειες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, για να τις εντοπίσουν αλλά και να βρουν τρόπο αντιμετώπισης μπορεί να πάρει μήνες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα