Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Dantε είπε Κανενα προβλημα. Στη Γερμανία λοιπον που αν εσυ παρκάρεις μπροστά από ιδιωτικο χώρο όπου υπάρχει είσοδος/έξοδος οχήματος,θα έρθει ένας γερανός,θα στο σηκώσει και θα πληρώσεις 600-800 ευρώ πρόστιμο. Εκεί όταν εχεις ιδιωτικο χώρο όπου αφήνεις το όχημα σου,πρέπει να να ειναι η είσοδος/έξοδος οχήματος ελεύθερη για τον ιδιοκτήτη.Δεν χρειάζεται καμμία άδεια.Και μάντεψε,ο ιδιοκτητης μπορεί να παρκάρει και ο ίδιος μπροστά απο την την είσοδο του οχήματος του, ενώ εδώ απαγορεύεται,κάτι που ειναι παντελώς παράλογο,εφοσων το πάρκινγκ ειναι νόμιμο.
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Στη Γερμανία λοιπον που αν εσυ παρκάρεις μπροστά από ιδιωτικο χώρο όπου υπάρχει είσοδος/έξοδος οχήματος,θα έρθει ένας γερανός,θα στο σηκώσει και θα πληρώσεις 600-800 ευρώ πρόστιμο. Εκεί όταν εχεις ιδιωτικο χώρο όπου αφήνεις το όχημα σου,πρέπει να να ειναι η είσοδος/έξοδος οχήματος ελεύθερη για τον ιδιοκτήτη.Δεν χρειάζεται καμμία άδεια.Και μάντεψε,ο ιδιοκτητης μπορεί να παρκάρει και ο ίδιος μπροστά απο την την είσοδο του οχήματος του, ενώ εδώ απαγορεύεται,κάτι που ειναι παντελώς παράλογο,εφοσων το πάρκινγκ ειναι νόμιμο. Στη Γερμανια δε κοτσαρει ο καθενας μια πινακιδα οπου γουσταρει και αν το κανει θα τιμωρειται οταν καλεσω καποιον. Αρα δε θα υπαρχουν παρανομα παρκινγκ για να κανω τη τακτικη που εξηγησα. Σε καλυψα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, Dantε είπε Στη Γερμανια δε κοτσαρει ο καθενας μια πινακιδα οπου γουσταρει και αν το κανει θα τιμωρειται οταν καλεσω καποιον. Αρα δε θα υπαρχουν παρανομα παρκινγκ για να κανω τη τακτικη που εξηγησα. Σε καλυψα; Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί λες για πράγματα που δεν γνωριζεις. Φυσικά και δεν υπάρχει παράνομο πάρκινγκ,όταν είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.Δεν την κοτσαρει όπου γουστάρει.Την κοτσαρει,χωρις καμμια άδεια,σε δικό του ιδιωτικο χωρο και απαγορεύεται να τον κλείσεις. Πρόσεξε μόνο,μην πέσεις σε κανέναν ασβερκο όταν πας προκλητικά και κλείνεις πάρκινγκ που εσυ θεωρείς παράνομο.
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί λες για πράγματα που δεν γνωριζεις. Φυσικά και δεν υπάρχει παράνομο πάρκινγκ,όταν είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.Δεν την κοτσαρει όπου γουστάρει.Την κοτσαρει,χωρις καμμια άδεια,σε δικό του ιδιωτικο χωρο και απαγορεύεται να τον κλείσεις. Πρόσεξε μόνο,μην πέσεις σε κανέναν ασβερκο όταν πας προκλητικά και κλείνεις πάρκινγκ που εσυ θεωρείς παράνομο. Διαφορετικη νομοθεσια λοιπον. Εδω ειναι παρανομο αυτο ομως και τελος. Αρα ατοπο και που το αναφερεις εξαρχης. Επισης δε κλεινω παρκινγκ που θεωρω παρανομο. Κλεινω αυτο που ξερω οτι ειναι παρανομο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Dantε είπε Ενας λογος που παει κατα διαολου η κοινωνια ειναι και αυτος. Αφηνουμε να κανει ο καθενας οτι θελει χωρις να τον ενοχλουμε. Το λεγομενο "τα βρισκει και τα κανει" ή "δωσε φορα στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι". Ετσι εχουμε γεμισει και αυθαιρετα κτλ. Γιαυτο έφερα το παράδειγμα μιας άλλης χώρας όπου δεν γίνονται αυτά στο βαθμό που γίνονται εδώ.Και εκεί επικρατεί η λογική στο θέμα πάρκινγκ.
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το υπερβάλλεις πήγαινε στο ότι εγώ και εσύ πληρώνουμε για εκείνη τη θέση ενώ αυτοί όχι, τώρα γράφεις το ακριβώς αντίθετο δλδ ότι και εμείς και αυτοί πληρώνουν τα ίδια. Εγω πληρώνω για μια θεση που δε μπορω να παρκαρω,ενω αυτος δεν πληρωνει τα παραπανω που οφειλει για τη θεση.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) επειδη στη γειτονια που μενω σχεδον καθε 20μ υπαρχει κλειστο παρκινγκ και ουκ ολιγες φορες εχει ερθει η τροχαια (μετα απο τηλ επισκεπτων): Ο ΚΟΚ οριζει οτι απαγορευεται η σταθμευση σε χωρο παρκαρισματος (αποδεδειγμενα π.χ γκαραζ/πυλωτη) ή εμποδιση διελευσης οχηματων. Εχουν ερθει λοιπον εχουν κοψει κληση και βεβαια τα οργανα οντως διαπιστωσαν οτι υπηρχε χωρος σταθμευσης. Αν ειναι παρανομος ή οχι ο χωρος σταθμευσης δεν ειναι θεμα της τροχαιας αλλα της πολεοδομιας. Τα οργανα δε θα εξετασουν τη νομιμοτητα σε περιστατικο. Επισης για τη διαδικασια: αν καποιος παρκαρει σε εισοδο παρκινγκ τοτε κληση-> αν μετα απο λιγο δε μετακινηθει το οχημα ο τροχονομος καλει γερανο και παραλληλα βεβαιωνει δευτερη κληση. Αν το παρει γερανος πληρωνει και εξοδα γερανου καθως και παρκινγκ (μεχρι να το παραλαβει ο παραβατης). Αυτο που ειναι καργα ΠΑΡΑΝΟΜΟ ειναι που σε μερικα high class προαστια στην Αθηνα εχουν βαλει ταμπελες οτι αν παρκαρεις εκει φωναζουν γερανο και το σηκωνουν. Η ορθη και νομιμη διαδικασια ειναι η παραπανω... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από vamvakoolas
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Επισης δε κλεινω παρκινγκ που θεωρω παρανομο. Κλεινω αυτο που ξερω οτι ειναι παρανομο. Ξέρεις την γειτονιά σου.Αλλου κανεις υποθέσεις.Έτυχε μια φορά σε εμένα ένα μαγκάκι σαν εσένα,τα ίδια έλεγε,μέχρι και ότι δεν βλέπει ταμπελα με αριθμό άδειας.Κάλεσα τροχαία,του πήρε πινακίδες,του είπα να πάει και πολεοδομία να κάνει καταγγελία. Τα γράφω όλα αυτά επειδή έχω σιχαθεί τον κάθε καθυστερημένο να με κλείνει,νόμιμο πάρκινγκ,και να μου λέει τις ίδιες δικαιολογίες,το πάρκινγκ είναι παράνομο επειδή δεν εχεις ταμπελα με αριθμό αδειας κλπ. Καλη συνέχεια. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από jmmys
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, jmmys είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί λες για πράγματα που δεν γνωριζεις. Φυσικά και δεν υπάρχει παράνομο πάρκινγκ,όταν είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.Δεν την κοτσαρει όπου γουστάρει.Την κοτσαρει,χωρις καμμια άδεια,σε δικό του ιδιωτικο χωρο και απαγορεύεται να τον κλείσεις. Πρόσεξε μόνο,μην πέσεις σε κανέναν ασβερκο όταν πας προκλητικά και κλείνεις πάρκινγκ που εσυ θεωρείς παράνομο. Μη γραφεις οτι να'ναι. Επειδη αυτος εκοψε τα καγκελα και αποφασισε να κανει την αυλη του πάρκινγκ, δε σημαινει οτι εχει δικαιωμα να το κανει. Αν δεν ειναι το αμαξι μεσα και δεν εχει πληρωσει για αδεια,μια χαρα μπορω να παρκαρω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Μη γραφεις οτι να'ναι. Επειδη αυτος εκοψε τα καγκελα και αποφασισε να κανει την αυλη του πάρκινγκ, δε σημαινει οτι εχει δικαιωμα να το κανει. Αν δεν ειναι το αμαξι μεσα και δεν εχει πληρωσει για αδεια,μια χαρα μπορω να παρκαρω. Για άλλη χώρα μιλούσαμε τι ισχύει.
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Ξέρεις την γειτονιά σου.Αλλου κανεις υποθέσεις.Έτυχε μια φορά σε εμένα ένα μαγκάκι σαν εσένα,τα ίδια έλεγε,μέχρι και ότι δεν βλέπει ταμπελα με αριθμό άδειας.Κάλεσα τροχαία,του πήρε πινακίδες,του είπα να πάει και πολεοδομία να κάνει καταγγελία. Τα γράφω όλα αυτά επειδή έχω σιχαθεί τον κάθε καθυστερημένο να με κλείνει,νόμιμο πάρκινγκ,και να μου λέει τις ίδιες δικαιολογίες,το πάρκινγκ είναι παράνομο επειδή δεν εχεις ταμπελα με αριθμό αδειας κλπ. Καλη συνέχεια. Αν εισαι νομιμος καλα κανεις. Εγω μιλαω για τους παρανομους. Δυστυχως με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Δε το κανω μονο στη γειτονια μου. Μιλαω για ξωφθαλμα παρανομα παρκινγκ που δεν υπαρχει κανενας τροπος να νομιμοποιηθουν. Εξηγησα παραπισω καποιες περιπτωσεις. Ισα ισα εσυ που εχεις νομιμο παρκινγκ θα επρεπε να επιδιωκεις να μην υπαρχουν παρανομα. Γιατι δε θα εχει αφορμη μετα ο κοσμος να το παρκαρει οπου να ναι, αφου η πλειοψηφια θα ναι νομιμα. Αλλα μεχρι εκει φτανει η λογικη σε καποιους... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από Dantε
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω πληρώνω για μια θεση που δε μπορω να παρκαρω,ενω αυτος δεν πληρωνει τα παραπανω που οφειλει για τη θεση. Δεν πληρώνεις για μια θέση αν σκέφτεσαι τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνεις
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν πληρώνεις για μια θέση αν σκέφτεσαι τα τέλη κυκλοφορίας που πληρώνεις Διευκρινίστε λιγάκι αυτό αν θέλετε, γιατί δεν βγάζει και πολύ νόημα η διατύπωση της πρότασης. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Διευκρινίστε λιγάκι αυτό αν θέλετε, γιατί δεν βγάζει και πολύ νόημα η διατύπωση της πρότασης. Καλύτερα διευκρινίστε εσείς πως θεωρείτε πως πληρώνετε για μια θέση στάθμευσης που δεν μπορείτε να παρκάρετε
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 38 minutes ago, StamTheMan said: Εγω πληρώνω για μια θεση που δε μπορω να παρκαρω,ενω αυτος δεν πληρωνει τα παραπανω που οφειλει για τη θεση. Ούτε αυτό που έγραψες τώρα έχει κάποια σχέση έχει με αυτό που είχες γράψει αρχικά. Άσε που το "οφείλει να πληρώνει παραπάνω" δεν προκύπτει από κάπου, είναι απλά προσωπική σου άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις