Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Dantε είπε Γαιδουρια δηλαδη να παρκαρω νομιμα εκει που δικαιουμαι και ο αλλος παρανομα οικειοποιειται.Το διαβασαμε και αυτο! Αν υπάρχει ταμπελα «Είσοδος/Έξοδος οχήματος,σας παρακαλώ μην παρκάρετε» τι κανεις;
Dantε Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν υπάρχει ταμπελα «Είσοδος/Έξοδος οχήματος,σας παρακαλώ μην παρκάρετε» τι κανεις; Αν βαλω κατω απο το σπιτι μου μια ταμπελα: "Βαριεμαι να ψαχνω να παρκαρω, μη το βαζετε παρακαλω εδω" Τι κανεις; Οτι απαντηση δωσεις, η ιδια θα ειναι και για αυτο που ρωτας.
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, Joshua21 είπε Υπερβάλλεις τώρα, πως γίνεται να πληρώνουμε εσύ και εγώ για τη θέση μπροστά στα πάρκινγκ των άλλων αλλά αυτοί να μην πληρώνουν? Εγω πληρωνω τελη για να χρησιμοποιω το οδοστρωμα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω εκεινη τη θεση. Εκεινοι πληρωνουν τα ιδια με εμενα και εχουν μονιμη θεση. Δε θα επρεπε να πληρωνουν παραπανω,για την αδεια; Δεν υπερβαλω,οταν η μιση πολη εχει βαλει μια αυθαιρετη ταμπελα,πανω κατω ειναι η ιδια λογικη με το να βαζεις καρεκλες ή καποιο σαπιο μηχανακι. 5 ώρες πριν, jmmys είπε Αν υπάρχει ταμπελα «Είσοδος/Έξοδος οχήματος,σας παρακαλώ μην παρκάρετε» τι κανεις; 4 ώρες πριν, Dantε είπε Αν βαλω κατω απο το σπιτι μου μια ταμπελα: "Βαριεμαι να ψαχνω να παρκαρω, μη το βαζετε παρακαλω εδω" Τι κανεις; Οτι απαντηση δωσεις, η ιδια θα ειναι και για αυτο που ρωτας. Μιλαω για μηχανη,που πιανει σαφως πολυ μικροτερο χωρο στο οδοστρωμα,στο σημειο που μπαινοβγαινει,αλλα οκ,υπαρχει περιπτωση,αναλογα με τη θεση των οχηματων,να πρεπει να κλεισω την εισοδο. Με τη μηχανη ειμαι καπως πιο ελαστικος,γιατι οι πιθανοτητες να την κλεψουν αν την αφησει πχ στο πεζοδρομιο η στο δρομο,ειναι 10πλασιες απο οτι ενος αυτοκινητου που παρκαρει εκτος παρκινγκ.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 4 hours ago, StamTheMan said: Εγω πληρωνω τελη για να χρησιμοποιω το οδοστρωμα και δεν μπορω να χρησιμοποιησω εκεινη τη θεση. Εκεινοι πληρωνουν τα ιδια με εμενα και εχουν μονιμη θεση. Δε θα επρεπε να πληρωνουν παραπανω,για την αδεια; Δεν υπερβαλω,οταν η μιση πολη εχει βαλει μια αυθαιρετη ταμπελα,πανω κατω ειναι η ιδια λογικη με το να βαζεις καρεκλες ή καποιο σαπιο μηχανακι. Το υπερβάλλεις πήγαινε στο ότι εγώ και εσύ πληρώνουμε για εκείνη τη θέση ενώ αυτοί όχι, τώρα γράφεις το ακριβώς αντίθετο δλδ ότι και εμείς και αυτοί πληρώνουν τα ίδια. Και ναι, ακούγεται άδικο να μην πληρώνουν παραπάνω για την άδεια (που σε μερικές περιπτώσεις πληρώνουν), αλλά αν το καλοσκεφτείς θα διαπιστώσεις ότι είναι απλά μία από τις πολλές σχετικές αδικίες που υπάρχουν. Το πρόβλημα πάντως στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν το δημιουργούν τα σημεία που δεσμεύουν κομμάτι του δρόμου για είσοδο/έξοδο πάρκινγκ, όταν μια πόλη χωράει πχ 5.000 σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ οι ανάγκες είναι για 15.000 μηδενική διαφορά κάνουν 100 δεσμευμένες θέσεις για πάρκινγκ, άσχετα αν είναι δεσμευμένες νόμιμα ή παράνομα.
sdikr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Παιδιά αν νομίζεται πως υπάρχει θέμα με κάποιο πάρκινγ κάνετε καταγγελία Καλό είναι να γνωρίζετε το τι ζητάει και ο κάθε δήμος για να δώσει άδεια. Σε περίπτωση οικοδομών που απο την αρχή έχουν παρκινγ είναι σχεδόν σίγουρο πως έχουν άδεια ακόμα και αν δεν αναγράφεται άδεια στις πινακίδες. Σε χώρους που πριν ήταν κάτι άλλο πχ κατάστημα και τώρα έγινε παρκιγν πρέπει να γίνει διαδικασία με τον δήμο και να πληρώσει αυτός που θέλει να το κάνει παρκινγ και εκεί παίζει κάποιος να το κάνει χωρίς άδεια
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Και καταγγελια να κανεις , δεν ασχολουνται. Ρεαλιστικα στην Ελλαδα αν εγω βαλω μια πινακιδα, δεν υπαρχει τροπος να με αναγκασει το κρατος να τη βγαλω ή να φαω προστιμο. Δυστυχως. Εκτος και αν ασχοληθει ο ιδιος ο δημαρχος. Γνωστος μου εκανε καταγγελιες και ηρθε πολεοδομια και δημος και ασχοληθηκαν μονο με το οτι ειχαν βαλει πλαστικα κολωνακια, ειχαν βαψει το οδοστρωμα και οτι το τσιμεντο σα ραμπα, δεν αφηνε κενο για το νερο στο πλαι. Και τους εκαναν προειδοποιηση να τα διορθωσουν, ουτε καν προστιμο. Δεν ασχοληθηκαν να δουν αδειες κτλ. Και τα συγκεκριμενα ηταν επιβεβαιωμενα χωρις αδειες. Ασυδοσια μεχρι αηδιας δηλαδη...
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Πάω και βρίσκω έναν ωραίο τοίχο. Στερεώνω μια σιδερένια πόρτα και βάζω πάνω μια πινακίδα "είσοδος/έξοδος πάρκιν". Βάζω και μια λαμαρίνα ή ξύλο να φαίνεται σαν ράμπα και είμαι έτοιμος, τζάμπα θέση πάρκινγκ. Όποιος πάει να παρκάρει θα το βλέπει και θα φεύγει, που να φανταστεί ότι πίσω από την πόρτα είναι απλά ένας τοίχος? Και όταν παρκάρω θα βγάζω την πινακίδα για να μην έρθει κανένας και μου κόψει κλήση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, Dantε είπε Αν βαλω κατω απο το σπιτι μου μια ταμπελα: "Βαριεμαι να ψαχνω να παρκαρω, μη το βαζετε παρακαλω εδω" Τι κανεις; Οτι απαντηση δωσεις, η ιδια θα ειναι και για αυτο που ρωτας. Αν την βάλεις πάνω στο δρόμο,θα την βγάλω και θα παρκάρω,αν την βάλεις μπροστά από δικο σου ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο,θα ψάξω κάπου αλλού. Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα βλέπεις.
cyberguy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πάω και βρίσκω έναν ωραίο τοίχο. Στερεώνω μια σιδερένια πόρτα και βάζω πάνω μια πινακίδα "είσοδος/έξοδος πάρκιν". Βάζω και μια λαμαρίνα ή ξύλο να φαίνεται σαν ράμπα και είμαι έτοιμος, τζάμπα θέση πάρκινγκ. Όποιος πάει να παρκάρει θα το βλέπει και θα φεύγει, που να φανταστεί ότι πίσω από την πόρτα είναι απλά ένας τοίχος? Και όταν παρκάρω θα βγάζω την πινακίδα για να μην έρθει κανένας και μου κόψει κλήση. εαν σου πω οτι το κάνει ένας στην γειτονιά? και όποτε παρκάρει κάποιος φωνάζει τροχαία και του κόβει κλήση? και μιλάμε για περιοχή με άπλετο πάρκινγκ, απλά θέλει να το έχει μπροστά στο σπίτι του. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν την βάλεις πάνω στο δρόμο,θα την βγάλω και θα παρκάρω, αν την βάλεις,όχι με την ανοητη επιγραφή που έγραψες,αλλα με παράκληση λόγω εισόδου/εξόδου οχήματος,μπροστά από δικο σου ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο στάθμευσης,,θα ψάξω κάπου αλλού. Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα βλέπεις. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από jmmys
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Αν την βάλεις πάνω στο δρόμο,θα την βγάλω και θα παρκάρω,αν την βάλεις μπροστά από δικο σου ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο,θα ψάξω κάπου αλλού. Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα βλέπεις. Τι λες; Δηλαδη αν βαλω μπροστα απο την εξωπορτα μου πινακιδα, σημαινει οτι ο κοσμος δε θα πρεπει να παρκαρει εκει;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Τι λες; Δηλαδη αν βαλω μπροστα απο την εξωπορτα μου πινακιδα, σημαινει οτι ο κοσμος δε θα πρεπει να παρκαρει εκει; Βάζεις το αμάξι σου μέσα εκεί ή όχι;Αν όχι θα πάρκαρα,αν ναι τότε θα πηγαίνα αλλού. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από jmmys
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Βάζεις το αμάξι σου μέσα εκεί ή όχι; Δε καθομαι να γραφω 15 φορες τα ιδια πραγματα. Αν ειναι νομιμο παρκινγκ,φυσικα και το σεβομαι και δε παρκαρω. Αν ειναι τα κλασσικα καραπαρανομα, το βαζω. End of story. Δε σεβομαι ,αυτον που δε με σεβεται. Οταν ο αλλος δημιουργει προβλημα σε μενα για τη δικη του διευκολυνση ,τοτε δε με σεβεται και ειναι γαιδουρι, οποτε δειχνω και την αναλογη συμπεριφορα. Ενας λογος που παει κατα διαολου η κοινωνια ειναι και αυτος. Αφηνουμε να κανει ο καθενας οτι θελει χωρις να τον ενοχλουμε. Το λεγομενο "τα βρισκει και τα κανει" ή "δωσε φορα στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι". Ετσι εχουμε γεμισει και αυθαιρετα κτλ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Δε καθομαι να γραφω 15 φορες τα ιδια πραγματα. Αν ειναι νομιμο παρκινγκ,φυσικα και το σεβομαι και δε παρκαρω. Αν ειναι τα κλασσικα καραπαρανομα, το βαζω. End of story. Δε σεβομαι ,αυτον που δε με σεβεται. Οταν ο αλλος δημιουργει προβλημα σε μενα για τη δικη του διευκολυνση ,τοτε δε με σεβεται και ειναι γαιδουρι, οποτε δειχνω και την αναλογη συμπεριφορα. Ενας λογος που παει κατα διαολου η κοινωνια ειναι και αυτος. Αφηνουμε να κανει ο καθενας οτι θελει χωρις να τον ενοχλουμε. Το λεγομενο "τα βρισκει και τα κανει" ή "δωσε φορα στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι". Ετσι εχουμε γεμισει και αυθαιρετα κτλ. Φαντάζομαι δεν θα διαφωνούσες να υπήρχε η οδηγική παιδεία και η ανάλογη τροχαία και τιμωρία που υπάρχει ας πούμε σε χωρες όπως η Γερμανία.
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, jmmys είπε Φαντάζομαι δεν θα διαφωνούσες να υπήρχε η οδηγική παιδεία και η ανάλογη τροχαία και τιμωρία που υπάρχει ας πούμε σε χωρες όπως η Γερμανία. Κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις