Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 On 03/06/2023 at 17:13, Dante80 said: Η Τροχαία δεν κάθεται να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια, και δεν υπάρχει και εύκολος ή γρήγορος τρόπος να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια - έτσι και αλλιώς. Σου κοτσάρει την κλήση και τέλος. C'est la vie. Έτσι νόμιζα και εγώ για χρόνια, μέχρι που βρέθηκα μπροστά σε περίπτωση που η άμεση δράση αρνήθηκε να δώσει κλήση σε αυτοκίνητο που έκλεινε την είδοσο/έξοδο πάρκιν επειδή δεν υπήρχε ταμπέλα με αριθμό αδείας του Δήμου σαν τη παρακάτω: Μόνο αν υπάρχει τέτοιος αριθμός δίνουν κλήση, αλίμονο αν τις μοίραζαν χωρίς λόγο όπως ισχυρίζεσαι, όλη μέρα θα ασχολούνταν με ενστάσεις. 2 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Πρεπει να δειτε μια πολυκατοικια στην Καλαματα, Spoiler (Με το που άνοιξε η φώτο, λέω "στην Ακρίτα είναι αυτό" 🤭) Απορώ πώς, σε μια πόλη όπου πέρασε/αμε άσχημες καταστάσεις το '86, φτιάχνουν ακόμη πιλοτές χωρίς τοιχεία 😕 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από MauroPaltoudias 1
Dante80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι νόμιζα και εγώ για χρόνια, μέχρι που βρέθηκα μπροστά σε περίπτωση που η άμεση δράση αρνήθηκε να δώσει κλήση σε αυτοκίνητο που έκλεινε την είδοσο/έξοδο πάρκιν επειδή δεν υπήρχε ταμπέλα με αριθμό αδείας του Δήμου σαν τη παρακάτω: Μόνο αν υπάρχει τέτοιος αριθμός δίνουν κλήση, αλίμονο αν τις μοίραζαν χωρίς λόγο όπως ισχυρίζεσαι, όλη μέρα θα ασχολούνταν με ενστάσεις. Αντιθέτως, έχω βρεθεί μπροστά σε περίπτωση που δόθηκε κλήση σε έξοδο πάρκινγκ (καγκελόπορτα μονοκατοικίας) χωρίς να υπάρχει αυτή η πινακίδα με αρ. απόφασης Δήμου, και χωρίς να γίνει κανένας έλεγχος για την άδεια. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από Dante80
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, Dante80 said: Αντιθέτως, έχω βρεθεί μπροστά σε περίπτωση που δόθηκε κλήση σε έξοδο πάρκινγκ (καγκελόπορτα μονοκατοικίας) χωρίς να υπάρχει αυτή η πινακίδα με αρ. απόφασης Δήμου, και χωρίς να γίνει κανένας έλεγχος για την άδεια. Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το συγκεκριμένο όργανο δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Αν προβλεπόταν να μοιράζουν κλήσεις χωρίς να υπάρχουν τέτοιες πινακίδες, δεν θα υπήρχε λόγος να δίνουν οι δήμοι τέτοιες άδειες. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από Joshua21 1
xp-user Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Στις 1/3/2023 στις 10:05 ΜΜ, Ntinaras είπε Ε θα ρθω και θα παρκαρω εξω απο τη γκαραζοπορτα και δε θα μπορεις να μου κανεις τιποτα. H τροχαια που θα ερθει δεν θα κατσει να ψαξει αν ειναι νομιμο το παρκινγκ Θα σου κόψει τη κληση και τρεχα εσυ να αποδειξεις οτι ειναι παρανομο .Για να το κανεις αυτο πρπει να κανεις ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελεια στη πολεοδομια να κανουν ερευνα και να σου απαντησουν
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Στις 4/6/2023 στις 7:55 ΜΜ, xp-user είπε H τροχαια που θα ερθει δεν θα κατσει να ψαξει αν ειναι νομιμο το παρκινγκ Θα σου κόψει τη κληση και τρεχα εσυ να αποδειξεις οτι ειναι παρανομο Πηγη.
filipprin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο νομος την μονη πινακιδα που απαιτεί εινα το σημα του απαγορεύεται το παρκινκ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.Ο αστυνομικος ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ κοβει κληση χωρίς να ρωτησει τιποτα.Αν δε υπαρχει αμαξι στο παρκιν και δεν μπορει να βγει την κοβει ακομα ποιο ευκολα . Τωρα καλως η κακως με απλη καταγελεια για κλεισιμο παρκιν ετσι γινεται. Το εχω κανει 2 φορες στο δικο μου.Την μια ημουν παρων .Δεν ζητησαν τιποτα.Βεβαια φαίνεται ολοφανερα μιας και ειναι πολυκατοικία οτι πρόκειται για νομιμα παρκιν. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από filipprin 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, xp-user είπε Παθών😁 Επειδη οι μισοι λενε ετσι και οι μισοι αλλιως,μαλλον καποια απο τα οργανα που βεβαιωσαν την κληση,δε γνωριζαν τη δουλεια τους. Ψαχνουμε να βρουμε ποια ηταν αυτα Μου φαινεται αδιανοητο τετοιο κενο. 1 ώρα πριν, filipprin είπε Ο νομος την μονη πινακιδα που απαιτεί εινα το σημα του απαγορεύεται το παρκινκ.ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ.Ο αστυνομικος ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ κοβει κληση χωρίς να ρωτησει τιποτα.Αν δε υπαρχει αμαξι στο παρκιν και δεν μπορει να βγει την κοβει ακομα ποιο ευκολα . Πηγη θελουμε. Δε γινεται ο καθενας να κοτσαρει ενα No parking εκει που πριν ηταν κοτετσι και να ειναι και νομιμος. Δε μπορεις να αξιωνεις ετσι μια θεση στο οδοστρωμα,χωρις να την πληρωνεις και να μην υπαρχει προβλεψη. Το οτι δεν εγινε σε εσενα αλλα εγινε στον απο πανω,δειχνει ενα πραμα,οτι καποιος απο τα 2 οργανα επραξε λαθος. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2023 από StamTheMan
filipprin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε γινεται ο καθενας να κοτσαρει ενα No parking εκει που πριν ηταν κοτετσι και να ειναι και νομιμος. δεν ειπα κατι τετοιο εγω . ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ.Αυτο ειπα εγω. 18 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε μπορεις να αξιωνεις ετσι μια θεση στο οδοστρωμα,χωρις να την πληρωνεις και να μην υπαρχει προβλεψη. .Δεν ειπα εγω οτι ειναι σωστο να κανει ο καθενας οτι γουσταρει. Όπως και πολλοί εδω μεσα αυτο που ειπαμε ειναι οτι η αστυνομια κακως μεν αλλα ετσι λειτουργει. Δεν ειναι δουλεια του οργανου να διαβαζει συμβολαια και πραξεις οριζοντιας ιδιοκτησιας η αλλαγης χρησης και να κρινει αν το παρκιν ειναι νομιμο η οχι.Αντε και ειδε και ενα αριθμο αδειας που ξερει αν ειναι αληθινος η οχι.Πως θα το ελενξει εκεινη την στιγμη.Θα παρει τηλ την πολεοδομια να του πει????Ειναι καθηκον αλλης υπηρεσιας αυτο και απλώς η αστυνομια όπως παντα δεν κανει τον μεσαζοντα παρα μονο αν υπαρξει καταγγελεια. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2023 από filipprin
TheCap27 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Καλησπερα. Υποθεση με πολυ ζουμι και πολυ περισσοτερη τρελα. Εχω ενοικιασει στα βορεια της Αθήνας εδω και 3 μηνες ενα διαμερισμα. Η 85 χρονη βρωμογρια που μου το εδειξε οταν ρωτησα για παρκινγκ μου ειπε οτι υπαρχει μονο ενα αλλα οτι δεν εχει προβλημα να το βαζω περα απο καμια μερα που μπορει να θελει κατι οποτε θα μου πει. Μαλιστα οταν εκλεισα το σπιτι μου εδωσε και κλειδια της γκαραζοπορτας. Εβαζα λοιπον τον αυτοκινητο τον πρωτο μηνα μπροστα απο το παρκινγκ μεχρι που μια μερα με φωναζει και μου λεει αγρια τονο να μην ξανα βαλω το αυτοκινητο στο πάρκινγκ γιατι οπως λεει νομιζε οτι θα φευγω για δουλεια το πρωι στις 8 και εγω φευγω στις 9:30 και θελει να εχει θεα στο πεζοδρομιο (μενει στο ισόγειο). Μενω καγκελο της λεω θα προσπαθησω αν βρισκω αλλου να το βαζω αλλου απλα δειχτε κατανοηση γιατι αλλα ειχαμε συμφωνησει ετσι και αλλιως. Περναει κανα διμηνο και ζητημα να το εχω βαλει εκει μπροστα απο το πάρκινγκ 4-5 φορες. Εν το μεταξυ εχει τεραστιο θεμα η περιοχη με την στάθμευση και πολλες φορες το εβαζα και 2 τετραγωνα πιο κατω για χατίρι των καλων σχεσεων. Μια μερα ομως δεν ειχε τπτ μα τπτ πουθενα και παω και για πρωτη φορα στους 3 μηνες το βαζω μεσα στο πάρκινγκ. Παω το επομενο βραδυ να γτ ηταν σκ να φυγω και 1) εχει αλλαξει κλειδαρια στο πάρκινγκ 2) μου εχει χαραξει το αυτοκινητο απο μπροστα μεχρι πισω ολο περιμετρικα με κοπιδι μεχρι την λαμαρινα βαθια (800€ ζημια) 🤡 Τηλεφωνο την αμεση δραση να καταγραψει το συμβάν και κλειδαρα να μου ανοιξει να φυγω. Τοπικο αστυνομικο τμημα την επομενη για καταγγελια κτλπ και τλκ δεν εκανα μηνυση γτ σκεφτηκα οτι δεν ειχα πως να το αποδειξω. Τους καλεσαν απλα για συστασεις. Γυρναω πισω παω να μιλησω στην γρια και την ηχογραφω. Δεν μου παραδέχεται οτι το εκανε αλλα μου λεει εν ολιγης πιο μετα την ατακα οτι αν το ξανα βαλεις θα γινουν χειροτερα. 😎💀😂 Επισης μου παραδεχεται οτι το παρκινγκ δεν εχει αδεια. Εν ολιγης το αφησα προς το παρων ετσι απο αποψη οτι δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο λόγο δουλειάς. Περασε ομως ενας μηνας και παλι δεν εβρισκα πουθενα. Αυτη την φορα πουθενα ομως. Και λεω ενταξει θα το ρισκαρω για λιγες ωρες βραδυ ειναι θα κοιμαται το πρωι θα φυγω. Ξυπναω το πρωι παω να φυγω και μου εχουν παρει τις πινακιδες.. 💀Και τωρα ειμαι σε φαση οκ τωρα θα αγαπηθεις. Η κληση εχει κοπει απο την αμεση δραση. Δεν ξερω γιατι μου πήραν τις πινακίδες αφου δεν υπηρχε οχημα μεσα και απο οσο διαβασα μονο ετσι στις παιρνουν... Πειτε τπτ ιδεες πως να της κοπει η μαγκια και να παρει το μαθημα της για την σκατοψυχια της και πως να παρω τις πινακιδες μου πισω; Μου ειπαν στο τηλ η τροχαια οτι μπορω να παω στο τοπικο τμημα της περιοχης μου και να κανω αιτηση για να ερθουν στο σπιτι να διαπιστωσουν εκεινη την στιγμη αν το παρκινγκ ειναι νομιμο. Εχετε ακουσει κατι σχετικο; Στο τοπικο τμημα που πηρα δεν ξερανε τπτ λενε. Επισης επειδη η ταμπελα του παρκινγκ ειναι βαμενη απο τπτ πιτσιρικια με σπρει και δεν ειναι φουλ ευδιακριτη σκεφτομαι να ισχυριστω αυτο για να παρω τις πινακίδες μου πισω. Πειτε ιδεες γιατι κοντευω να σαλταρω!!
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Στις 3/6/2023 στις 3:08 ΜΜ, StamTheMan είπε Θελω ομως και εγω να ρωτησω,με ποια λογικη σε γραφει η τροχαια,οταν δεν υπαρχει εμφανης αδεια παρκινγκ; Με μια ταμπελα no parking απο το τζαμπο αυτοματως τρωμε κληση; Βαση ΚΟΚ, δεν πρεπει να εμποδιζεις οχημα. Οποτε ακομα και αν δεν ειναι νομιμο το παρκινγκ, δεν μπορεις να παρκαρεις αν υπαρχει οχημα μεσα Στις 4/6/2023 στις 5:52 ΜΜ, Dante80 είπε Αντιθέτως, έχω βρεθεί μπροστά σε περίπτωση που δόθηκε κλήση σε έξοδο πάρκινγκ (καγκελόπορτα μονοκατοικίας) χωρίς να υπάρχει αυτή η πινακίδα με αρ. απόφασης Δήμου, και χωρίς να γίνει κανένας έλεγχος για την άδεια. Στις 4/6/2023 στις 6:08 ΜΜ, Joshua21 είπε Απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το συγκεκριμένο όργανο δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Αν προβλεπόταν να μοιράζουν κλήσεις χωρίς να υπάρχουν τέτοιες πινακίδες, δεν θα υπήρχε λόγος να δίνουν οι δήμοι τέτοιες άδειες. Ισως ειχε οχημα μεσα, οποτε ισχυει το απο πανω
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βαση ΚΟΚ, δεν πρεπει να εμποδιζεις οχημα. Οποτε ακομα και αν δεν ειναι νομιμο το παρκινγκ, δεν μπορεις να παρκαρεις αν υπαρχει οχημα μεσα Το εχουμε συζητησει αυτο πιο πανω,δεν εχω διαφωνησει σε αυτο. Ειναι και το μονο που εχει λογικη,μεσα σε ολη αυτην την παραλογια. 31 λεπτά πριν, TheCap27 είπε τλκ δεν εκανα μηνυση γτ σκεφτηκα οτι δεν ειχα πως να το αποδειξω Δεν ειναι μονο αυτο,αν κανεις μηνυση,θα σου κανει και εκεινη και θα αραξετε και οι 2 το βραδυ στην ψειρου. Καταγγελια στην πολεοδομια για το parking,απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει αλλος τροπος και δεν ξερω και ποσο συντομα θα προχωρησει ολο αυτο. Αλλη προταση δε μπορω να δωσω,αυτα ειναι τα νομιμα. Ειδικα αν σκεφτεσαι να μεινεις καιρο εκει,μην πας να βγαλεις ακρη με τη γρια,εχω μια σπιτονοικοκυρα ακριβως ιδια φαση και ηλικια,που δευτερα τεταρτη παρασκευη ειναι γαμω τα παιδια,τις υπολοιπες θελει να φυγω χθες γιατι θελει το σπιτι. Οπου να'ναι θα τα τιναξουν. Φιλικα,βαζε καμια παραγραφο,στραβωθηκαμε. 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ισως ειχε οχημα μεσα, οποτε ισχυει το απο πανω Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι,δε γινεται να υπαρχει τετοιο κενο. Με ακριβως την ιδια λογικη,κοτσαρω ενα No Parking στην πορτα του σπιτιου μου επειδη παρκαρω τη μηχανη μεσα.
Dantε Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, TheCap27 είπε Καλησπερα. Υποθεση με πολυ ζουμι και πολυ περισσοτερη τρελα. Εχω ενοικιασει στα βορεια της Αθήνας εδω και 3 μηνες ενα διαμερισμα. Η 85 χρονη βρωμογρια που μου το εδειξε οταν ρωτησα για παρκινγκ μου ειπε οτι υπαρχει μονο ενα αλλα οτι δεν εχει προβλημα να το βαζω περα απο καμια μερα που μπορει να θελει κατι οποτε θα μου πει. Μαλιστα οταν εκλεισα το σπιτι μου εδωσε και κλειδια της γκαραζοπορτας. Εβαζα λοιπον τον αυτοκινητο τον πρωτο μηνα μπροστα απο το παρκινγκ μεχρι που μια μερα με φωναζει και μου λεει αγρια τονο να μην ξανα βαλω το αυτοκινητο στο πάρκινγκ γιατι οπως λεει νομιζε οτι θα φευγω για δουλεια το πρωι στις 8 και εγω φευγω στις 9:30 και θελει να εχει θεα στο πεζοδρομιο (μενει στο ισόγειο). Μενω καγκελο της λεω θα προσπαθησω αν βρισκω αλλου να το βαζω αλλου απλα δειχτε κατανοηση γιατι αλλα ειχαμε συμφωνησει ετσι και αλλιως. Περναει κανα διμηνο και ζητημα να το εχω βαλει εκει μπροστα απο το πάρκινγκ 4-5 φορες. Εν το μεταξυ εχει τεραστιο θεμα η περιοχη με την στάθμευση και πολλες φορες το εβαζα και 2 τετραγωνα πιο κατω για χατίρι των καλων σχεσεων. Μια μερα ομως δεν ειχε τπτ μα τπτ πουθενα και παω και για πρωτη φορα στους 3 μηνες το βαζω μεσα στο πάρκινγκ. Παω το επομενο βραδυ να γτ ηταν σκ να φυγω και 1) εχει αλλαξει κλειδαρια στο πάρκινγκ 2) μου εχει χαραξει το αυτοκινητο απο μπροστα μεχρι πισω ολο περιμετρικα με κοπιδι μεχρι την λαμαρινα βαθια (800€ ζημια) 🤡 Τηλεφωνο την αμεση δραση να καταγραψει το συμβάν και κλειδαρα να μου ανοιξει να φυγω. Τοπικο αστυνομικο τμημα την επομενη για καταγγελια κτλπ και τλκ δεν εκανα μηνυση γτ σκεφτηκα οτι δεν ειχα πως να το αποδειξω. Τους καλεσαν απλα για συστασεις. Γυρναω πισω παω να μιλησω στην γρια και την ηχογραφω. Δεν μου παραδέχεται οτι το εκανε αλλα μου λεει εν ολιγης πιο μετα την ατακα οτι αν το ξανα βαλεις θα γινουν χειροτερα. 😎💀😂 Επισης μου παραδεχεται οτι το παρκινγκ δεν εχει αδεια. Εν ολιγης το αφησα προς το παρων ετσι απο αποψη οτι δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο λόγο δουλειάς. Περασε ομως ενας μηνας και παλι δεν εβρισκα πουθενα. Αυτη την φορα πουθενα ομως. Και λεω ενταξει θα το ρισκαρω για λιγες ωρες βραδυ ειναι θα κοιμαται το πρωι θα φυγω. Ξυπναω το πρωι παω να φυγω και μου εχουν παρει τις πινακιδες.. 💀Και τωρα ειμαι σε φαση οκ τωρα θα αγαπηθεις. Η κληση εχει κοπει απο την αμεση δραση. Δεν ξερω γιατι μου πήραν τις πινακίδες αφου δεν υπηρχε οχημα μεσα και απο οσο διαβασα μονο ετσι στις παιρνουν... Πειτε τπτ ιδεες πως να της κοπει η μαγκια και να παρει το μαθημα της για την σκατοψυχια της και πως να παρω τις πινακιδες μου πισω; Μου ειπαν στο τηλ η τροχαια οτι μπορω να παω στο τοπικο τμημα της περιοχης μου και να κανω αιτηση για να ερθουν στο σπιτι να διαπιστωσουν εκεινη την στιγμη αν το παρκινγκ ειναι νομιμο. Εχετε ακουσει κατι σχετικο; Στο τοπικο τμημα που πηρα δεν ξερανε τπτ λενε. Επισης επειδη η ταμπελα του παρκινγκ ειναι βαμενη απο τπτ πιτσιρικια με σπρει και δεν ειναι φουλ ευδιακριτη σκεφτομαι να ισχυριστω αυτο για να παρω τις πινακίδες μου πισω. Πειτε ιδεες γιατι κοντευω να σαλταρω!! Σοβαρα σου εκανε 800 ευρω ζημια και δε της εκανες μηνυση; Μεσα στο παρκινγκ το ειχες, εφοσον εχει κλειδι, προσβαση εσυ και αυτη εχεις αρα μια χαρα αποδεικνυεις οτι αυτη θα εκανε τη δουλεια. Να πας και στο αστυνομικο τμημα να τους πεις οτι πως με γραψατε μπροστα σε "παρκινγκ" που δεν εχει αδεια. Ειχε αυτοκινητο μεσα οταν το αφησες; Εαν ναι τοτε ,ναι τη τρως. Γενικα να κανεις και καταγγελια για το παρκινγκ στη πολεοδομια. Και στη θεση σου θα τη φεσωνα σε νοικια την αξια της ζημιας που σου εκανε και μετα θα εφευγα απο το σπιτι και αστη να κουρευεται. 1
Dinos1973 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, TheCap27 είπε Καλησπερα. Υποθεση με πολυ ζουμι και πολυ περισσοτερη τρελα. Εχω ενοικιασει στα βορεια της Αθήνας εδω και 3 μηνες ενα διαμερισμα. Η 85 χρονη βρωμογρια που μου το εδειξε οταν ρωτησα για παρκινγκ μου ειπε οτι υπαρχει μονο ενα αλλα οτι δεν εχει προβλημα να το βαζω περα απο καμια μερα που μπορει να θελει κατι οποτε θα μου πει. Μαλιστα οταν εκλεισα το σπιτι μου εδωσε και κλειδια της γκαραζοπορτας. Εβαζα λοιπον τον αυτοκινητο τον πρωτο μηνα μπροστα απο το παρκινγκ μεχρι που μια μερα με φωναζει και μου λεει αγρια τονο να μην ξανα βαλω το αυτοκινητο στο πάρκινγκ γιατι οπως λεει νομιζε οτι θα φευγω για δουλεια το πρωι στις 8 και εγω φευγω στις 9:30 και θελει να εχει θεα στο πεζοδρομιο (μενει στο ισόγειο). Μενω καγκελο της λεω θα προσπαθησω αν βρισκω αλλου να το βαζω αλλου απλα δειχτε κατανοηση γιατι αλλα ειχαμε συμφωνησει ετσι και αλλιως. Περναει κανα διμηνο και ζητημα να το εχω βαλει εκει μπροστα απο το πάρκινγκ 4-5 φορες. Εν το μεταξυ εχει τεραστιο θεμα η περιοχη με την στάθμευση και πολλες φορες το εβαζα και 2 τετραγωνα πιο κατω για χατίρι των καλων σχεσεων. Μια μερα ομως δεν ειχε τπτ μα τπτ πουθενα και παω και για πρωτη φορα στους 3 μηνες το βαζω μεσα στο πάρκινγκ. Παω το επομενο βραδυ να γτ ηταν σκ να φυγω και 1) εχει αλλαξει κλειδαρια στο πάρκινγκ 2) μου εχει χαραξει το αυτοκινητο απο μπροστα μεχρι πισω ολο περιμετρικα με κοπιδι μεχρι την λαμαρινα βαθια (800€ ζημια) 🤡 Τηλεφωνο την αμεση δραση να καταγραψει το συμβάν και κλειδαρα να μου ανοιξει να φυγω. Τοπικο αστυνομικο τμημα την επομενη για καταγγελια κτλπ και τλκ δεν εκανα μηνυση γτ σκεφτηκα οτι δεν ειχα πως να το αποδειξω. Τους καλεσαν απλα για συστασεις. Γυρναω πισω παω να μιλησω στην γρια και την ηχογραφω. Δεν μου παραδέχεται οτι το εκανε αλλα μου λεει εν ολιγης πιο μετα την ατακα οτι αν το ξανα βαλεις θα γινουν χειροτερα. 😎💀😂 Επισης μου παραδεχεται οτι το παρκινγκ δεν εχει αδεια. Εν ολιγης το αφησα προς το παρων ετσι απο αποψη οτι δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο λόγο δουλειάς. Περασε ομως ενας μηνας και παλι δεν εβρισκα πουθενα. Αυτη την φορα πουθενα ομως. Και λεω ενταξει θα το ρισκαρω για λιγες ωρες βραδυ ειναι θα κοιμαται το πρωι θα φυγω. Ξυπναω το πρωι παω να φυγω και μου εχουν παρει τις πινακιδες.. 💀Και τωρα ειμαι σε φαση οκ τωρα θα αγαπηθεις. Η κληση εχει κοπει απο την αμεση δραση. Δεν ξερω γιατι μου πήραν τις πινακίδες αφου δεν υπηρχε οχημα μεσα και απο οσο διαβασα μονο ετσι στις παιρνουν... Πειτε τπτ ιδεες πως να της κοπει η μαγκια και να παρει το μαθημα της για την σκατοψυχια της και πως να παρω τις πινακιδες μου πισω; Μου ειπαν στο τηλ η τροχαια οτι μπορω να παω στο τοπικο τμημα της περιοχης μου και να κανω αιτηση για να ερθουν στο σπιτι να διαπιστωσουν εκεινη την στιγμη αν το παρκινγκ ειναι νομιμο. Εχετε ακουσει κατι σχετικο; Στο τοπικο τμημα που πηρα δεν ξερανε τπτ λενε. Επισης επειδη η ταμπελα του παρκινγκ ειναι βαμενη απο τπτ πιτσιρικια με σπρει και δεν ειναι φουλ ευδιακριτη σκεφτομαι να ισχυριστω αυτο για να παρω τις πινακίδες μου πισω. Πειτε ιδεες γιατι κοντευω να σαλταρω!! Φευγεις απο εκει εχθες..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις