Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που πιάσαμε την κουβέντα, για ποιον λόγο η Αδεια παρκινγκ έχει επάνω και χρονολογία? Πρέπει να την ανανεώνεις κάθε χρόνο?  εαν όχι τότε το παρκινγκ δεν θεωρείτε νόμιμο?

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, cyberguy είπε

τωρα που πιάσαμε την κουβέντα, για ποιον λόγο η Αδεια παρκινγκ έχει επάνω και χρονολογία? Πρέπει να την ανανεώνεις κάθε χρόνο?  εαν όχι τότε το παρκινγκ δεν θεωρείτε νόμιμο?

Για τον ίδιο λόγο που επίσης κάθε απόφαση/νόμος/whateva έχει και χρονολογία, πχ Π.Δ. 116/2004 ή Ν. 4830/2021, αν δεν γράφει χρονολογία κανείς δεν θα μπορέσει να το βρει.

Επίσης για να βρεις την ισχύ μιας τέτοιας απόφασης θα πρέπει να διαβάσεις την συγκεκριμένη απόφαση, δεν ισχύουν τα ίδια για όλες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε να μου λύσετε κ μένα μια απορία.. εδώ κ μήνες παρατηρώ ένα μέρος που κάποτε θεωρώ πως μπαινοβγαίνε αυτοκίνητο για αυτό κ έχει ακόμα ταμπέλα μην παρκάρετε κ είχαν κάνει κ ανηφοριτσα στο πεζοδρόμιο.. πλέον όμως τουλάχιστον 5-6 μήνες δεν υπάρχει καν αυτοκίνητο. Κ φυσικά ο κόσμος δεν παρκάρει εκεί λόγο της ταμπέλας. Παρκάρουν πάντα αριστερά κ δεξιά αλλά όχι εκεί... Κ έρχομαι να ρωτήσω πόσο νόμιμο είναι αυτό;;;; Κ αν εγώ παρκάρω εκεί θα έχω θέμα;;;

Δημοσ.
Στις 2/3/2023 στις 3:30 ΜΜ, MikeJ είπε

Πάντως 99 στα 100 πάρκιγνκ δεν έχουν σε εμφανή σημείο την επίσημη ταμπέλα με τον αριθμό αδείας

Δεν εχουν αδεια θες  να πεις.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Μπορείτε να μου λύσετε κ μένα μια απορία.. εδώ κ μήνες παρατηρώ ένα μέρος που κάποτε θεωρώ πως μπαινοβγαίνε αυτοκίνητο για αυτό κ έχει ακόμα ταμπέλα μην παρκάρετε κ είχαν κάνει κ ανηφοριτσα στο πεζοδρόμιο.. πλέον όμως τουλάχιστον 5-6 μήνες δεν υπάρχει καν αυτοκίνητο. Κ φυσικά ο κόσμος δεν παρκάρει εκεί λόγο της ταμπέλας. Παρκάρουν πάντα αριστερά κ δεξιά αλλά όχι εκεί... Κ έρχομαι να ρωτήσω πόσο νόμιμο είναι αυτό;;;; Κ αν εγώ παρκάρω εκεί θα έχω θέμα;;;

Αφου έχει άδεια δεν μπορείς να παρκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Kikhnt είπε

Κ έρχομαι να ρωτήσω πόσο νόμιμο είναι αυτό;;;; Κ αν εγώ παρκάρω εκεί θα έχω θέμα;;;

Αν δεν εχει αδεια,που πιθανοτατα δεν εχει,δεν ειναι νομιμο parking.
Σιγουρα θα εχεις θεμα,γιατι αυτοι οι ανθρωποι εχουν αγνοια του νομου ( απλα βαζουν ταμπελα και αυτοματως κανουν την αυλη παρκινγκ ) και συσωρευμενη βλακεια απο τοσα χρονια.

Θελω ομως και εγω να ρωτησω,με ποια λογικη σε γραφει η τροχαια,οταν δεν υπαρχει εμφανης αδεια παρκινγκ;
Με μια ταμπελα no parking απο το τζαμπο αυτοματως τρωμε κληση;

Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αφου έχει άδεια δεν μπορείς να παρκάρεις.

Δεν ειπε οτι εχει αδεια.
Ταμπελα εχει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Αν δεν εχει αδεια,που πιθανοτατα δεν εχει,δεν ειναι νομιμο parking.
Σιγουρα θα εχεις θεμα,γιατι αυτοι οι ανθρωποι εχουν αγνοια του νομου ( απλα βαζουν ταμπελα και αυτοματως κανουν την αυλη παρκινγκ ) και συσωρευμενη βλακεια απο τοσα χρονια.

Θελω ομως και εγω να ρωτησω,με ποια λογικη σε γραφει η τροχαια,οταν δεν υπαρχει εμφανης αδεια παρκινγκ;
Με μια ταμπελα no parking απο το τζαμπο αυτοματως τρωμε κληση;

Δεν ειπε οτι εχει αδεια.
Ταμπελα εχει.

Υπέθεσα ταμπέλα με τον αριθμό άδειας  κλπ . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Υπέθεσα ταμπέλα με τον αριθμό άδειας  κλπ . 

Το καταλαβα,αλλα ποσο πιθανο ειναι να παιζει αυτο;

Στα τοσα χιλιαδες No Parking,ποσες φορες εχεις δει ταμπελα με αριθμο αδειας;

Αν γνωριζεις,απαντησε μου και στο αλλο που ρωτησα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δηλαδη αμα κοτσαρω εγω μια πινακιδα με αριθμο αδειας κουκουρουκου τι ακριβώς θα κανεις εσυ????

Επισεις δεν υπαρχει πουθενα υποχρεωση απο το νομο για πινακιδα αδειας παρα μονο για το σημα απαγορευται το παρκαρισμα.

Ακομα θα εκπλαγεις για το ποσα παρκιν ειναι νομιμα παρολο που η λογικη η δικια σου σε εξυπηρετεί να σκεφτεσαι το αντιθετο.

Εμενα ειναι γραμμένο στο συμβολαιο ως παρακολούθημα του ακινητου απο κατασκευης νομιμοτατο και ποτε δεν ζητηθηκε να θυροκοληθει ο αριθμός αδεια παρολο που υπαρχει .Εσυ με την δικια σου λογικη θα το εβγαζες παρανομο.

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ακομα θα εκπλαγεις για το ποσα παρκιν ειναι νομιμα παρολο που η λογικη η δικια σου σε εξυπηρετεί να σκεφτεσαι το αντιθετο.

Οτι να΄ναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Τροχαία δεν κάθεται να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια, και δεν υπάρχει και εύκολος ή γρήγορος τρόπος να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια - έτσι και αλλιώς. Σου κοτσάρει την κλήση και τέλος.

C'est la vie.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dante80 είπε

Σου κοτσάρει την κλήση και τέλος.

Ελλαδισταν δλδ.

Και ο αλλος ο γελοιος που εχει το παρανομο παρκινγκ,συνεχιζει να κανει τα ιδια.

Διαβασα ομως στο σημειο του ΚΟΚ που αφορα το παρανομο παρκαρισμα και λεει οτι απαγορευεται να μπλοκαρεις την εξοδο σε οχημα που βρισκεται παρκαρισμενο εντος.
Μηπως εκει πατανε οι τροχαιοι και γραφουν  την κληση;

Μηπως οταν καποιος θελει να μπει,τοτε πρεπει να ελεγχθει  αν υπαρχει αδεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μηπως οταν καποιος θελει να μπει,τοτε πρεπει να ελεγχθει  αν υπαρχει αδεια;

Υποθέτω πως η κατάσταση θα είναι η ίδια. Η Τροχαία δεν κάθεται να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια, και δεν υπάρχει και εύκολος ή γρήγορος τρόπος να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια - έτσι και αλλιώς. 

Ενδεχομένως μια λύση στο πρόβλημα θα ήταν η υποχρέωση αναγραφής του αριθμού της άδειας σε εμφανές σημείο (ας πούμε ταμπέλα στον χώρο πάρκινγκ) ώστε να είναι δυνατή η άμεση ηλεκτρονική διασταύρωση. 

Και μετά ξύπνησα. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Την αυλή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις αφού είναι ιδιόκτητη δεν χρειάζεται καμιά άδεια, αν θες έξω στον δρόμο μια θέση δική σου αλλάζει το πράγμα αλλά εκεί θα πρέπει να το επισημάνεις με πινακίδα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Την αυλή μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις αφού είναι ιδιόκτητη δεν χρειάζεται καμιά άδεια, αν θες έξω στον δρόμο μια θέση δική σου αλλάζει το πράγμα αλλά εκεί θα πρέπει να το επισημάνεις με πινακίδα.

Την αυλη μπορεις να την κανεις οτι θες,αλλα δε μπορεις με ενα σημα parking να μου απαγορευεις να παρκαρω.

9 ώρες πριν, Dante80 είπε

και δεν υπάρχει και εύκολος ή γρήγορος τρόπος να κοιτάξει αν υπάρχει άδεια - έτσι και αλλιώς

Καμια ελπιδα δηλαδη.

Δε μπορεις να κανεις τιποτα.

Πρεπει να δειτε μια πολυκατοικια στην Καλαματα,που εχουν ξεχωριστες θεσεις ο καθενας,αλλα ολες μπαινουν και βγαινουν απο το δρομο,δεν εχουν εισοδο δλδ.
Σχεδον ενα τετραγωνο πιασμενο απο μουφα θεσεις parking,σε αρκετα κεντρικο σημειο,με καφετερια και γυμναστηριο απεναντι.

https://www.instantstreetview.com/@37.031838,22.116066,297.36h,8.47p,0z,Zts3JYZSi2gMLq5Xy32Zlg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...