Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Ειμαι σιγουρος οτι τα πραματα  δεν εγιναν οσο αθωα  οσο μας τα εγραψες.

Εδω δεν ηξερες αν μπορει να σου ερθει κληση στο σπιτι,τωρα εχεις και γνωμη σχετικα με "ειδικους λογους; 
Οτι θελουν μπορουν να γραψουν,το πιο απλο ειναι οτι σου  εκαναν νοημα και εσυ δε σταματησες.
Εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εγινε ετσι;
Παλι καλα που το εψαξες.

Βεβαια μπορω να το αποδειξω..

Απο εκει και περα δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για το τι εγινε. Το βασικο ερωτημα μπορεις να το εξετασεις χωρις το δικο μου παραδειγμα στο κατω κατω..

Οι απο πανω οπως και εσυ παραθεσατε παραδειγματα..

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ε τι να σου πω τώρα, αυτά μου είπε. Και χαρακτηριστικά πρόσθεσε πως αν γράφαμε την κάθε παράβαση που βλέπαμε, δε θα κάναμε ποτέ τη δουλειά για την οποία βγήκαμε (άσχετη με τον ΚΟΚ). Τέλος πάντων, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης αλλά έχω δει πολλές φορές αστυνομικούς σε περιπολικά ή μηχανές να παραβλέπουν παραβάσεις (π.χ. κλειστή όλη η λωρίδα απο διπλοπαρκαρισμένο και το περιπολικό να το προσπερνάει)

Και εγώ μπορώ να επιβεβαίωσω. Δούλευα σε μαγαζί σε πεζόδρομο, όπου απαγορεύονταν η διέλευση οχημάτων. Συχνά πυκνά πέρναγε η ΔΙΑΣ ή περιπολικό και βρίσκονταν φάτσα με φάτσα με άλλα οχήματα και μηχανάκια και δεν έκαναν τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, trelospanta είπε

Βεβαια μπορω να το αποδειξω..

Τιποτα δε μπορεις να αποδειξεις,και δε θα ασχοληθει κανεις παραπερα εαν κανεις ενσταση.

Οταν ειναι ο λογος σου εναντια στον αστυνομικο,τοτε μετραει ο λογος του αστυνομικου.

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...