Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Υπαρχει περίπτωση  όργανο της αστυνομίας να βεβαιώσει παράβαση κρατόντας μόνο τον αριθμό πινακίδας,χωρίς να σου γνωστοποιήσει αυτοπροσώπος την κλήση?

Πρόσφατα βρέθηκα με το δίκυκλο σε ένα φανάρι και απλα τσίμπησα λίγο παραπάνω το φρένο με αποτέλεσμα το ελαστικό να σπινιάρει σε έναν βαθμό. Στο φανάρι δίπλα μου , πολιτικό όχημα με αστυνομικούς μέσα..Πορευτήκαμε μαζί 15 δευτερόλεπτα μέχρι να έρθει το πράσινο και έπειτα πήρε ο καθένας τον δρόμο του.

Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι με αγριόκοιταξαν άλλα ισώς ηταν ιδέα μου..

Αν υπάρχει παράβαση , τι παράβαση είναι? απότομο φρενάρισμα?  Μπορούν να στείλουν "ραβασάκι" σπίτι ?

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι. Έτσι νόμιζα κι εγώ μια φορά οτι με ακολούθησαν γιατί έκανα αναστροφή στην Καβάλας με περιπολικό απο πίσω μου και τελικά ήθελαν να σταματήσουν στο περίπτερο για τσιγάρα. Συν οτι αστυνομικοί με πολιτικά δεν ειναι τροχαία. Ασε που δεν έκανες και τίποτα παράνομο.

Δημοσ.

καλημέρα τρελόπαιδο. πάμε καταρχάς από τα απλά.

φρενάρωντας πιο απότομα δε σπινιάρει ο τροχός. μπλοκάρει.

στο φρενάρισμα δίπλα τους ακούστηκε και κάνας θόρυβος από το φρενάρισμα;

στα υπόλοιπα πως είσαι; προβλεπέ κράνος-μπουφάν-γάντια ή χύμα στο κύμα μαύρο γυαλί μαύρο μπουφάν και αθλητικό ναηκ ερ μαξ;

καθρέφτες υπάρχουν;

εξατμισόνι προβλεπέ ή κανα μπουρί από ιμπρέζα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

καλημέρα τρελόπαιδο. πάμε καταρχάς από τα απλά.

φρενάρωντας πιο απότομα δε σπινιάρει ο τροχός. μπλοκάρει.

στο φρενάρισμα δίπλα τους ακούστηκε και κάνας θόρυβος από το φρενάρισμα;

στα υπόλοιπα πως είσαι; προβλεπέ κράνος-μπουφάν-γάντια ή χύμα στο κύμα μαύρο γυαλί μαύρο μπουφάν και αθλητικό ναηκ ερ μαξ;

καθρέφτες υπάρχουν;

εξατμισόνι προβλεπέ ή κανα μπουρί από ιμπρέζα;

Σωστή παρατήρηση. Κοίτα έναν θόρυβο τον έκανε.Κράνος,πινακίδες,καθρέπτες όλα τα υπόλοιπα προβλεπόμενα! 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, trelospanta είπε

Υπαρχει περίπτωση  όργανο της αστυνομίας να βεβαιώσει παράβαση κρατόντας μόνο τον αριθμό πινακίδας,χωρίς να σου γνωστοποιήσει αυτοπροσώπος την κλήση?

Ναι, αλλά δεν αφορά τη δική σου περίπτωση. Φάε το αρνάκι σου χαλαρός, μην ανησυχείς

49 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Συν οτι αστυνομικοί με πολιτικά δεν ειναι τροχαία.

Και η ΑΔ δεν είναι τροχαία και τα περιπολικά ΑΤ δεν είναι τροχαία αλλά γράφουν κανονικά. 

Δημοσ.

δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν υπήρχε, δε θα σε αφήνανε να φύγεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, εγώ με μηχανάκι και αυτοί με περιπολικό όπου κάνανε αναστροφή και με κυνηγήσανε. Αν νομίζουν ότι κάτι δε πάει καλά σε σταματάνε. Δε θα σε αφήσουν να φύγεις και θα σου στείλουν κλήση στο σπίτι.  Εκτός αν έβαλες φωτιά στην άσφαλτο και σε χάσανε

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ναι, αλλά δεν αφορά τη δική σου περίπτωση. Φάε το αρνάκι σου χαλαρός, μην ανησυχείς

Και η ΑΔ δεν είναι τροχαία και τα περιπολικά ΑΤ δεν είναι τροχαία αλλά γράφουν κανονικά. 

Γενικά όσοι δε βγουν να γράψουν αλλά για άλλη δουλειά, δε δίνουν σημασία ο,τι και να γίνει, εκτός αν είναι κάποια χοντράδα (π.χ. ατύχημα ή να πας σε αναποδη κατεύθυνση). Αυτά απο θείο ταξίαρχο στην ΕΛΑΣ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Αυτά απο θείο ταξίαρχο στην ΕΛΑΣ

Να του πεις του θείου ότι δεν έχει ιδέα από αστυνομία αν εννοεί και αν έχει πει αυτά που γράφεις

2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γενικά όσοι δε βγουν να γράψουν αλλά για άλλη δουλειά, δε δίνουν σημασία ο,τι και να γίνει

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ε τι να σου πω τώρα, αυτά μου είπε. Και χαρακτηριστικά πρόσθεσε πως αν γράφαμε την κάθε παράβαση που βλέπαμε, δε θα κάναμε ποτέ τη δουλειά για την οποία βγήκαμε (άσχετη με τον ΚΟΚ). Τέλος πάντων, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης αλλά έχω δει πολλές φορές αστυνομικούς σε περιπολικά ή μηχανές να παραβλέπουν παραβάσεις (π.χ. κλειστή όλη η λωρίδα απο διπλοπαρκαρισμένο και το περιπολικό να το προσπερνάει)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τέλος πάντων, δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης

Ούτε εγώ απλά έχω την εντύπωση ότι σε άλλο πράγμα αναφερόμουν εγώ απ' ότι εσύ. Ας το αφήσουμε ως έχει 😊

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γενικά όσοι δε βγουν να γράψουν αλλά για άλλη δουλειά, δε δίνουν σημασία ο,τι και να γίνει, εκτός αν είναι κάποια χοντράδα (π.χ. ατύχημα ή να πας σε αναποδη κατεύθυνση). Αυτά απο θείο ταξίαρχο στην ΕΛΑΣ

Περασα  κοκκινο με το παπι πανω στη δουλεια,αδειο οδοστρωμα,στα 100 μετρα ειναι ενα navara και δε δινω σημασια,φτανοντας πιο κονταβλεπω οτι ηταν navara της ΟΠΚΕ.Moυ πατησαν τη δευτερη σειρηνα,με κοιταξαν και εφυγαν.

Δημοσ.

παιδιά ισχύει αυτό που γράφτηκε. συνήθως όταν βγαίνουν έξω,  ασχολούνται με το θέμα για το οποίο έχουν βγει. Εννοείται ότι αν κάνεις κάτι χτυπητό θα ασχοληθούν και μαζί σου.

Δημοσ.
Στις 2/5/2021 στις 10:53 ΠΜ, trelospanta είπε

Πρόσφατα βρέθηκα με το δίκυκλο σε ένα φανάρι και απλα τσίμπησα λίγο παραπάνω το φρένο με αποτέλεσμα το ελαστικό να σπινιάρει σε έναν βαθμό.

Πες την αληθεια,και ασε τα σαπια. Επιτηδες το εκανες. Και το ελαστικο μπλοκαρε,δε σπινιαρε.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Πες την αληθεια,και ασε τα σαπια. Επιτηδες το εκανες. Και το ελαστικο μπλοκαρε,δε σπινιαρε.

Ανεφερα οτι το εκανα κατα λαθος; Πραγματι μπλοκαρε ο τροχος με συνοδεια θορυβου.

Ακομα και να με σταματουσαν,για συσταση το πολυ θα αξιζε το κοπο..

Απο εκει και περα επειδη το εψαξα. Αν δεν γινει επι τοπου κατι,ακομα και να σε γραψουν χρειαζεται ειδικη χαρτουρα για να αναλυσουν τους ειδικους λογους που δεν σε σταματησαν επι τοπου ενω μπορουσαν..

Υπερβολικη θεωρια για ενα απλο φρεναρισμα γενικως..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trelospanta είπε

Ανεφερα οτι το εκανα κατα λαθος;

Ειμαι σιγουρος οτι τα πραματα  δεν εγιναν οσο αθωα  οσο μας τα εγραψες.

1 λεπτό πριν, trelospanta είπε

Αν δεν γινει επι τοπου κατι,ακομα και να σε γραψουν χρειαζεται ειδικη χαρτουρα για να αναλυσουν τους ειδικους λογους που δεν σε σταματησαν επι τοπου ενω μπορουσαν..

Εδω δεν ηξερες αν μπορει να σου ερθει κληση στο σπιτι,τωρα εχεις και γνωμη σχετικα με "ειδικους λογους; 
Οτι θελουν μπορουν να γραψουν,το πιο απλο ειναι οτι σου  εκαναν νοημα και εσυ δε σταματησες.
Εσυ μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εγινε ετσι;
Παλι καλα που το εψαξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...