Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, τις τελευταίες μέρες ο υπολογιστής έχει αρχίσει να κάνει αυτόματες και τυχαίες επανεκκινήσεις (τρέχω Windows 10), παρατήρησα (δεν ξέρω αν είναι τυχαίο) ότι ξεκίνησε από όταν άρχισα να διασυνδέω με wifi τον υπολογιστή με την νέα μου lg smart tv, λέτε να φταίει αυτό;

Έχω κάνει scan με το malwarebytes, δεν βρίσκει κάτι.

Τι κάνω; Format και εγκατάσταση ξανά του λειτουργικού;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξε τις ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους. Αν δεν ξέρεις πως, πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και δώσε sysdm.cpl

Πήγαινε στην καρτέλα Για Προχωρημένους και πάτα Εκκίνηση στην Εκκίνηση και αποκατάσταση και ξετσεκάρισε το Αυτόματη επανεκκίνηση στην Αποτυχία συστήματος.

spacer.png

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα κάνει επανεκκίνηση και θα σου δείξει μπλε οθόνη με κάποιους κωδικούς στο κάτω μέρος. Ανέβασε εικόνα από το σφάλμα. Μας ενδιαφέρει το κάτω μέρος περισσότερο με το stop error.

Πάντως σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα έφταιγαν οι μνήμες καθώς προσπαθούσα να τις χρονίσω στις αναγραφόμενες τιμές από το bios αλλά ενώ τα δεχόταν και ξεκινούσε κανονικά το σύστημα μου έκανε επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα και σε τυχαίες στιγμές.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Τέρης Α.: Όχι δεν πετάει μπλε οθόνη, κάνει επανεκκίνηση, το τροφοδοτικό είναι το: PSU Corsair CXM Series 750 W 80+ Bronze

micos000:  Έκανα αυτό που μου είπες, αλλά δεν έβγαλε μπλε οθόνη, απλά πάγωσε την εικόνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...