alexpap Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε Εχω mac και ολα δουλευουν πενα. Εκτος απο το macOS Bug Sur....... Ζωή χωρίς προβλήματα είναι σαν το φαγητό χωρίς αλάτι. Σου προτείνω να βάλεις Windows.
tommybertsen Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, PeterMay είπε Tι λέτε τώρα? Τα 10αρια είναι απροβληματιστα! Δεν υπάρχουν πρόβληματα τύπου Wifi drop, ή corrupt drivers μετά από κάθε update, ή ξαφνική ενεργοποίηση του προσωρινού χρήστη, ή θέματα με ODBC, ή θέματα με Ethernet cable unplug BSOD, ή θέματα με Net 4.0 apps, ή θέματα υπερβολικής χρήσης μνήμης απο explorer.exe, ή θέματα με παύση αναγνώρισης της ενσωματωμένης μνήμης λάπτοπ, η θέματα με τον bootloader / dual boot, ή θέματα με ξαφνικά Office uninstall, ή θέματα με τα ίδια τα Windows όταν το όνομα χρήστη έχει ελληνικούς χαρακτήρες, η θέματα με το msconfig, η θέματα όταν ο χρήστης δηλωθεί σαν administrator η σε άλλη ομάδα χρηστών μέσα στο netplwiz... Ποιος πιστεύει διαφορετικά, να τον κοιτάξω με το γερακισιο μου μάτι - το δεξί το καλό. Πέρα από την ανάγκη να επανεγκατεστηθούν 2-3 εφαρμογές (με κυριότερη το RivaTuner) μετά από κάποια updates, δεν έχω δει κανένα πρόβλημα από τα παραπάνω 🤔 Όταν χρησιμοποίησα 2 οθόνες, δεν είχα πρόβλημα as well. Βέβαια για να πω του στραβού το δίκιο, έχω πολλά θέματα με τη ενδοδικτυακή σύνδεση (προσπαθώ να επικοινωνήσω με το HTPC , πολλές φορές, μάταια). Και ενώ είχε λυθεί, επανήλθε. Δεν είναι κάτι που είναι "deal breaker" για μένα, αλλά είναι ενοχλητικό. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2021 από tommybertsen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα