TravelGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας σήμερα έκλεισα ραντεβού για εμβόλιο covid ηλικιακή ομάδα 45-49 αλλά δεν μου γράφει κάπου ποιο θα κάνω. Γνωρίζεται πως μπορώ να μάθω; σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από TravelGR
Georgram Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Από όσο έχω ακούσει από τον χρόνο που χρειάζεται για να κανεις την δεύτερη δόση! Ποτέ είναι η πρώτη και ποτέ η δεύτερη;
Miracle Worker Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Νομίζω από το εμβολιαστικό κέντρο. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα, αλλά από αυτά που έχω ακούσει κάθε κέντρο κάνει συγκεκριμένο μόνο εμβόλιο.
nyne Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μπορείς να καταλάβεις εύκολα με βάση τις ημερομηνίες.Το astra zeneca έχει διαφορά τουλάχιστον 8 εβδομάδων για τη δεύτερη δόση,τα moderna κ Pfizer έχουν λιγότερο από ένα μήνα.Τελος το Johnson είναι μια δόση οπότε δεν έχει δεύτερο ραντεβού. 4
TravelGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, nyne είπε Μπορείς να καταλάβεις εύκολα με βάση τις ημερομηνίες.Το astra zeneca έχει διαφορά τουλάχιστον 8 εβδομάδων για τη δεύτερη δόση,τα moderna κ Pfizer έχουν λιγότερο από ένα μήνα.Τελος το Johnson είναι μια δόση οπότε δεν έχει δεύτερο ραντεβού. 14 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Νομίζω από το εμβολιαστικό κέντρο. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα, αλλά από αυτά που έχω ακούσει κάθε κέντρο κάνει συγκεκριμένο μόνο εμβόλιο. 18 λεπτά πριν, Georgram είπε Από όσο έχω ακούσει από τον χρόνο που χρειάζεται για να κανεις την δεύτερη δόση! Ποτέ είναι η πρώτη και ποτέ η δεύτερη; Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! Σήμερα έκλεισα ΓΝΘ Παπαγεωργίου (2) Θεσσαλονίκη και δεν μου έδωσε ούτε μου δίνει την επιλογή να κλείσω την δεύτερη δόση. Στο email μου στείλανε αυτό: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προγραμματισμένα ραντεβού σας για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, θα πραγματοποιηθούν σε δύο (2) δόσεις, όπως περιγράφονται παρακάτω:
Georgram Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δεν νομίζω να έχεις την επιλογή να επιλέξεις εσυ την δεύτερη δόση! Αυτό πάει βάση του εμβολίου που θα κανεις! Ημερομηνίες δεν σου δίνει να μας πεις; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις