chrismilo91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Καλησπέρα Ινσομνια. , θα μπω κατευθείαν στο θέμα και καλό θα ήταν τα σχόλια να επικεντρωθούν στο θέμα μου και όχι στην εμπειρία μου. Νεος οδηγός παιδιά δεν έχω δώσει για Α1 οδήγηση έχω περάσει σήματα , ήταν να δώσω απλά δεν έκατσε.Anyway… έφτασα 20 ετών έχω κάνει και μια καβάτζα λέω τον χειμώνα που μας έρχεται να βρω και μια δουλειά γιατί δουλεύω μόνο σεζόν να συντηρώ τη μηχανή μου γιατί βαρέθηκα τα αστικά. (Σπουδάζω και ειμαι οικονομικό άτομο αλλά άσχετο) Στο θέμα μας λέω να δώσω για Α2 αν πάνε καλά τα πράγματα όμως σε αυτή την κατηγορία επειδή είμαι κρουζερ τύπος δεν μ τράβηξε τίποτα την προσοχή. Είδα ένα πανέμορφο κρουζερ το Harley Davidson Sporster 833 iron , έρωτας , τρελάθηκα όμως το Α2 είναι μαξ 400 cc η 35 κιλοβάτ στο τόνο αν δεν κάνω λάθος Βρηκα ένα Restrictor Kit που κάνει την μηχανή νόμιμη για Α2 ελέγχοντας κάτι στην βενζίνη (συγνώμη δεν γνωρίζω από μηχανική ορολογία) . (https://motobroker.co.uk/harley-davidson-sportster-883-2010-35kw-47bhp-a2-alpha-technik-motorcycle-restriction-kit/) το κιτ. εχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία , αν ναι ας με βοηθήσετε . Τέλος αν γίνεται αυτό πως εγώ το δηλώνω , πάω ΚΤΕΟ για Dyno? Ευχαριστώ . καλες γιορτές καλή ανάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δεν νομίζω να έχει την οποιαδήποτε τύχη κάτι τέτοιο (αφαιρούμενο οποιαδήποτε στιγμή ειδικά) στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismilo91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Δεν νομίζω να έχει την οποιαδήποτε τύχη κάτι τέτοιο (αφαιρούμενο οποιαδήποτε στιγμή ειδικά) στην Ελλάδα. Κοίταξε άμα δεν υπάρχει κάτι δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό αλλά είναι οκ ελπίζω , λες να μιλήσω με κάποια αστυνομία η ΚΤΕΟ για σιγουριά ;;; Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε Κοίταξε άμα δεν υπάρχει κάτι δεν είναι ούτε κακό ούτε καλό αλλά είναι οκ ελπίζω , λες να μιλήσω με κάποια αστυνομία η ΚΤΕΟ για σιγουριά ;;; Μεν την έννοια κάτι εννοώ κάποιος νόμος που να αναφέρετε σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvlaki13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Με συγχωρείτε καλησπέρα ... Τελικά τι είχατε κάνει με αυτό το θέμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα