SilentVoice Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Καλησπέρα και καλή Ανάσταση! Μου έκλεψαν την βενζίνη από το παπί. Βρήκα ανοιχτή την σέλα, κηλίδες βενζίνης στο πάτωμα και στάμπα από βενζίνη γύρω από την τάπα του ντεποζιτου. Δεν μου πήραν την άδεια κυκλοφορίας που είχα κάτω από την σέλα, αλλά μου πήραν ένα μικρό πολυκατσαβιδι που είχα. Να αναφέρω πως δεν το ανέφερα στην τροχαία και δεν ξέρω αν έχει και νόημα να το κάνω. Το παπί το είχα κάτω στην πυλωτή και δεν το είχα κινήσει πολύ τελευταία , αλλά ήταν γεμάτο βενζίνη (4-5€). Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου παίρνει μπροστά τώρα. Γύρισα την βαλβίδα της βενζίνης και είδα πως έχει λίγο υπόλοιπο βενζίνης ακόμα. Τα πλαστικά δεν φαίνεται να τα πείραξαν. Ενημέρωσα τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για να ενημερώσει και τους άλλους ενοίκους ώστε να γνωρίζουν για το συμβάν.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Βάλε βενζίνη να δεις αν κατεβαίνει στο καρμπυρατερ. 1
SilentVoice Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Βάλε βενζίνη να δεις αν κατεβαίνει στο καρμπυρατερ. Έχει λίγο μέσα, φαίνεται από το ντεπόζιτο και ο δείκτης βενζίνης δεν έχει πιάσει πάτο.
Klausx Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Πιο γρήγορα θα σου έκλεβαν όλο το παπάκι παρά να τραβήξουν 4-5 ευρώ βενζίνη... ίσως να μην παίρνει μπροστά από την ακινησία, βάλε φρέσκια βενζίνη. 1
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεί να εχει παρει αερα το σωληνάκι της βενζίνης ή να εχει "στεγνωσει" το καρπυρατερ. Βάλε βενζίνα και ξεβίδωσε λιγο (μην την βγαλεις τελειως) την βιδα υπερχείλισης. Ανάλογα με το καρπυρατερ που έχεις. Στα στρογγυλά ειναι η βιδα που εχει απο κατω, την λύνεις με γερμανοπολύγονο. Περιμένεις να τρέξει λιγη βενζινα και ξανασφίγγεις την βίδα. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από Petros Electron 1
dollyyy19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 το θεμα ποιο ειναι?οτι εκλεψαν βενζινη ή οτι δεν σκαει το μοτορι? 1
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Προφανώς το οτι δεν σκαει το μοτορι. Αν και την βενζίνα να μην του κλέβανε ειναι λογικό απο την ακινησία, γιατι στα παπάκια τα παλιά (αυτα που δεν ειναι με ψεκασμο) εξατμίζεται η βενζίνη με τον καιρό μεσα στο καρπυρατερ. Με τον τροπο που του εγραψα μπορει να το δει, αν δεν παίρνει παλι μπροστά θελει κοίταγμα το μπουζί μπορεί να έχει λερωθεί πολύ απο μείγμα και τις προσπάθειες που έκανε και να μην βγάζει σπινθήρα. 1
thanasisxask Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Έχει λίγο μέσα, φαίνεται από το ντεπόζιτο και ο δείκτης βενζίνης δεν έχει πιάσει πάτο. Βάλε βενζίνη και θα πάρει, αυτή που έχει μέσα δεν φτάνει κάτω. 1
SilentVoice Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Μπορεί να εχει παρει αερα το σωληνάκι της βενζίνης ή να εχει "στεγνωσει" το καρπυρατερ. Βάλε βενζίνα και ξεβίδωσε λιγο (μην την βγαλεις τελειως) την βιδα υπερχείλισης. Ανάλογα με το καρπυρατερ που έχεις. Στα στρογγυλά ειναι η βιδα που εχει απο κατω, την λύνεις με γερμανοπολύγονο. Περιμένεις να τρέξει λιγη βενζινα και ξανασφίγγεις την βίδα. Μάλλον αυτήν την οδηγία χρειαζόμουν για να σιγουρευτώ ότι πάει βενζίνη εκεί.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω αύριο μετά το κατσικάκι. 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε το θεμα ποιο ειναι?οτι εκλεψαν βενζινη ή οτι δεν σκαει το μοτορι? Και τα 2. 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Προφανώς το οτι δεν σκαει το μοτορι. Αν και την βενζίνα να μην του κλέβανε ειναι λογικό απο την ακινησία, γιατι στα παπάκια τα παλιά (αυτα που δεν ειναι με ψεκασμο) εξατμίζεται η βενζίνη με τον καιρό μεσα στο καρπυρατερ. Με τον τροπο που του εγραψα μπορει να το δει, αν δεν παίρνει παλι μπροστά θελει κοίταγμα το μπουζί μπορεί να έχει λερωθεί πολύ απο μείγμα και τις προσπάθειες που έκανε και να μην βγάζει σπινθήρα. Μπουζι δεν δοκίμασα να καθαρίσω ακόμα , αν και άκουγα για 2'' να παίρνει μπροστά από μίζα και την μανιβελα. Αύριο και αυτό μετά το κατσικάκι. Καλή Ανάσταση σε όλους!
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Αν δε σκαει,μαλλον θες μπουζι. Αν το ειχες ακινητο πολυ καιρο,βαλε βενζινη και παιξε με αερα.
toyo73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Πες του Διαχειριστη να χρεωσει 4 Ευρωπαικα στα κοινοχρηστα.Eαν ειστε 20 διαμερισματα απο 0.20 λεπτα ειναι.😀 Χρηστος Ανεστη. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2021 από toyo73
SilentVoice Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, toyo73 είπε Πες του Διαχειριστη να χρεωσει 4 Ευρωπαικα στα κοινοχρηστα.Eαν ειστε 20 διαμερισματα απο 0.20 λεπτα ειναι.😀 Χρηστος Ανεστη. Δεν είναι το θέμα τα 4€ που έκλεψαν από το παπί. Από ότι κατάλαβα ήταν λίγο ειρωνικό το σχόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα έκλεψαν από την είσοδο της πολυκατοικίας 4€ βενζίνη από ένα μηχανάκι, αύριο μπορεί να κλέψουν βενζίνη από τα αυτοκίνητα ή και τα σπίτια - αποθήκες. Στις 1/5/2021 στις 4:44 ΜΜ, SilentVoice είπε Ενημέρωσα τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για να ενημερώσει και τους άλλους ενοίκους ώστε να γνωρίζουν για το συμβάν.
toyo73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Ναι το σχολιο μου ειχε μια μικρη χιουμοριστικη εννοια - ειρωνια, αλλα εδω μπαινουν στα σπιτια, το παπι στην πυλωτη θα ηταν προβλημα.Αφου βρηκες το παπι μην μιλας.Εμενα μου εκλεψαν την κεραια του αυτοκινητου και η γνησια εχει 50 ευρωπαικα.Εβαλα μια με 6 ευρω, αλλα πιανω τα @ρχιδι@ μου🤣
SilentVoice Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Ναι το σχολιο μου ειχε μια μικρη χιουμοριστικη εννοια - ειρωνια, αλλα εδω μπαινουν στα σπιτια, το παπι στην πυλωτη θα ηταν προβλημα.Αφου βρηκες το παπι μην μιλας.Εμενα μου εκλεψαν την κεραια του αυτοκινητου και η γνησια εχει 50 ευρωπαικα.Εβαλα μια με 6 ευρω, αλλα πιανω τα @ρχιδι@ μου🤣 Την κεραία από το αμάξι και εμένα μου την είχαν κλέψει, αλλά το πάρκαρα στον δρόμο στην γειτονιά μου. Τότε παρατήρησα πως σε αρκετά αυτοκίνητα στην γειτονιά μου έκλεψαν τις κεραίες από τα αυτοκίνητα. Για αυτό ενημέρωσα τον διαχειριστή, γιατί αν έκλεψαν την βενζίνη , μπορεί να κλέψουν και τα σπίτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις