kaliakman Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Το πρόβλημα από ότι φαίνεται εδώ δεν είναι ο θορυβος αλλά ότι βλέπει συνέχεια κόσμο έξω από το σπίτι και δεν θέλει (!?!?!). Αν δεν τρολλαρεις γίνε ερημιτης να είσαι μόνος σου. 2
archer100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Παρόμοιο πρόβλημα είχε φίλος μου που είχε 2 καφενεία, δεξιά και αριστερά από την είσοδο της πολυκατοικίας του. Δεν είχε θέμα με τη φασαρία, γιατί έμενε στον τελευταίο όροφο, αλλά τον ενοχλούσε πολύ που στήνονταν όλη μέρα, κάθε μέρα, επί χρόνια, οι ίδιοι και οι ίδιοι και παρακολουθούσαν πότε βγαίνεις, πότε μπαίνεις, με ποιον, τι κουβαλάς, τι φοράς, κατά που πας, κλπ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Σαν να τον κατασκόπευαν. Χώρια το κουτσομπολιό, κλπ 2
papoys1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μακάρι να άκουγα και εγώ κάτω από το μπαλκόνι μου φασαρία αλλά δυστυχώς ειδικά τώρα που φτιάχνει και ο καιρός ακούω αυτό το αντιπαθέστατο για μένα πράγμα την τηλεόραση από τα γύρω μπαλκόνια. Ωραίες εποχές τότε που δεν υπήρχε τηλεόραση και ίντερνετ. Κατέβαιναν όλοι στις αυλές ΄και συζητούσαν πολλές φορές μέχρι το πρωί όταν η άλλη μέρα ήταν αργία. Τώρα οι περισσότεροι με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι περιμένουν με αγωνία να δουν πόσοι νοσηλεύονται και πόσοι κόλησαν κόβιντ ποιος θα φύγει από τη φάρμα το σαρβάιβορ και τα άλλα τηλπαιχνίδια , και οι υπόλοιποι πίσω από ένα πληκτρολόγιο κάνουν διάλογο με εικονικούς φίλους. Καλή "ανάσταση". 3
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, takisfon13 είπε Παιδια παρεξηγησατε αυτα που ειπα. Δεν ειπα οτι με ενοχλει τα παιδια να βγουν να παιξουν προς θεου τα χαιρομαι κιολας, αλλα ολο αυτο το πανηγυρι που γινεται καθε μερα να μαζευονται 4-5 οικογενειες απο κατω και να τους εχω πρωι βραδυ μεσα στα ποδια μου. Και εννοειται πως υπαρχει φασαρια αλλα οχι τις ωρες κοινες ησυχιας οποτε δεν μπορω να πω κατι.Αμα γινοταν 2 μερες την εβδομαδα θα πηγαινα πασο αλλα αυτο γινεται σε καθημερινη βαση σαν να νομιζουν οτι ειναι μονοι τους! Αυτοι δεν σεβονται οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι τριγυρω. Δεν ειμαι σαν αυτους τους γεροπαραξενους που βγαινουν και ξινιζουν "φυγετε απο δω παλιοπαιδια" και τετοια αλλα το ανεχομαι πολλα χρονια αυτο και βλεπω οτι θα με καβαλισουν στο τελος. Σαν να ειναι μονοι τους! Φιλε και γω μεγαλωσα σαν παιδι αλλα οι γονεις μου με πηγαιναν στην πλατεια, σε κανα γηπεδο σε καμια παιδικη χαρα οχι ολη μερα κατω απο το σπιτι η ευκολη λυση! Και δεν μιλαω τωρα για τον κορονοιο μιλαω προ κορονοιου Οκ. Πάμε στην ουσία τώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς για αυτό που περιγράφεις. Πιθανές λύσεις, περιμένεις να μεγαλώσουν τα παιδιά που συχνάζουν εκεί οπότε θα σταματήσουν την αλητεία στα πεζοδρόμια λόγω άλλων υποχρεώσεων. Εναλλακτικά αλλάζεις σπίτι και πας αλλού. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θα μπορούσε να ήταν ακόμα χειρότερα, όπως εδώ στο κέντρο που σχεδόν κάτω από κάθε τετράγωνο όλο και κάποιο μαγαζί θα υπάρχει είτε με κόσμο να μπαινοβγαίνει είτε ακόμα χειρότερα καφετέριες και εστιατόρια με καρέκλες και κόσμο να φωνάζει και να καπνίζει ενώ στον δρόμο θα έχεις τα αυτοκίνητα και τον μόνιμο θόρυβο που κάνουν από 6 το πρωί ως αργά το βράδυ. Ως παιδιά εμείς βγαίναμε μόνοι μας και κάναμε φασαρία. Για την φασαρία να το καταλάβω, για την παρουσία όμως είσαι υπερβολικός. Όσο για κάτι που λέει ένας φίλος με καφενεία και κουτσομπολιό σε όποιον μπαινοβγαίνει από το κτίριο, μάλλον αναφέρετε σε κανένα μικρό χωριό, διότι κανένας λογικός και δη νέος άνθρωπος δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα όταν πάει να απολαύσει τον καφέ του με την παρέα και τους φίλους του. 1
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Για κάτι τέτοια πέταξε η άλλη πετρέλαιο στα δύο κορίτσια. Έτσι όπως πάμε τέτοια περιστατικά μόνο θα αυξάνονται.
agnostos13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν θες απλά να τα ακούς βάζεις ωτοασπίδες, αν δεν θες και να τα βλέπεις μετακομίζεις κάπου ερημικά. Problem solved! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2021 από agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις