Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την οθόνη AOC G2460VQ6 24'' LED GAMING FULL HD και παρατηρώ 1 κολλημένο pixel -μπλε χρωμα μόνιμα- σε όλα τα games.Ολα καλα εδω, Στο desktop ,ταινιες και ολες τις full screeen εφαρμογες δεν υπάρχει. Επίσης να αναφερω οτι αν συνδεθώ με ΗDMI δεν εμφανιζετε καθόλου,εμφανιζετε μονο με DP μονο στα games στο πάνω αρίστερό μέρος της οθόνης.

YΓ : Αν ανοιξω τα games σε windowed mode πάλι δεν εμφανίζετε.

games : COD mw ,mw2,mw 3 ,black ops 1,2,3 /Lineage II / assasons creed syndicate,valhalla, oddysey, starwars & σε ολα τα emulators (project 64 & gens)

Εχει κανεις καμμία ιδέα τι μπορει να είναι και πως το λύνω?

Η gpu ειναι RX5700xt gaming MSI.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, FasTaker είπε

παρατηρώ 1 κολλημένο pixel -μπλε χρωμα μόνιμα- σε όλα τα games.

Μου εμφανίζει κι εμένα κατά το loading του GTA V στο κάτω δεξιά μέρος και όταν ξεκινήσει το παιχνίδι χάνεται (GTX750Ti/ οθόνη της πλάκας).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Εμένα μου το εμφανιζει μόνιμα. Δεν με ενοχλει και τοσο γιατι ειναι ακρη -ακρη αλλα το εχω απορια. Λογικα το κολλημενο pixel θα ηταν κολλημενο παντα. Αν ηταν θεμα του game οκ αλλα σε όλα??? Ακομα και στα emulators???

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FasTaker είπε

Αν είναι εντός εγγύησης επικοινωνείς με το κατάστημα /κατασκευαστή σχετικά με την κάλυψη αυτής.Σύμφωνα με την πολιτική του κατασκευαστή για να γίνει αντικατάσταση (όσον αφορά τα dead pixels /κολλημένα) πρέπει να συμβαίνουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία είναι αναρτημένα στο site AOC στο warranty section.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, FasTaker είπε

Καλησπέρα φίλε, δοκίμασε να πάρεις ένα μαλακό πανάκι, κατά προτίμηση άμα έχεις πανάκι καθαρισμού για οθόνες. Κλείσε την οθόνη και πίεσε την οθόνη στο σημείο που βρίσκεται το "κολλημένο" pixel για μερικά δευτερόλεπτα και μετά και άναψε την οθόνη καθώς πιέζεις.

Αν δεν φτιάξει μετά κοιτάς για warranty ή απλά παίζε με bordeless για να μην σε ενοχλεί μέχρι κάποια στιγμή να την αντικαταστήσεις.

Δημοσ.

Θέμα εγγυησης δεν παιζει γιατί η AOC θέλει τουλαχιστον 4 κολλημένα ή καμμενα Pixel,αλλα και παλι η AOC θα στην στειλει εξω και μετα απο 2 εβδομαδες θα σου πει οτι δεν επισκευαζεται και θα σου στειλει αλλη οθονη,κλασσικη AOC, Θα κανω οτι ειπε ο xristosSp και θα σας πω αν εφτιαξε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

μετα απο πολυ ψαξιμο το προβλημα λυθηκε με ενα update στα drivers της οθονης!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...