Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστο Internet και Psiphon 113 (ερωτηση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα... 

Με ενδιαφερει με καποιον τροπο να εχω απεριοριστα Data στο κινητο ή ψαχνω να βρω καποια εναλλακτικη για να εχω ιντερνετ σε απομακρισμενη περιοχη και χωρις να δεσμευομαι με συμβολαια.. 

Η μια εναλλακτικη ειναι να παρω ενα modem με καρτα Sim και να το φορτωνω με πακετα Data καθε μηνα.. αλλα κατι μ βρομαει εδω και αποτι καταλαβα δεν ειναι οντως απεριοριστα τα πακετα που προσφερει η CU. 
   Αλλη εναλλακτικη ειναι το Psiphon 113. που το βρηκα τυχαια ψαχνοντας και λεει οτι μπορεις να "κοροιδεψεις" τον παροχο και να μη παρει χαμπαρει τα δεδομενα που καις.. 
Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει την αποψη του? 

Επισης υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ και χρόνια δεν δουλεύουν τέτοιες εφαρμογές για τσάμπα Internet. Η Cosmote δίνει όντως unlimited με 55€/μήνα, αλλά είναι 24μηνο συμβόλαιο (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/gigamax_unlimited.html)

Τα εχω δει ολα αυτα.. εκανα μια μικρη ερευνα.. το θεμα ειναι οτι το ηθελα για gaming και κανα netflix.. οποτε ψαχνω κατι χωρις συμβολαιο γτ το θελω για 6 μηνες! 

8 λεπτά πριν, gozzila100 είπε

Τα εχω δει ολα αυτα.. εκανα μια μικρη ερευνα.. το θεμα ειναι οτι το ηθελα για gaming και κανα netflix.. οποτε ψαχνω κατι χωρις συμβολαιο γτ το θελω για 6 μηνες! 

Αυτό που έβαλα όταν βαζεις πακέτο πληρωνεις,δεν βάζεις βγαίνει μηδενικός λογαριασμός.

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό που έβαλα όταν βαζεις πακέτο πληρωνεις,δεν βάζεις βγαίνει μηδενικός λογαριασμός.

Δε νομιζω να φτανουν αυτα... εχει δοκιμασει ενας φιλος και του εχει φαει 150gb σε ενα μηνα.. δλδ ειναι και πολλα τα εξοδα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...