Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μια απορία χρωστάω στην πιστωτική μου κάρτα 600 ευρώ και αυτήν την στιγμή δεν διαθέτω τα χρήματα υπάρχουν κυρώσεις εις βάρος μου η είναι σοβαρό η δεν σου κάνουν τίποτα ; 

Δημοσ.

Όχι έχει 1000 ευρώ όριο 

μτλ δεν σε ένα δυο χρόνια τα 600 μπορούν να γίνουν πχ 3 χιλιάδες ; 

Δηλαδή σε *

Δημοσ.

οι πιστωτικές έχουν επιτόκιο γύρω στο 17%. Εννοούμε ετήσιο πάντα. Οπότε τα 600€ δε θα γίνουν 3000€ σε 2 χρόνια αλλά ένα κατοστάρι το χρόνο θα το φας. Έχεις σκοπό να την αφήσεις απλήρωτη για τόσο;

Δημοσ.

Όχι έχω σκοπό να βάζω 20 ευρώ την ελάχιστη καταβολή δεν θα έχω επιπτώσεις η θα αυξηθεί δλδ αν βάζω τόσο ; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vorastav4142 είπε

Όχι έχω σκοπό να βάζω 20 ευρώ την ελάχιστη καταβολή δεν θα έχω επιπτώσεις η θα αυξηθεί δλδ αν βάζω τόσο ; 

αν βάζεις 20€ τον ήπιες. Βάζε όσο περισσότερα μπορείς. όσο μένει τρώει επιτόκιο και δεν είναι μικρό. Είναι μεγάλο το 17%

Για να στο εξηγήσω τελείως απλοϊκά, εσύ θα βάζεις ας πούμε 20 και θα τρως επιτόκιο 4-5€. Δηλαδή θα είναι σα να βάζεις 15€. χοντρικά όλα αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κατάλαβα ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να είστε καλά και καλό Πάσχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Vorastav4142 είπε

Για ποσό 600€ και μέσο επιτόκιο 17.5%, αν βάζετε 20€ θα καταφέρετε να αποπληρώσετε το σύνολο σε ακριβώς 40 μήνες

Συνολικά θα έχετε δώσει 794€, με το 75% εξ αυτών (600€) να είναι το αρχικό κεφάλαιο και το 25% (194€) οι τόκοι. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον βάζε την Ελάχιστη καταβολή ώστε να μην βγεις εκπρόθεσμος και προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης η Τράπεζα. 

Τώρα για τα επιτόκια και πόσα θα πληρώσεις έχουν αναφερθεί παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...