Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 έχει εργαστεί κάποιος/οια σε ΚΔΑΠ τι εμπειρίες έχετε τι ακριβώς κάνουν ενισχυτική διδασκαλία και τι άλλα ?
Jos3ph Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ανάλογα τη θέση που θα αναλάβεις επιστάτης - καθαριότητα δάσκαλος - εκπαιδευτικές πράξεις καθορισμένες από το πτυχίο , εμπειρία και νόμους διευθυντής - αρκετά περίπλοκα πράγματα. Ως δάσκαλος πέρασες 4 χρόνια για να πάρεις το πτυχίο , άρα η απάντηση είναι τα 4 χρόνια εκπαίδευσης σου δίνουν το 80% του αντικειμένου εργασίας και το πλαίσιο εργασίας , ενώ το 20% επαφίεται στην δημιουργική σκέψη. Άμα περνούσες από μένα για συνέντευξη , υπάρχει η εξής ερώτηση που πάντα μου αρέσει να κάνω , τι στόχους σκοπεύεις να εκπληρώσεις αυτούς τους 10 μήνες που θα είσαι εδώ ; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από Jos3ph
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 15 ώρες πριν, Jos3ph είπε Ανάλογα τη θέση που θα αναλάβεις επιστάτης - καθαριότητα δάσκαλος - εκπαιδευτικές πράξεις καθορισμένες από το πτυχίο , εμπειρία και νόμους διευθυντής - αρκετά περίπλοκα πράγματα. Ως δάσκαλος πέρασες 4 χρόνια για να πάρεις το πτυχίο , άρα η απάντηση είναι τα 4 χρόνια εκπαίδευσης σου δίνουν το 80% του αντικειμένου εργασίας και το πλαίσιο εργασίας , ενώ το 20% επαφίεται στην δημιουργική σκέψη. Άμα περνούσες από μένα για συνέντευξη , υπάρχει η εξής ερώτηση που πάντα μου αρέσει να κάνω , τι στόχους σκοπεύεις να εκπληρώσεις αυτούς τους 10 μήνες που θα είσαι εδώ ; σας ευχαριστώ που απαντήσατε είμαι φιλόλογος δεν ξέρω αν θα με δεχτούν συνήθως παίρνουν δασκάλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα