XristosSp Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, mp44christos είπε Διαφωνώ πληρως. Περνα απο κανενα ρεντιτ να δεις αν ειναι δικος μου ο κανονας. Αν και συμφωνω οτι σε ποντικια κατω απο 50 γραμαρια υπαρχει προβλημα. Αλλα μεχρι τοτε ενα viper/da mini στα ~62 γραμμάρια του ειναι οτι πρεπει. και τελεια για τα χερια του. Οχι φιλε παλι ειναι πολυ μεγαλο το DA. To DA γενικα θελει μια μεσαία βερσιον για χερια 20εκ. Και ετσι να ηταν να ειχε 20 εκ χερι παλι το DA essential ειναι μια μαπα και μιση. To v2 ειναι το καλο. Ε καλά ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και ας το αφήσουμε εκεί γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε και ούτε να σε προσβάλλω θέλω. Το deathadder το essential είναι μέσα την τιμή που θέλει, το v2 δεν είναι. Όσο για το μέγεθος το είπα να το πάρει αν έχει 17+ τουλάχιστον.
mp44christos Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 57 minutes ago, AndrewGR01 said: Ήθελα και κάτι ακόμα να ρωτήσω εάν έχει μεγάλο βάρος ένα ποντίκι τι ακριβώς γίνεται στα FPS Παιχνίδια Ότο και να σου λέει ο φίλος από πάνω εγώ επιμένω. Υπάρχει λόγος κάνεις ποιο εύκολα flicks και όσο ποιο λίγη αντίσταση έχει το ποντικι τόσο ποιο με ακρίβεια το ελέγχεις. Αν έχεις μεγάλα χέρια και μεγάλο ποντίκι σαν το da τα 80 γραμμάρια είναι καλά. Εγώ δεν προτείνω το essential με την καμία.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Οκ τα Motospeed γιατί δεν είναι καλά έχω Πλήκτρολογιο το CK108 2 χρόνια Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από Επισκέπτης
mp44christos Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, XristosSp said: Ε καλά ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και ας το αφήσουμε εκεί γιατί άκρη δεν θα βγάλουμε και ούτε να σε προσβάλλω θέλω. Το deathadder το essential είναι μέσα την τιμή που θέλει, το v2 δεν είναι. Όσο για το μέγεθος το είπα να το πάρει αν έχει 17+ τουλάχιστον. Να το πάρει αν έχει 20+ τουλάχιστον. Πραγματικά το προτείνεις ένα από τα μεγαλύτερα ποντικια σε χερι 17 εκ? Επιμένω deathadder mini ηviper mini. Καλύτερα το viper mini. To motorspeed είναι βαρύ το σχήμα το θεωρώ κακό. Και χαλάει εύκολα. Αντί για μοτορσπεεντ καλύτερα να πάρεις καλό καλώδιο και πατάκια για το γ102 που θεωρείτε από τους καλύτερους συνδιασμος. Αν σε ενδιαφέρει να μοντάρεις. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από mp44christos
XristosSp Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, AndrewGR01 είπε Ήθελα και κάτι ακόμα να ρωτήσω εάν έχει μεγάλο βάρος ένα ποντίκι τι ακριβώς γίνεται στα FPS Παιχνίδια Τι να γίνει? Τίποτα απλά αν είναι πιο ελαφρύ βολεύει πολλούς στο να το ελέγχουν καλύτερα και να παίρνουν target πιο γρήγορα κλπ που σε άλλα είδη δεν χρειάζεται τόσο. Αυτό είναι στον καθένα όμως. Ένας που τον βολεύει 100γρ ποντίκι δεν μπορεί να παίξει με 50 , ένας που παίζει με 65 συνήθως θα μπορούσε να παίξει με 50 σε fps και να τον βολέψει πιο πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δηλαδή μπορώ να μονταρω ένα ποντίκι αυτό δεν το ήξερα Εγώ τώρα έχω το G102 Prodigy μπορώ να του βρω διάφορα αξεσουάρ ?
mp44christos Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Just now, AndrewGR01 said: Δηλαδή μπορώ να μονταρω ένα ποντίκι αυτό δεν το ήξερα Ναι με paracord (ελαφρύ σαν αέρα καλώδιο) και πάταγα τεφλον (τα άσπρα). Αλλά εισια μικρός μην μπλέξεις. Viper η da mini από εμένα. Πχ το καλύτερο πράγμα από το μοτορσπεεντ είναι η ροδέλα του πράγμα που το περνούν πολύ για να την πάρουν και να την βάλουν σε άλλα ποντίκια. Μετά μπορείς να αλλάξεις διακόπτες αλλά ξεφεύγει
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Εγώ θα μείνω τελικά στο G102 Και κάποια στιγμή αν είναι θα πάω στο G403 Hero που και αυτό είναι καλό
GreekLegend2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μακριά απο Razer, 2 ποντίκια είχα και τα 2 εμφάνισαν προβλήματα μέσα σε 1 χρόνο. Σου προτείνω αυτό εδώ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Gaming Ποντίκι Μαύρο - Skroutz.gr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα