Aris889 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Καλησπερα στην ομάδα! θελω να κάνω αίτηση ηλεκτροδότηση για μια ισόγεια κατοικία η οποία όμως έχει στον επάνω όροφο της κολόνες και δοκάρια χωρίς άδεια. Η άδεια αναφέρει μόνο την ισόγεια κατοικία. Για να δωθεί τώρα ρεύμα στο ισόγειο πρέπει να γίνει αυτοψία από πολεοδομία στο ακίνητο; Αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα δουν την αυθαιρεσια και θα υπάρξει πρόστιμο. αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό με το τι γίνει θα βοηθούσε! ευχαριστω!
GREGORYMO Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Aris889 είπε Καλησπερα στην ομάδα! θελω να κάνω αίτηση ηλεκτροδότηση για μια ισόγεια κατοικία η οποία όμως έχει στον επάνω όροφο της κολόνες και δοκάρια χωρίς άδεια. Η άδεια αναφέρει μόνο την ισόγεια κατοικία. Για να δωθεί τώρα ρεύμα στο ισόγειο πρέπει να γίνει αυτοψία από πολεοδομία στο ακίνητο; Αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα δουν την αυθαιρεσια και θα υπάρξει πρόστιμο. αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό με το τι γίνει θα βοηθούσε! ευχαριστω! Στην ΔΕΗ θα ρωτήσεις τι χαρτια χρειάζονται.
liospi Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 στη ΔΕΔΔΗΕ θα κάνεις αίτηση και χρειάζονται: την δήλωση τετραγωνικών που έχεις κάνει στο Δήμο αν πρόκειται για αυθαίρετο που έχει τακτοποιηθεί, θέλουν και το έντυπο υποβολής αιτήματος σύνδεσης αυθαιρέτου τα αντίγραφα τακτοποίησης (αν πρόκειται για αυθαίρετο) φωτογραφίες της οικίας αντίγραφο άδειας από την πολεοδομία για ηλεκτροδότηση το Ε9 που φαίνεται δηλωμένο το ακίνητο υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου/εγκαταστάτη (τελευταίο 6μηνο) δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι θα έρθουν για αυτοψία στο ακίνητο. δεν τους νοιάζει τι έχεις πάνω - κάτω ή δίπλα αλλά μόνο το ακίνητο που είναι να ηλεκτροδοτηθεί
Aris889 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 41 λεπτά πριν, liospi είπε στη ΔΕΔΔΗΕ θα κάνεις αίτηση και χρειάζονται: την δήλωση τετραγωνικών που έχεις κάνει στο Δήμο αν πρόκειται για αυθαίρετο που έχει τακτοποιηθεί, θέλουν και το έντυπο υποβολής αιτήματος σύνδεσης αυθαιρέτου τα αντίγραφα τακτοποίησης (αν πρόκειται για αυθαίρετο) φωτογραφίες της οικίας αντίγραφο άδειας από την πολεοδομία για ηλεκτροδότηση το Ε9 που φαίνεται δηλωμένο το ακίνητο υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου/εγκαταστάτη (τελευταίο 6μηνο) δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι θα έρθουν για αυτοψία στο ακίνητο. δεν τους νοιάζει τι έχεις πάνω - κάτω ή δίπλα αλλά μόνο το ακίνητο που είναι να ηλεκτροδοτηθεί Μάλιστα αν όπως λες δεν τους νοιάζει η αυθαιρεσία που υπάρχει από πάνω δεν θα έχω πρόβλημα. Όποτε πρώτο μέλημα μου είναι να πάω δεδδηε οκ. Ευχαριστώ πολύ!
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, Aris889 είπε Μάλιστα αν όπως λες δεν τους νοιάζει η αυθαιρεσία που υπάρχει από πάνω δεν θα έχω πρόβλημα. Όποτε πρώτο μέλημα μου είναι να πάω δεδδηε οκ. Ευχαριστώ πολύ! Δεν κατάλαβες... η αυθαιρεσία που υπάρχει από πάνω δεν θα τους ένοιαζε αν ήταν στο ίδιο ακίνητο αλλά σε άλλο όροφο, σε άλλο διαμέρισμα. Στην περίπτωση σου όμως είναι στον ίδιο χώρο/διαμέρισμα, κάτι σαν πατάρι στην κατοικία που θέλεις να ηλεκτροδοτηθεί, εκτός και αν κατάλαβα εγώ κάτι λάθος.
meletis_m Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Aris889 είπε Καλησπερα στην ομάδα! θελω να κάνω αίτηση ηλεκτροδότηση για μια ισόγεια κατοικία η οποία όμως έχει στον επάνω όροφο της κολόνες και δοκάρια χωρίς άδεια. Η άδεια αναφέρει μόνο την ισόγεια κατοικία. Για να δωθεί τώρα ρεύμα στο ισόγειο πρέπει να γίνει αυτοψία από πολεοδομία στο ακίνητο; Αν ναι αυτό σημαίνει ότι θα δουν την αυθαιρεσια και θα υπάρξει πρόστιμο. αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό με το τι γίνει θα βοηθούσε! ευχαριστω! Συχνό φαινόμενο στή Ελλάδα . Είσαι δηλαδή ακόμη στο εργοταξιακό που έδιναν προσωρινά για τίς εργασίες ( συνήθως το 1ο εξάμηνο για το πέρας εργασιών ) . Κανονικά εάν έχει κλείσει ο φάκελος της αδείας δηλαδή με ένσημα και όλα τα τιμολόγια δέ πρέπει να έχεις θέμα . Ο επάνω όροφος θεωρείται ημιτελές . Δέ νομίζω να την ενδιαφέρει τη ΔΕΗ . Μόνο σε καταγγελία ή εάν έχεις θέμα με γείτονα και γίνει καταγγελία θα έρθει για καταγραφή η Πολεοδομία . Ρώτα και το μηχανικό σου . Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από meletis_m
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Aris889 είπε Μάλιστα αν όπως λες δεν τους νοιάζει η αυθαιρεσία που υπάρχει από πάνω δεν θα έχω πρόβλημα. Όποτε πρώτο μέλημα μου είναι να πάω δεδδηε οκ. Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχεις αναφέρει αν πρόκειται για διηρημένη ιδιοκτησία ή όχι. Απλώς λες "ο κάτω όροφος, ο πάνω όροφος". Είναι αυτοτελής ιδιοκτησία; Εξυπηρετείται με ανεξάρτητη είσοδο, είναι τύπου μεζονέτα;
Weiss Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Εφόσον έχεις άδεια από την πολεοδομία με κόκκινη σφραγίδα για ηλεκτροδότηση για το ισόγειο δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ηλεκτροδοτηθείς, εφόσον δεν ενώνονται εσωτερικά. Ο ΔΕΔΔΗΕ δε θα ασχοληθεί με την αυθαιρεσία , μόνο η πολεοδομία μπορεί να σου κόψει πρόστιμο μετά από έλεγχο. ( δειγματοληπτικά ή από κάρφωμα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα